- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.781
bacularrr nabersiniz bakimmmmopuyorumnanaktan
bizde bugün bornoz takımı baktık bide düdüklü tencerelere ne alsam acep fikir veren varmı
selamlarrr.
şeyda neler almışsın öyle. güle güle kullanın inş.
kız şeyda gene boşaltmışsın zücacciyeyi hehehe
ben bugün kendime bakım yaptırdım saçımı boyattım asıl alşweriş yarın malum sewgililer günü hediyesi
heyoooooo kızlar selam hepinize
akudim güle güle kullan cnm aldıkalrınızı sewdiğinle beraber...
cancu cnm düdüklü tencere dedin bak bende o yok onu aradan çıkarayım
bornoz setini bende almadım daha araştırıyorum kolay kolay beğenen biri olmadığım için...
Güle güle kullan canım.. opuyorumnanaktan
Bende bugn su bardklarımı aldım bi 6lı normal sadelerden aldım bi sürahili set aldım altı renkli bide 6 lı kase gbi olan bardklardan aldım ama onları puding içinde kullanabilrm daha karar vermedim..
Kesme tahtası aldım silikon spatula,kepçe,fırça falan aldım teflonlar için onlarn setinden aldm işte mutfağa piril için ve süngeri koymak için böle banyoda sıvı sabun şeyleri warya ismini unuttum ondan aldım..
Açıcak aldm bide teysem ferhtla bna 2 li satılan kuplardan aldı çoook güzell..
Bide kitap aldım aldatan erkekler die =)))
Ferhata sewgililer gnü için livesdn kot aldım..
Benimde günüm böle geçti işte.. :1ninca:
sağolun kısslar ya kanpanya vardı 3 nevresim 120 ytl süperler tac dan hemen aldım annemde çatal bıcakl takımı aldı resim yüklicektim ama blolutut ta hata veriyor askım geldiğinde yapar ancakbilmiyorumkismile :asigim:
can canlar birde kahvaltılık takımı alıcam karacadan 220 ytl ama süper birşey onuda haftaya askım alıcakmış bana hediye hahahha nasıl olsa birlikte kahvaltı edicez
Yoook kızz ne almışım alt tarafı bi kaç şeyy daha bidnya alcak war akannehir
Ohhh iyi yapmışsın cnmm..
Ben hallettk walla üstümden yük kalktıı zaten bugn almasam almycaktm çıkamazdm bütn hafta dışarı..
Aaaa canım bütün taclarda war dimi bu kampanyaa bende alym misafir için newresimlerim eksikti bi tek bari onlarda çıksın aradan..
Hangi modeli beğendin cnm resmi warsa yüklesene..
sağol şeydacım.
sonyacım sen de güle güle kullan aldıklarını canım. film keyfi var ha be gece. iyi seyirler
şeydacım inan al al bitmez eksikler muhakkak eksik bir şey çıkıweriyor...
halledilir yavaş yavaş onlar canım...
bu arada aşkım çarşamba günü geliyor dedim gelmek zorunda değilsin bana söz werdiğin diye sonuçta cenaze çıktı dedim..
dediki taylan;aşkım ölenle ölünmez tabiki önemli ama ben eliöden geleni yaptım cenaze ewinin yemek ihtiyaçlarını mutfak ihtiyaçlarını karşılamış yarında yemek söyleyecekmiş cenaze ewine et falan alacakmış çarşamba günü gelicem allah izin werirse dedi sewindim gelmesine özlem sona eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?