"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet cnm. hepimiz istediklerimize kavuşuruz inş.
söz-nisan aynı düşünüyorum ama hani içimizde kalmasın gibi bişey olursa da baharada nişan yaparız. o kadar kafamız yoğun ki. aşkımında dediği gibi, "9 kere düşünüp 1 kere karar vericez"
delisine kavuşuyor ya bayram gibi geliyordur ona. :roflol: zemuszemus
ben daha o aşamaya gelmedim. balayı bilmiyorumkismile boshayallersmile

of tw de bişey yok annemin aklına uydum çıktım burdan ama geri geldim
ndrcn cım saol tatlım üzülme ya ben gayet rahatım bak heheheh
su perim yarın arayacak demdi deme

Hımm anladım canım..
Tabi içinizde kalıcağını düşünrseniz yapın dediğim gbi 1 kere yaşancak şeler bunlar..
Aşkın doğru sölemiş canım 9 kere düşünüp 1 kere uygulamak lazım hatta 100 kere düşünüp 1 kere uygulamak lazım..

Canım erken rez. başladı mayısta olcağı için bizim nikah aradan çıksın istedim bide ets nin sitesinden baktığım otellerin yarısı netten dolu gözüküo ne kdr dğru bilemicem ama onu görünce sinr oldum iyice..

Kızlar geçmişe fazla bakamadım, uykum geldi şimdiden..
Şu an serap evleniyor dimi yaaa inanamıyorummmmm.. akannehir
Bi gün gelcek, birileri burada muhabbet ederken bizde evleniyo olucazzzz ayy bayılazaaaamm galiba akannehir Yok yok oynayazaaaammmm tutmayın beniiii :dance:

iyi gecerler su perim

sağol akudimolumunekankayizsmile

of tw de bişey yok annemin aklına uydum çıktım burdan ama geri geldim
ndrcn cım saol tatlım üzülme ya ben gayet rahatım bak heheheh
su perim yarın arayacak demdi deme

kuzum moralin bozuk diye tırstım sana sormaya:kedi:
kuzum seninle ilgili ben hayırlısı olsun olsun istiyorum canım benim umarım sinirle verilmiş bi karardır canımcım:teselli:

Füsunumm hoşgeldin canımm..
Okulunmu başladı ne zmn bitcek peki?

Kızlar evlilik fuarına giden warmı?

Hoşşşbulduk şeydammm olumunekankayizsmile Okul başladı bugün mayıs ortasında bitecek inşaallah eyvahedigeldismile

Ya ben evlilik fuarına gitmeyi çok istedim ama özcan orada bişeyler görürüm aklım kalır üzülürüm diye götürmedi beni..Ama iyiki götürmemiş haberlerde gördüm, o kadarcık görmeyle bile aklıma takıldı bişiler, aşkım beni çözmüş artık kaydirigubbakcemile3

Reyhancım sen sıkma tatlı canını herşey en hayırlı zamanda oluyor, gönlünü ferah tut..Hepsi olur biter bi bakarsınız ohoo evlenmişsiniz bile..

Evet Serap şuan evlenio :sm_cool:
Biz evlendiğimizde de birileri burda konuşuomu olur bilemiycem Füsuncm sırnaşık şey
Oyna yafrumm oynaaaaaaaa :lepi:

Hımm anladım cnm mayısta bitio demek..

Benimkide o yüzden götürmedi..
Napcaksın sen orda snra görüp tutturcaksın ddi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Haberlerde gördüm bnde o yzden sordm..
Gitseymişimde sıkılırmışım kesin heryerden evlilik fışkırıo arkama bakmadan kaçardım heralde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yani söz-nişan olayı biraz da zamana bakıyor. zaman daralıyor. şurda yaza ne kaldı.
uygununu bulursun canım. hemen nasıl dolmuş. vay bee. ama vardır kısmette sizi bekleyen yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…