- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.761
valla bizde martta salonu tutucas kısmetse
heralde gelinliğe de ekim gibi bakarım ama modellere felan bakıorum tabi fikir için
ama giymeden üstüne anlaşılmıyo diyo herkes bide ben minyon bi hatınım nası durucak o koca gelinlik bilemiyorummkaydirigubbakcemile3
kıslar cancuuu kaçar gözler şeşibeş bakmaya başladı benimmm te büleee kafamçokkarıştı
canlarım muhabbetinize doyum olmuyorrrrrrrrrrr amma bu cadı artık kaçar uyumam lazımdı çoktan sabah kuaföre rendewum war dip boyası için yoksa kalkamıyacagım taylan bu hafta gelirse cadoloz halimi görecek bumu benım ewleencegım kız demesın hahahahhaah
taylan&tuğçe
hepinize mutluluklar diler iyi geceler arkidişler yarın aynı tayfa burda olmak ümidiyle yeni gelen arkadaşlara çok memnun oldum tanıştığımıza...
tatlı uykular , iyi sabahlar canlarım...
Toprakta çocunuzun ismimi kızz onudamı düşündünz :lepi:
Sen kaçma yavrimm o gelcek zatii çarşambayııı sel aldııııııııııı birr yarrrrrrrr sewdiiimmm ell aldıııııııııııııı amann amannn
Çarşambayla ilgili bi tek bu geldi aklıma bide yaprak dökümü gelioooooooooo sırnaşık şey
Offff bugn neden bu kdr geyk günmdeym ben yaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
mucccuklardan birer demetttttttttttttt hatunllarrropuyorumnanaktan
yarın görüşürük
rüyanızda sevdiceklerinizi görünnnaklinialirimsmile
şahsen ben öle yapıcammaklinialirimsmile
canlarım muhabbetinize doyum olmuyorrrrrrrrrrr amma bu cadı artık kaçar uyumam lazımdı çoktan sabah kuaföre rendewum war dip boyası için yoksa kalkamıyacagım taylan bu hafta gelirse cadoloz halimi görecek bumu benım ewleencegım kız demesın hahahahhaah
taylan&tuğçe
hepinize mutluluklar diler iyi geceler arkidişler yarın aynı tayfa burda olmak ümidiyle yeni gelen arkadaşlara çok memnun oldum tanıştığımıza...
tatlı uykular , iyi sabahlar canlarım...
Aynen yafru bende kaymak üzerym bugn çok yoruldum zaten..
Hadi hep beraber çıkalımm..
Yarın dewam ederz..
Çook öptm cnm dkkt et kendinee sakn hasta olym fln deme bak dışarı çıkcan ona göre giyin..
İyi geceler tatlı rüyalar rüyanda aşkını gör Tuğçemm Şeniz :a015:
sheydam bence bu işten anlayan bır moda ewını tercıh etmıssın kadının kullandıgı laf gercekten dogru
Bugün gelinlikçiden duyduğum minyon tipli bayanlara kabarık basık modeller weremem güzel durmaz enine dğru durur zarif olmaz diodu
gozunun önune getırıdgınızde kadına hak wereceksınız sısman gosterır gelını sankı tepeden cekıcle wurmussunuz gıbı cıx daha hafıf kabarık gelınler yakısır
Hepiniz çıkıyosa ben de çıkiym o zaman kızlar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum burda konuşmak çok iyi geldi inşallah yine konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar...
selam kızlar nasılsınız? bakemm bende bugün çatal bıcak takımı aldık annemle 3 nevresim de aldık :)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?