"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

eee daha ne istiosn işte gocaman göbee olsa daha mı iyi sırnaşık şey

yok canım olmasın tabi ama garibim çok zor kıyafet buluyo kendine..özellikle klasik kıyafetler çok zor.ben o yüzden sorun ediyorum görseniz sizde hak verirsiniz.kendide rahatsız azcıka olsa alır umarım:sm_confused:

cnm sen bnm dedgm yerlere bak bi dedgm gibi ünlü ünsz çoğu markanın slim fit kalıplı göleği var illaki bulursn umrım olr seninde içine siner :lepi:

kızlar bn kaçıorm size ii sohbetler hepinizi çok öpüyrm görüşrz Şeniz :a015:

Kız evlilik stresinden dahada kilo vermesinde sırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın 22.10 uçağı ile aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyorrrrrrrrrr ve ve ve veeeeeeeeeeeeee
1 hafta burda kalıcak...

çokk gzel yaa keşke benim aşkımda bir hafta kalsa boshayallersmile sen çok şanslıymışsın valla.benim aşkımda cumartesi erkenden gelip pazar sabahı gidecek.gelmesi bile yeter ama sen daha şanslısın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
bu hafta büroda tek başına çalıştı ablası ve babası cenazelerinden dolayı işe ara werdiler benimki hem iş hemde cenaze peşinden koştu babası 1 hafta istanbula git kız arkadaşınla gez hemde ablanla yeğenini görmüş olursun demiş saolsun heheheh yoksa bende 1 güne razıydım canım...Şeniz

Selamm kızlarrr...

Off nefret ediorum yaa bütün diziyi izle sonda werdkleri reklam yüzünden sonunu göreme kötükedihüso

regl olcaz ya ondan benımde gırtlağım boş durmuyor ayyy

aşk ve cezayı bende izliyordum reklama girdi hemen odama geldim dayanamıorum reklama ıykk

Ben oldum cnmm yaa dört gözle bitceği günü bekliorum :lepi:
Bende dayanamıorum reklama kanal d yi açmştm bende bi döndümmm çookkttaaann bitmiş pehh :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…