"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ayy cnm Allah'a şükür şmdi ağrımıo arada yoklyp duruo yaa..
Sendemiii delikafadulden

aynen şheydam aynen benimkide arada tık tık yapıo yokluyor göğüslerim hollanda ineklerinin memeleri gibi oldu kocaman çokta acıyor ayyyy...yarın olurum yada bu gece
ohaoldumsmile

hb tuğcecim evet bunalımlardaym :kedi:
sen nasılsn cnm yerimseniben

hayırdır cnm ne bunalımı buuu???
mersi tatlım bende iyiyim saolasın
olumunekankayizsmile

aynen şheydam aynen benimkide arada tık tık yapıo yokluyor göğüslerim hollanda ineklerinin memeleri gibi oldu kocaman çokta acıyor ayyyy...yarın olurum yada bu gece
ohaoldumsmile

Canım avatarn çook güzel olmşş :lepi:

Ayyy kesintisiz ağrımasındansa buna razıyım yemin ederim..

Biliosun baya öncesnden ağrıodu sölüodum karnm ağrıo die herlde o zmnlar acı çektm die şmdi ağrımıo sırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben aşkımın hediyesini hallettim üstümden büyük yük kalktı ohhhhhhh beeeeeeeeeee sadece bir resim war onun çıktısını ve birde çerçeve alıcam bu kadarrrr...

kız şheydam koptummmmmmmmm bu bjk li futbolcu bobo ben bu adama aşığım platonik sewgilim o benim adanalı değil o hahahahhhhahahhaa ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben aşkımın hediyesini hallettim üstümden büyük yük kalktı ohhhhhhh beeeeeeeeeee sadece bir resim war onun çıktısını ve birde çerçeve alıcam bu kadarrrr...

Valla bu hedye olayı insanı çok kasıo yaa..

Düşündüğün kutuyu yapmıcan mı cnm?

kız şheydam koptummmmmmmmm bu bjk li futbolcu bobo ben bu adama aşığım platonik sewgilim o benim adanalı değil o hahahahhhhahahhaa ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

Yafrum avatrndaki adanalı demedimki zaten avatrn güzel olmş dedimmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ne platnk takılıon kızım yok bjkli bobo fln adanalı war Allahın adamı -tatlicadiarzu-

Ben hiç sewmedim senin bu kaçak gelin olmanı ama kaydirigubbakcemile

Bi daha kaçamazsın :dilcikar:

Bizden ayrı kaldın ya bunalıma girersin Denizimm..

Gel yafrum ben seni hemen çıkartcm bunalımdan Şeniz

yok yok iyi isim buldun güzelim :kedi:
galiba ondan mı bilemiorm ki içim öle sıkıntılı ki boğulck gibiym seydam

bnde çözemiorm tuğcecim garip bi havadayım işte şakkıdı

hayır olsun cnm Şeniz

yerimseniben

Valla bu hedye olayı insanı çok kasıo yaa..

Düşündüğün kutuyu yapmıcan mı cnm?

aynen cnm bugün annemle dışarı çıktık capıtole gömlek almaya Cotton Bar 'dan çok güzel bir gümlek aldım saolsun adam kutusuyla güzel bir paket yaptı..sonra boynerde gezerken peluş kalp şeklinde bir kutu buldum canım o kutuyu aldım ewe geldim ewde malzemelerim wardı mor renk pvc vardı kalp şeklinde ufak ufak kestim içine koydum birde çikolatacıdan küçük kalp çikolata siparişi verdim 10 tane ambalajda onlarıda kutuya koyucam birde resmimizi bastırıcam yarında bir çerçeve alıcam resimlerini çekerim bitsin eklerim buraya...

yok kız bişey demedim yanlış anlama ben yanlış anlamışım adanalı sandın zannettim...
yok kız bobodan wazgecmem ben bunu taylanda bılıyor cok kıskanıyor onu hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…