"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Sibelcim ben ingiliz dili ve edebiyatı okudum tatlım ama devlette öğretmenlik yapmak için formasyon alıyorum şu an..Haftasonları üniversiteye gidiyorum bu yüzden..

Yok canım Allah'a şükür öyle değil..

Öyle olsaydıda kolay kolay yürüyemezdi zaten bu ilişki..

Koç burcuyum ben sonuçta :lepi:

İzinde almam sadece haber weririm..

O da bende..

Bazı şeyler biras karışılıklı ne kadar güvensemde yaptıklarından haberdar olmak istiorum aklım onda kalmasın isitorum..

Oda öyle..

Sorun olmuo aşkıma haber vermek hatta öyle oldumki ona sölemeden bi yere gittiğimde içim rahat etmio..

Annemle teysemle gittiğim halde..

Bende ilk buluşalım diye konuştğmzda sölemiştim görüşcem kızlarla diye bişey sölemedi..

Ama üstün körü öyle kalmıştı konu..

Pazar günü bir daha sölicem bakalım ne dicek CADIARZU

ewet cnm katılıyorum bazıları çok sıkıyor...
bizde taylanla birbiimize haber weririz bişey yapıcaksak güven çok önemli güven ve saygı varsa arada sorun yoktur bu çok güzel bişey hep böyle dewam ederiz inşallah hepimiz ...
bencede buluşalımmmmm

Canım biz kızlarla buluşmaya karar verdik..
Orta nokta olarak da kadıköyü belirledik ve haftaiçi bir günü..
Sende gelir misin?

canım söz vermiyim çok isterim ama bakalım bu aralar çekimlere gidebilirim

yoğun olmazsam olabilir ama yoğunda olabilirim ararlarsa

bilmiyorumkismile

bende iyiyim sağol cicim

hadi hayırlısı cnm ancak tabi zaman yaklaşıyor senden birkac ay sonra da ben baslarım artıkın

ayyy ne heycanlı:lepi:

Evet canım benden snra sende başlarsın ee o zaman seninkine baya az kalmış oluo :lepi:

Evett baya heycanlı böle konuşnca banada heycan basıo aklinialirimsmile

tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nbr kıss nasılsın cnm

görüşemez olduk bilmiyorumkismile

Evet canım benden snra sende başlarsın ee o zaman seninkine baya az kalmış oluo :lepi:

Evett baya heycanlı böle konuşnca banada heycan basıo aklinialirimsmile

sorma eşyalarda

al al bitmiyor cnm ya marttın 15 de kahvaltı takımımı alıcam inş ayyy cok beğendim bir takımı alıcam resmini çekip yollarım

fincan takımı da almam lazım ya birde ben birşey sorucam cnm ben gelin basında gelin tokası taktırmak istiyorum sacımın yanına acaba nasıl olur bilmiyorumkismile

bildiğiniz tokalar varmı?bilmiyorumkismile

Fincan takımı derken ne fincanı alcaksın cnm kahvemi nescafemi?

Canım gelin tokası derken tam olarak neyden bahsettiğini tam anlamadım netten resmini bulup eklersen daha iyi olur..

Evet şeydacım bizimkide aynen sizinki gibi..
Ve bende çok alıştım nereye gittiğimi söylemeden rahat edemiyorum :))

Tuğçee senden adanalıyı duymaya alışmışım taylan diyince alla kim bu taylan yoksa başka biri mi filan diye bi an düşündüm sonra jetonum düştü :)))))

gelin tokası nasıl oluyor tatlım şu çiçek olanlarmı yoksa parlak taşlardan takılan tokalardanmı ???

evet öle kelebek igibi ve taşlı sanırım cok güzeldelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…