- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.901
saol cnm bnde aldım siyah gömlek ve siyah kravat bide zippo tarznda değşk yakıln bi çakmk aldım oda siyah bide küçük bi kutuda çikolata aldım oda değşik bişey öle yani cnm daha ne olsun kaydirigubbakcemile2
bide cd doldrdm romantk şarkılardan :asigim:
çok sevndm cnm maşllh bidha bozulmasın :Saruboceq:
bizde sorun yok edcm da işte bn biraz sıkıntıdym buara kendimi ii hssetmiorm sanki herşy üzerme geliomş gbi :bbo:
iide tuğcecim bnde evliliğin e'si yok dha bnmki onun eksikliğinden olmasn :roflol:
aman bende daha nişan bile yokkkkkkkkk hhahahahahhha bende ağlayayım o zaman kız hahahahahah ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne salağım bugün ayyyyyyyyyyyyyy zaten satıcı çocuğu sinir ettim bugün beden konusunda M mu L mı alsam diye çocuk diyoki benim kadarr warmı diyo göbekleriniz aynı dedim hahahhahahhah dioki o zaman aynı bedeniz diyo yok dedim onun kolları body yaptığı için daha şişik dedim çocuk başladı gülmeye dur ben sana bir arkadaş göstercem onun gibimi bedeni dedi aldı getirdi çocuğu gösterdi ben aynen böyle aha aynen bunun aynısı dedim güldülerrr
:kedi:
evet cnm öle..
bn taksideydm arabada benzin alıodu ve yanyanydk yalnz serpcm yoktu direksiyndaki damadımzdı sanırım arkada s ve aşkının baş harfi vardı belki sölememi istemz o yzden sölemiorm ama çok net gördm seydam bu kadr olr dedgm gibi çok duygulandm Şeniz
h b tutii,nasılsınopuyorumnanaktan
çok sevndm cnm maşllh bidha bozulmasın :Saruboceq:
bizde sorun yok edcm da işte bn biraz sıkıntıdym buara kendimi ii hssetmiorm sanki herşy üzerme geliomş gbi :bbo:
saol canımda sen neden canını sıkıyorsun.bak hepimizin ister istemez sıkıntılı zamanları oluyo.üzme kendini :teselli:
evet cnm öle ama bn dha herşye yeni başldgm için sıkıntılarım çok ağır ne bilym kendimi çıkmazda hissediorm..
cnm gömlek faln düşünüosan slim fit olanlardan al onlar oturan kalıp oluo s beden alırsn üzerine tam gelir zaten..
Gelini almaya gidiodu demekki..
Ayy ne güzel cnm yaa tesdfn bölesi harbidennn tam denk gelmişşş..
İnşallah çok mutlu olurlarr :Saruboceq:
evet güzelim galiba öleydi cidden ya ama çok mutlu oldum bide serpcgmı görseydm tam olcktı Şeniz
inşallh tatlım hep mutlu olsunlar :Saruboceq:
Canım boyunu kilosunu sölüosun onlar werio zaten..
Dener olmazsa nasılsa oraya gelio hemen değiştrrsinz 2 dakkada..
Ama saatte güzel fikr..
İlk doğum günü hedyesi olarak almıştım bende nacardan..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın 22.10 uçağı ile aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyorrrrrrrrrr ve ve ve veeeeeeeeeeeeee
1 hafta burda kalıcak...
wuuuuuuuuuuuu harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
oohh ohhh süper bnm aşkımda cmrtesi akşam gelio ama 1 gün görebilcem olsun yetncez artık süprizzzzz
canım tamamdaaa bizimkine bazen small bile büyük geliyo ama değiştirme kartıyla öyle birşey yapabilirim.adam kilo almıyo beni çılırtıyoklava: umarım evlenince bende kilo almam yoksa onun yanında biraz abes duracam sırnaşık şey
evet güzelim galiba öleydi cidden ya ama çok mutlu oldum bide serpcgmı görseydm tam olcktı Şeniz
inşallh tatlım hep mutlu olsunlar :Saruboceq:
oohh ohhh süper bnm aşkımda cmrtesi akşam gelio ama 1 gün görebilcem olsun yetncez artık süprizzzzz
allah kavuştursun tatlımmmkaydirigubbakcemile5
canım tamamdaaa bizimkine bazen small bile büyük geliyo ama değiştirme kartıyla öyle birşey yapabilirim.adam kilo almıyo beni çılırtıyoklava: umarım evlenince bende kilo almam yoksa onun yanında biraz abes duracam sırnaşık şey
evet cnm öle ama bn dha herşye yeni başldgm için sıkıntılarım çok ağır ne bilym kendimi çıkmazda hissediorm..
cnm gömlek faln düşünüosan slim fit olanlardan al onlar oturan kalıp oluo s beden alırsn üzerine tam gelir zaten..
canım benim hepimiz yaşıyoruz onu emin ol ama herşey ufak ufak hissettirmeden çözülüyor.sen kendini kasvete sokma.bu sana zarar vermekten başka bir işe yaramaz.herşeyi olacağına bırak.bu arada slim fit olanlara bakacam olmadı değştiririz opuyorumnanaktan
allah kavuştursun tatlımmmkaydirigubbakcemile5
tuğcecim 14 şubatta gelio yani dha dönmedi alemsin yaa sırnaşık şey
Dahada heycan yapmşsındır cnmm Serapın gelin arabasını görünceee ben onun o zmn evlendiğini düşündüğümde bile heycanlanıodumm..
aynen güzelim dedim keşke gideblseydm düğüne ama işte akşm olnca gdemdm akannehir
cnm kıyafet düşünmüyorsan mudo da çok güzel şeyler war bak derim muhakkak bulursun...
atkı falan alabilirsin...parfüm alabilirsin saat alabilirsin...
tuğcecim 14 şubatta gelio yani dha dönmedi alemsin yaa sırnaşık şey
aynen güzelim dedim keşke gideblseydm düğüne ama işte akşm olnca gdemdm akannehir
kız tez wakitte kavuşun dedim bende işte delüüüüüüüüüüüüüü
canım benim hepimiz yaşıyoruz onu emin ol ama herşey ufak ufak hissettirmeden çözülüyor.sen kendini kasvete sokma.bu sana zarar vermekten başka bir işe yaramaz.herşeyi olacağına bırak.bu arada slim fit olanlara bakacam olmadı değştiririz opuyorumnanaktan
haklısın cnm ama bnm yapım geregi çok çabuk etkileniorm ve kafaya en ufak şeyi bile takıorm kendimi yer bitiririm o yzden elimden bişey gelmio kendime yapıorm biliorm ama olmuo iste :umursamaz:
evet cnm slim fit oturtmalı kalıp olnca şık oluo her magzada bulabilrsn edacm :lepi:
iiyide artık erkek gömleklerde dar kesim war yani edacım sewgilinie alacağın small beden gömlek muhakkak olur
beymen,cotton bar,vakko,altınyıldız bu markalarda dar kesim gömlek bulmam mümkün bir bak derim
kız tez wakitte kavuşun dedim bende işte delüüüüüüüüüüüüüü
hehhe anldm bzde genlde gidnce Allh kavştrsn denrde ondan pardn cnm kaydirigubbakcemile3
eskişehirde mudo vardı kapandı :1no2arfum,saat ve başka marka kıyafetlere bakacam.yarın çok işim var çokk.işten sonra gez gez baya bi bunalacamkafamçokkarıştı
cnm bak kığlıdan aldım bn orda var sonra çoğu markanın oluo the gool ve collezionda da bulblrsn sonra sabri özelin bile var edacm artık ünlü ünsz çoğu marka bu tarz üretio :lepi:
Evet cnm değiştirme kartıyla alabilrsin..
Alır alır oda evlendikden snra güzel yemekler yaparsın eşine aldırrsn bi güzel kilo zemuszemus
artık öyle alacam canım benim ya benim aşkımm çok yiyo maşallah homini gırtlak ama yok adamda bişisempatiksalakcinnionun geninde var sanırsam.napalım millet kilo veremez oda alamıyo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?