"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

wuuuuuuuuuuuu harikaaaaaaaaaaaaaaaaa

h b tutii,nasılsınopuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm bende iyiyim saolasın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın 22.10 uçağı ile aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyorrrrrrrrrr ve ve ve veeeeeeeeeeeeee
1 hafta burda kalıcak...

Canım boyunu kilosunu sölüosun onlar werio zaten..
Dener olmazsa nasılsa oraya gelio hemen değiştrrsinz 2 dakkada..
Ama saatte güzel fikr..
İlk doğum günü hedyesi olarak almıştım bende nacardan..

canım tamamdaaa bizimkine bazen small bile büyük geliyo ama değiştirme kartıyla öyle birşey yapabilirim.adam kilo almıyo beni çılırtıyo klava: umarım evlenince bende kilo almam yoksa onun yanında biraz abes duracam sırnaşık şey

cnm kıyafet düşünmüyorsan mudo da çok güzel şeyler war bak derim muhakkak bulursun...
atkı falan alabilirsin...parfüm alabilirsin saat alabilirsin...

evet güzelim galiba öleydi cidden ya ama çok mutlu oldum bide serpcgmı görseydm tam olcktı Şeniz
inşallh tatlım hep mutlu olsunlar :Saruboceq:

Dahada heycan yapmşsındır cnmm Serapın gelin arabasını görünceee ben onun o zmn evlendiğini düşündüğümde bile heycanlanıodumm..

Evet cnm değiştirme kartıyla alabilrsin..
Alır alır oda evlendikden snra güzel yemekler yaparsın eşine aldırrsn bi güzel kilo zemuszemus

Ohhhh canım gözün aydınnnn..

Kazasız belasız gelir aşkın inşallah..

iiyide artık erkek gömleklerde dar kesim war yani edacım sewgilinie alacağın small beden gömlek muhakkak olur
beymen,cotton bar,vakko,altınyıldız bu markalarda dar kesim gömlek bulmam mümkün bir bak derim

cnm kıyafet düşünmüyorsan mudo da çok güzel şeyler war bak derim muhakkak bulursun...
atkı falan alabilirsin...parfüm alabilirsin saat alabilirsin...

eskişehirde mudo vardı kapandı :1no2arfum,saat ve başka marka kıyafetlere bakacam.yarın çok işim var çokk.işten sonra gez gez baya bi bunalacamkafamçokkarıştı

iiyide artık erkek gömleklerde dar kesim war yani edacım sewgilinie alacağın small beden gömlek muhakkak olur
beymen,cotton bar,vakko,altınyıldız bu markalarda dar kesim gömlek bulmam mümkün bir bak derim

zaten oralara bakacam büyük ihtimalle.biz daha ilişkinin başınayken ben ona doğum gününe bir kazak almıştım small bedendi.içinde küçük çocuklar gibi olmuştu :roflol:

Evet cnm değiştirme kartıyla alabilrsin..
Alır alır oda evlendikden snra güzel yemekler yaparsın eşine aldırrsn bi güzel kilo zemuszemus

artık öyle alacam canım benim ya benim aşkımm çok yiyo maşallah homini gırtlak ama yok adamda bişisempatiksalakcinnionun geninde var sanırsam.napalım millet kilo veremez oda alamıyo:bbo:

artık öyle alacam canım benim ya benim aşkımm çok yiyo maşallah homini gırtlak ama yok adamda bişisempatiksalakcinnionun geninde var sanırsam.napalım millet kilo veremez oda alamıyo:bbo:

eee daha ne istiosn işte gocaman göbee olsa daha mı iyi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…