- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.881
istedgm hiçbrşey olmuo seydam yeterli mi :sinifsinif:
gömlek aldım cnm cotton bar dan
birde kalpli kutu, çikolata kalp şeklinde yarında çerçeve alıcam resmimizi koyucam...
aynen cnm bugün annemle dışarı çıktık capıtole gömlek almaya Cotton Bar 'dan çok güzel bir gümlek aldım saolsun adam kutusuyla güzel bir paket yaptı..sonra boynerde gezerken peluş kalp şeklinde bir kutu buldum canım o kutuyu aldım ewe geldim ewde malzemelerim wardı mor renk pvc vardı kalp şeklinde ufak ufak kestim içine koydum birde çikolatacıdan küçük kalp çikolata siparişi verdim 10 tane ambalajda onlarıda kutuya koyucam birde resmimizi bastırıcam yarında bir çerçeve alıcam resimlerini çekerim bitsin eklerim buraya...
yok kız bişey demedim yanlış anlama ben yanlış anlamışım adanalı sandın zannettim...
yok kız bobodan wazgecmem ben bunu taylanda bılıyor cok kıskanıyor onu hehehehe
Ah yafrum ya bende bi ara öledim..
Ama düşün bak sonra ne güzellikler beklio seni..
Herşeyin istediğin gbi olcağı zamanlar gelcek..
Sefasını sürceksin sende o zmn..
Bak ilk gelinimiz evlendi bileeeeeeee :lepi:
selam güzeller napıyosunuz bakalım opuyorumnanaktan
ii günlerde kullnsn cnm güzel hediyelerin :lepi:
Hımm anladım cnm bitsin gösterirsn snde..
O kutuyuda başka zaman yaprsn artk sırnaşık şey
Güle güle kullansın adanalı eniştemiz..
Yanlış anlamadım cnm..
Kıskanır tbi adam sende söleme bari yanında -tatlicadiarzu-
selam güzeller napıyosunuz bakalım opuyorumnanaktan
iste öleym güzelim içmde sıkıntı gözümde yaş öle takılıorm kendi çapımda bunalmdaym anlıcan :gitme:
inşallh cnm bnm..
ilk gelinmzn gelin arabsını bile gördm seydam gelsin sorcm acaba onların mıydı yaaa işte Allh karşıma çıkardı ama var ya tüylerim diken diken oldu nerdyse aglıcaktm mutluluktan heycandan Şeniz
slm cnm hg nasılsn sorunlar btti di mi opuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnm en güzellerini siz alırsınız inşallah...
Selam cnm hoşgeldin..
Muhbbt ediorus işte öle..
Nasılsın?
valla nasıl olayım canım yoğunum.işler bu sıra yoğun gidiyo.bu arada bu hafta sonu aşkımm geliyor çok heyecanlıyım alkisalkisalkis acaba ne alsam hediye olarak onu düşünüyorum.onu çok özledim,en güzel sevgililer günü hediyem olacak :sm_cool:
bitti canım bitti şükür olumunekankayizsmile sonunda anladı benim değerimi.annesinin yalnız kalma ihtimalinde bize yakın biryerde oturacak ama evimizde oturmayacak.şimdi iyiyiz maşallahsizler nasılsınız.umarım herşey yolundadır.:Saruboceq:
denizcim hatırlarsan serapta bunalımdaydı sanırım ewlilik stresti sendemi acaba öyle oluyorsun geçici bir dönem cnm geçer tatlım sıkmamaya çalış kendini...
güzel şeyler düşün...
bu arada hoş geldin edacım
Aaaaaaaaaaaaaa ağlama sakınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
Ağlancak bişey yok dur bakalımm zaman göstrcek herşeyi..
Yaa ciddimisinn gelin arbasınımı gördün ay inanamıorum yaa..
Onundur herlde cnm o kdr tesdf olcağnı zanntmiorum..
Arabanın önüne atlayp bi Serapcımza sarılsaydın Denizim yaa :roflol:
Arabanın arksndaki harflerden biri S mi diye baksaydın :lepi:
Off o hediye olayı tam sıkntı bak burda alanlardan fikir çıkabilrsin kendine..
Hemen hemen herkes karar vermiş ve almş..
Bende livesdn kot aldım..
Tuğçeyle Deniz gömlek almışlar yanında farklı şeyler düşüolar senin kafanda neler war?
evet cnm öle..
bn taksideydm arabada benzin alıodu ve yanyanydk yalnz serpcm yoktu direksiyndaki damadımzdı sanırım arkada s ve aşkının baş harfi vardı belki sölememi istemz o yzden sölemiorm ama çok net gördm seydam bu kadr olr dedgm gibi çok duygulandm Şeniz
çok sevndm cnm maşllh bidha bozulmasın :Saruboceq:
bizde sorun yok edcm da işte bn biraz sıkıntıdym buara kendimi ii hssetmiorm sanki herşy üzerme geliomş gbi :bbo:
saol canımda sen neden canını sıkıyorsun.bak hepimizin ister istemez sıkıntılı zamanları oluyo.üzme kendini :teselli:
ya şimdi kıyafet olayı olmaz bizimki zayıf denemeden alamayız.o yüzden saat almayı planlıyorum.artık yarın iş çıkışı alışveriş merkezine gidip bakacam.umarım güzel birşey bulabilirim.siz ne güzel almışsınız kıyafet ben alamıyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?