"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bu bahsettiğin yer semt olarak nerde cnm?

Evet cnm eksikler bitmez..
Bakalım bitti zannedip sonra neler çıkcak sempatiksalakcinni
Hımm elinden geldiğince destek olmuş..
Birasda kafa dağıtmak hakkı canım gelsinde ikinizinde morali düzelsin birasck..

bencede gelsin kafası dağılsın azcık bugün ofiste gergindi çok dedi biran önce yanında olmak istiyorum dedi sen benim çıkış kapımsın dedi huzur buluyorum sende dedi...bu yüzden biran önce alcam seni dedi aşkım ya

bunun gb ama daha güzeliydi şeydamm

Hmm anladım cnm bende schaferdn beğendm siprişinide werdm bu hafta geltrcklerini söledillr bakalım..
Seninkide güzelmiş cnm ama ben kare pek sewmiorum bi kaç bişey duydum soğudum ama kullananlarn bağzılarıda çok memnun..
Tercih meselesi yani..
İnşallah sen memnun kalırsın Sonyacm :1hug:

ay bizim kız hala gelemedi nedense bugün içim yanıyor paso portakal suyu içiyorum ne olduki bana yaw mafoldumben

schaferdn dan çatal bıcak tanımımı aldı annem bilmem hoşuma gitti cnm durusu cok güzell ama kullanıslımıdır bilememkafamçokkarıştı ama nevresimlerim için ucuyorum havalara hem uygun hem cok güzell taksitle alsan 12 ytl taksitiymiş ben peşin aldım ama taksitide cok uygun

Canım sitede de war yorumlar bakabilrsn ama memnun olanlarda war ben soğuduğm için terch etmedm sen beğenmişsin o yzden gerisini bşver..
Yaa dimii böle insan içine sinen bişiler aldımı havalarda uçuooo ne kdr yorucu olsada mutluluk kısmıda başka bu çeyz olayının :lepi:

üstelik bütün arkadaşlarımaç nevresim 120 ytl a haber verdim kızlar kanpanyayı kaçırmayın dedim bir arkadaşım aldı taksitle diğerleride alıcak sanırım kanpanya bitebilir düşünsenize 3 t

cok haklısın seydacık vallahide öle bugün yoruldam ama deydi daha eksik var ufak defek şeyler düşünsenize ben de haşlıklarımla aldım nevresimlerilaelaelaelaelae sözde kendim almış olayım :kedi:

cok haklısın seydacık vallahide öle bugün yoruldam ama deydi daha eksik var ufak defek şeyler düşünsenize ben de haşlıklarımla aldım nevresimlerilaelaelaelaelae sözde kendim almış olayım :kedi:

Ahh canım yaa o ufak tefek şeler bitmek bilmio yaa insanı çıldırtıo başıma ağrı girio düşündükce onları zaten..
Harçlılarınlamı aldınnn tebrk ederm cnmm ee çorbada seninde tuzun olsun dmii :lepi:
Valla bnm bütün birikimim hediyelere gidio hbre yaa bıktım bu hedye olayından sırnaşık şey

neyse ben kacıyorum kızlar film izlicez arkadaşlar iyi geceler yarın görüşürüz

Kızlar bende çıkıorum belim ağrıo uzancam biras çook öptm sizi dikkt edin kendinize görüşürs öptm Şeniz :a015:

hatunlar gitmiş erkencikten
kısa bi özet nevresimtk almıcam artık yatak odam belli olana kadar 2 dene de yatak odama uygun alıcam
bornoz olayına gelince kıslar biliyosunuzki bursalıyım havlu memleketi burası ammmaaaa bana göre uygun bornoz yokkkkk hepsi büyük geliyi:roflol: 2li takımlardan bahsediyorum yalnız sanırım kocişe bidene ayrı kendime kısa bornozlardan ayrı alıp takım yapıcam :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…