"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ayyy ben geçen yıl gitmiştim şeydaammm büyülenmiştim oradan hiç çıkasım gelmemişti, özcan beni kazıdı resmen oradan :))))))

yani söz-nişan olayı biraz da zamana bakıyor. zaman daralıyor. şurda yaza ne kaldı.
uygununu bulursun canım. hemen nasıl dolmuş. vay bee. ama vardır kısmette sizi bekleyen yerler.

Doğru canım zaman daralıyo..
Ben nişan istemedim zaten nişan gbi söz oldu bzmki..
Sizde öle bişe yapabilrsnz..
Karar verdiğim yerler dolmamış zaten cnm..
Ama belki die baktığm yerlerin dolu oldğunu görünce şaşırdım gerçekten..
Bakalım hayırlısı..

Evet Serap şuan evlenio :sm_cool:
Biz evlendiğimizde de birileri burda konuşuomu olur bilemiycem Füsuncm sırnaşık şey
Oyna yafrumm oynaaaaaaaa :lepi:

Konuşurlar tabi şeydacım hepimiz aynı gün evlenmicez yaa amaa herkesi düğünümüze davet edersek burada değil salonda konuşurlarr ayyyyyyyyy çok heyecanlıııııııııı :dance:

Ayyy ben geçen yıl gitmiştim şeydaammm büyülenmiştim oradan hiç çıkasım gelmemişti, özcan beni kazıdı resmen oradan :))))))

Daralıorum ben öyle yaa..
İzlerken bile sıkıldım..
Zaten onların hepsiyle bire bir ilgilences bide her fırsatta görmek bunaltıo beni cnm..

Anaaaaaaaaaaaaammmmmmm takvimimim 3lü aylara düştüğümü gösteriyo geri sayımda inanamıyorummmmmmmmmm oleeeyyyyyyy :teytey: :dance:

Daralıorum ben öyle yaa..
İzlerken bile sıkıldım..
Zaten onların hepsiyle bire bir ilgilences bide her fırsatta görmek bunaltıo beni cnm..

Ayyy haklısınnn haklıııı benceee sende haklısııııııınnnnnn dırınırınımmm :dance:
Ayy ben coştum bugün noluyo bana kızlarrr kaydirigubbakcemile3

Ayyy haklısınnn haklıııı benceee sende haklısııııııınnnnnn dırınırınımmm :dance:
Ayy ben coştum bugün noluyo bana kızlarrr kaydirigubbakcemile3

Serap evlenio yaa onun heycanıdır cnmm :lepi:

Topic olarak içimz kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bakalım hayat ne gösterecek. biz elimizden geleni yapıyoruz. ben de söz-nişan birarada istiyorum. ama hayırlısı tabiii.
hm iyi. daha şimdiden dolu ha!

bakalım hayat ne gösterecek. biz elimizden geleni yapıyoruz. ben de söz-nişan birarada istiyorum. ama hayırlısı tabiii.
hm iyi. daha şimdiden dolu ha!

Sitesinde öyle gözüküo cnm ve erken rez. daha yeni başladı kemerdeki oteller daha fiyatlarını vermemişti aramıştım ben ets yi..
Hatta bazı oteller hala fiyat vermemiş..
Belkide dolu gösteriolardır erken rez. almıolardır belkide bilemiycem onu gittiğimde sorcam ama çok merk ettm..

Nası istiosanız öyle yapın o zmn cnm çnkü insanın istemediği bşeyi yapması işkence gbi oluo..

Serap evlenio yaa onun heycanıdır cnmm :lepi:

Topic olarak içimz kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

benim de kıpır kıpır. aşkımla buluşacağiiizz.. ama yorgunluktan uyudu kaldı zavallım. ben burda oynayayım. ayrıca ısınırım. ev buz gibi. deli gibi giyindim. elektrikli sobayı yaktım. hala donuyorum.

Canlarım ben yatıyorum..
Reyhancım gir sende yorganın filan altına hasta olma bak aşkınla buluşacaksın..
Öpüyorum hepinizi..ıyigeceler kızlar..

bu da bir satış hilesi olabilir belki de.

Oyna cnm oynaa..
Valla hava çok soğuk Allah dışarda olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

Canlarım ben yatıyorum..
Reyhancım gir sende yorganın filan altına hasta olma bak aşkınla buluşacaksın..
Öpüyorum hepinizi..İyigeceler kızlar..

İyi geceler tatlı rüyalar Füsuncumm..
Görüşürs kendine dkkt et..
Rüyanda aşkını görrrrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…