- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.921
eee daha ne istiosn işte gocaman göbee olsa daha mı iyi sırnaşık şey
yok canım olmasın tabi ama garibim çok zor kıyafet buluyo kendine..özellikle klasik kıyafetler çok zor.ben o yüzden sorun ediyorum görseniz sizde hak verirsiniz.kendide rahatsız azcıka olsa alır umarım:sm_confused:
yok canım olmasın tabi ama garibim çok zor kıyafet buluyo kendine..özellikle klasik kıyafetler çok zor.ben o yüzden sorun ediyorum görseniz sizde hak verirsiniz.kendide rahatsız azcıka olsa alır umarım:sm_confused:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın 22.10 uçağı ile aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyorrrrrrrrrr ve ve ve veeeeeeeeeeeeee
1 hafta burda kalıcak...
kızlar bn kaçıorm size ii sohbetler hepinizi çok öpüyrm görüşrz Şeniz :a015:
cnm sen bnm dedgm yerlere bak bi dedgm gibi ünlü ünsz çoğu markanın slim fit kalıplı göleği var illaki bulursn umrım olr seninde içine siner :lepi:
kızlar bn kaçıorm size ii sohbetler hepinizi çok öpüyrm görüşrz Şeniz :a015:[/QUOTE
ok canım bakacam oralara umarım aldığım üzerine olurda problem olmaz.olmadı zaten değiştiririz.
bende seni öpüyorumm görüşürüza.s.
Yaaaaaaaaaaaaa nereyeeee :1shok:
Kız evlilik stresinden dahada kilo vermesinde sırnaşık şey
güzelim aşk ve ceza var onu izlcem şakkıdı
güzelim aşk ve ceza var onu izlcem şakkıdı
ayy öyle deme nolur :1no2: artık biraz daha verirse afrikalılara dönecek aşkımm.kız olsaymış manken olurmuş ama erkek olunca zor oluyofisfisfis
çokk gzel yaa keşke benim aşkımda bir hafta kalsa boshayallersmile sen çok şanslıymışsın valla.benim aşkımda cumartesi erkenden gelip pazar sabahı gidecek.gelmesi bile yeter ama sen daha şanslısın opuyorumnanaktan
sıkıldım ya
aynen şeyda yaaaaaaaaaaaaa hevesim gidiyor
Bendee cnm bişiler istio ama karnım tok pff bana mutfak yolu gözüküo sırnaşık şey
regl olcaz ya ondan benımde gırtlağım boş durmuyor ayyy
aşk ve cezayı bende izliyordum reklama girdi hemen odama geldim dayanamıorum reklama ıykk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?