"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bacularrr nabersiniz bakimmmmopuyorumnanaktan
bizde bugün bornoz takımı baktık bide düdüklü tencerelere ne alsam acep fikir veren varmı

Bornoz takımını ben aldım ama ne aldığımı hatrlamıorum sırnaşık şey
O kadar çok şey aldıkki unutuorum artk..
Ama özdileğin bornoz tak. alabilrsn cnm güzel oluo onunki..
Düdüklüde de tefalinkilere bakabilrsin..
Ben korkmazın kampanyası wardı ondan aldım onun içinde düdüklüsü wardı başkada almycam korkmazada bakabilrsn..

Bende bugn su bardklarımı aldım bi 6lı normal sadelerden aldım bi sürahili set aldım altı renkli bide 6 lı kase gbi olan bardklardan aldım ama onları puding içinde kullanabilrm daha karar vermedim..
Kesme tahtası aldım silikon spatula,kepçe,fırça falan aldım teflonlar için onlarn setinden aldm işte mutfağa piril için ve süngeri koymak için böle banyoda sıvı sabun şeyleri warya ismini unuttum ondan aldım..
Açıcak aldm bide teysem ferhtla bna 2 li satılan kuplardan aldı çoook güzell..
Bide kitap aldım aldatan erkekler die =)))
Ferhata sewgililer gnü için livesdn kot aldım..
Benimde günüm böle geçti işte.. :1ninca:

kız şeyda gene boşaltmışsın zücacciyeyi hehehe
ben bugün kendime bakım yaptırdım saçımı boyattım asıl alşweriş yarın malum sewgililer günü hediyesi

kız şeyda gene boşaltmışsın zücacciyeyi hehehe
ben bugün kendime bakım yaptırdım saçımı boyattım asıl alşweriş yarın malum sewgililer günü hediyesi

Yoook kızz ne almışım alt tarafı bi kaç şeyy daha bidnya alcak war akannehir
Ohhh iyi yapmışsın cnmm..
Ben hallettk walla üstümden yük kalktıı zaten bugn almasam almycaktm çıkamazdm bütn hafta dışarı..

Güle güle kullan canım.. opuyorumnanaktan

sağolun kısslar ya kanpanya vardı 3 nevresim 120 ytl süperler tac dan hemen aldım annemde çatal bıcakl takımı aldı resim yüklicektim ama blolutut ta hata veriyor askım geldiğinde yapar ancakbilmiyorumkismile :asigim:

can canlar birde kahvaltılık takımı alıcam karacadan 220 ytl ama süper birşey onuda haftaya askım alıcakmış bana hediye hahahha nasıl olsa birlikte kahvaltı edicez

sende güle güle kullan canım maaşallah iyi günlerde kullan inşallahŞeniz:teytey:

Aaaa canım bütün taclarda war dimi bu kampanyaa bende alym misafir için newresimlerim eksikti bi tek bari onlarda çıksın aradan..

şeydacım inan al al bitmez eksikler muhakkak eksik bir şey çıkıweriyor...
halledilir yavaş yavaş onlar canım...
bu arada aşkım çarşamba günü geliyor dedim gelmek zorunda değilsin bana söz werdiin diye sonuçta cenaze çıktı dedim..
dediki taylan;aşkım ölenle ölünmez tabiki önemli ama ben elimden geleni yaptım cenaze ewinin yemek ihtiyaçlarını mutfak ihtiyaçlarını karşılamış yarında yemek söyleyecekmiş cenaze ewine et falan alacakmış çarşamba günü gelicem allah izin werirse dedi sewindim gelmesine özlem sona eriyor

Son düzenleme:

Aaaa canım bütün taclarda war dimi bu kampanyaa bende alym misafir için newresimlerim eksikti bi tek bari onlarda çıksın aradan..

vardır tb canm ama ben tac mazasının kendisinden almadım çeyizlik satan büyük bir mazadan aldım muhteşem bayılıyorum taç a cok güsel nevresimleri var bende de vardı zaten ama bende yedeklik aldım cnmaklinialirimsmile

sağol şeydacım.
sonyacım sen de güle güle kullan aldıklarını canım. film keyfi var ha be gece. iyi seyirler

sağol şeydacım.
sonyacım sen de güle güle kullan aldıklarını canım. film keyfi var ha be gece. iyi seyirler

sağol sakar denizim kaydirigubbakcemile5 evet dünde kutsaldamacana 2 yi izledik bugünde bakalım yedi kocalı hürmüze bakıcaz yada sevgililer günü katliyamı sositososito

Evet cnm eksikler bitmez..
Bakalım bitti zannedip sonra neler çıkcak sempatiksalakcinni
Hımm elinden geldiğince destek olmuş..
Birasda kafa dağıtmak hakkı canım gelsinde ikinizinde morali düzelsin birasck..

bu arada aşk-ı memnuda bihterin yatak takımları taç ınmış bende aşk-ı memnuyu izlerken bir takımına bayılmıştım ilk işim onu aldırmak anneme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…