"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hmm canım aslında burda eş adayınada bakıp gelinliğe karar veriolar..
Mesela sen minyonsun nişanlında uzun boylu diyelim sen yanında kabarık bi gelinlikle kötü durma diye ona göre gelinlik sunuolar..
Ama çok boy farkınız yoksa orta kabarıklıkta bşey seçebilrsn..
Bugün gelinlikçiden duyduğum minyon tipli bayanlara kabarık basık modeller weremem güzel durmaz enine dğru durur zarif olmaz diodu :uhm:

canlarım muhabbetinize doyum olmuyorrrrrrrrrrr amma bu cadı artık kaçar uyumam lazımdı çoktan sabah kuaföre rendewum war dip boyası için yoksa kalkamıyacagım taylan bu hafta gelirse cadoloz halimi görecek bumu benım ewleencegım kız demesın hahahahhaah

taylan&tuğçe

hepinize mutluluklar diler iyi geceler arkidişler yarın aynı tayfa burda olmak ümidiyle yeni gelen arkadaşlara çok memnun oldum tanıştığımıza...
tatlı uykular , iyi sabahlar canlarım...

mucccuklardan birer demetttttttttttttt hatunllarrropuyorumnanaktan
yarın görüşürük
rüyanızda sevdiceklerinizi görünnnaklinialirimsmile
şahsen ben öle yapıcammaklinialirimsmile

İyi geceler tatlı rüyalar canım ben de tanıştığıma çok memnun oldum.

he aynen öyle kuzum toprak çocumuzun adı hepimizin baş harfi T ile başlasın istiyoruz tabi oğlumuz olursa toprak koycaz kızımız olursa allah kerim sheydammmmmmmmm....
kuzum hep geyık gununde ol yakısıyor walla allah bozmasın

Aynen yafru bende kaymak üzerym bugn çok yoruldum zaten..
Hadi hep beraber çıkalımm..
Yarın dewam ederz..
Çook öptm cnm dkkt et kendinee sakn hasta olym fln deme bak dışarı çıkcan ona göre giyin..
İyi geceler tatlı rüyalar rüyanda aşkını gör Tuğçemm Şeniz :a015:

sheydam bence bu işten anlayan bır moda ewını tercıh etmıssın kadının kullandıgı laf gercekten dogru

Bugün gelinlikçiden duyduğum minyon tipli bayanlara kabarık basık modeller weremem güzel durmaz enine dğru durur zarif olmaz diodu

gozunun önune getırıdgınızde kadına hak wereceksınız sısman gosterır gelını sankı tepeden cekıcle wurmussunuz gıbı cıx daha hafıf kabarık gelınler yakısır

İlknurcum bende çıkıyorum..
Tanıştığma çok memnun oldumm..
Yine bekleriz topiğimze biz genelde burdayız :lepi:
Gelirsen dewam ederiz muhbbte..
Tekrar hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin..
Hadi görüşürs iyi uykularr rüyanda aşkını gör sendee :a015:

sheydam saol bıtanem tamam dıkkat edıcem sende yat dınlen yoruldun bugun tatlı ruyalar canım sanada sewdıcegını gör ruyanda
ilknurcum sanada ıyı sabahlar we tatlı ruyalar cnm gene gel topgımıze olurmu

görüşmek üzere canlaropuyorumnanaktan

Hepiniz çıkıyosa ben de çıkiym o zaman kızlar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum burda konuşmak çok iyi geldi inşallah yine konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar...

Evet canım bende kadın onun sölediğinde direk hayal ettim ve hak verdim..
Doğru sölüo..
Kızın beğendiği model ona uygun değildi genelde daha uzun bayanlara veriorus dedi..
Yani aslında amaç kısayı daha kısa göstermemek uzunuda daha uzun göstermemek ikisine görede seçenekler war geriye yönlendirildikten snra seçmek kalıo..
Bizimde Ferhatla aramzda çok boy farkı olmadğı için yanyana durduk Ferhtla yok sorun olmaz bu gelinlik sizin için zaten kızımız çok kabarık modeller beğenmio dedi..
Yani düşünsene aranda pek boy farkı yok sen acayp karabrk bi model seçtn adam yanında gözükmüo sırnaşık şey sırnaşık şey

selam kızlar nasılsınız? bakemm bende bugün çatal bıcak takımı aldık annemle 3 nevresim de aldık :)zemuszemus

bacularrr nabersiniz bakimmmmopuyorumnanaktan
bizde bugün bornoz takımı baktık bide düdüklü tencerelere ne alsam acep fikir veren varmı

heyoooooo kızlar selam hepinize
akudim güle güle kullan cnm aldıkalrınızı sewdiğinle beraber...
cancu cnm düdüklü tencere dedin bak bende o yok onu aradan çıkarayım
bornoz setini bende almadım daha araştırıyorum kolay kolay beğenen biri olmadığım için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…