"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

1 ayda 28 kilomu :1shok:

İnanamıyorummm akannehir

ben geldimmmmmmmmmmm bu yaprak döümünü izleyince göğsüm sıkışıyor dizi yüzünden hasta olucam...
reyhancım geçmiş olsun cnmmm

anaaaaaaaaaaaaa buluşuyormusunuz ???

Aynen canım yaa benide öldürüo bu yaprak dökümü..

Buluşuyomusunuz değil canım istanbuldakiler olarak buluşalım diorus..

Sen ne dersin gelebilrmisin?

Sonya ve Tuğçe hoşgeldiniz canlarım nasılsınızz?

teşekkür ederim tatlım sen nasılsın ???
geçmişi biraz okudum hastalıklarla uğraşıyormuşsunuz çok geçmiş olsunnn

şeydacım grip salgını var çok fena çok geçmiş olsun enişteye ilaçları hatta iğneleri kullansın en iyisi iğne

Evet tatlım doğrudur inanırım..
Ama diktirsen bile zayıflama ihtimalin çok yüksek ve yine üzerinde oynama yapacaklardır.
Gelinlikçim bana dedi ki son 2 hafta kalaya kadar kalıp şeklinde kalacak gelinliğin birleştirmeyeceğim, çünkü gelinler son 1 ayda çok zayıflıyorlar..

Bitanem perşembe dinimizce hayırlı bir gündür ya ondan öyle demiştir belki kadın..

Şeydam enişte çok mu karışıyo yoksa sana?

Heryere giderken ondan izin alman gerekiyor mu?

Belkide o yzden demiş olabilr canım ama sewiomş o gün başlamayı..

Yok canım öle sıkmak bunaltmak falan yok bizim ilişkimizde..

Sadece saygı duyup haber weriorus..

Çok karışmaz sadece haber weririm gittiğim yerleri..

İzin almam normalde ama bu farklı bi durum hiç birbirimizi görmedik ve muhbbtimz hep sanalda olduğu için nası bi tepki vericeğini kestiremiorum..

Önceden sölemiştm bişey dememişti bu pazar tekrar sölicem..

ben geldimmmmmmmmmmm bu yaprak döümünü izleyince göğsüm sıkışıyor dizi yüzünden hasta olucam...
reyhancım geçmiş olsun cnmmm

anaaaaaaaaaaaaa buluşuyormusunuz ???

hoşgeldin tuğçecimmm:)))) evet gerçekten dizi mükemmel ve insan kaptırıyor kendini izlerken...ben de seviyorumama uzun süredir izlemiyorum maalesef...

evet ya inş buluşmak istiyoruz kadıköyde bigün:))) haftaiçi uyarmı sana tatlım??

selam bebeler yine ben geldim

hoşgeldin bebemmmmm

Anladım sibelcim iyi olmuş senin için..
Hangi bölüm okuyorsun?

iktisat okurum tatlım ya sırf bankacı olmak için...ama bilsem işletme okurdum iktisat çok zor bi bölüm...sen okuyosun sanırım? haftasonu derslerin vardı dimi?

Sağolun canalrım iyiyim , evet hastalarla uğraşıyoruz..

Ben izlemiyorum o diziyi iyice saçmaladılar..Hatta sürekli takip ettiğim bi dizi bile yok..

Her dizide ahlaksızlık diz boyu..

sibelcimmmmmmm mrb cnm bence dizi izlememk lazım yoksa hastalanıcaz psikolojik olarak...
tatlım ben üsküdar bağlarbaşında oturuyorum zaten kadıköy bana uyar ...hafta içi uyar tatlım sorun olmaz...

Hoşgeldin canım :1hug:
hoşbuldum nasılsın seydacım provalaramı basladın cnm

Anladım şeydacım.. Bazıları gerçekten boğuyorlar bende eniştemizde öyle sandım korktum bi an..
Bizimkide bana karışmaz, sen yanlış birşey yapmazsın güvenim sonsuz bana söylemene bile gerek yok diyo ama ben saygımdan haber veriyorum gittiğim yere, o da bana haber veriyo tabi..
Sizinle buluşacağımı söylesem ona da bişi demez..

Ayy buluşalım buluşalım yaşasınnn :)

Ben iyiyim canım Allah'a şükür..

Sen nasılsın Sonyacım?

Yok güzelim daha değil 18 şubatta ilk provam.. :lepi:

bende iyiyim sağol cicim

hadi hayırlısı cnm ancak tabi zaman yaklaşıyor senden birkac ay sonra da ben baslarım artıkın

ayyy ne heycanlı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…