- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.041
Aaa evet cnm 24 nisanda cumartesi gününe denk gelio..
O gün yapabilrsinz hem seninki nisan ayında kararlıysa aklinialirimsmile
Değişiklik olsun dedim şeydacım yine onu mu koyayım yoksa? :uhm:
Yok cuma günüydü pazartesiye aldırdım çünkü cuma annem dolu gelemeyecekti..
Aaaaaaaaaa sen gelinliğinin siparişini verdin ve bana dahayeni mi söylyorsun aşkolsun sanalmaz: alsanaalsanasmile Çabuk anlat modeli nasıl?Nerede diktiriyosun?Kaça diktiriyosun? olumunekankayizsmile
Aaa hadi ya farklı bir aşk hikayesi olacak desene ne güzel Allah tamamına erdirsin canım yerimseniben
:))))) aynennn ben de heyecanlanmaya başladım artık ufaktan çünkü arkadaşlarım nisan ayını duyunca gelinlik için gaza getirmeye başladılar bugün:))) haftaya cuma kadıköye gidicem model ve fiyat araştırması için:))) ev bulsak düğünü de nisana getiricez de işte bulamıyoruz bitürlüüü:)))
Şeydam bana Kadıköy uyar :)
Hatta bende orta nokta olarak Kadıköy diye düşünmüştüm..
Sibelcim sana da uyar mı Kadıköy?
Ama nolurrr haftaiçi olsun canlarım, biliyosunuz haftasonu okula gidiyorum..
Şeydam bana Kadıköy uyar :)
Hatta bende orta nokta olarak Kadıköy diye düşünmüştüm..
Sibelcim sana da uyar mı Kadıköy?
Ama nolurrr haftaiçi olsun canlarım, biliyosunuz haftasonu okula gidiyorum..
Evet canım ötekini koy avatarına o çok güzeldi..
İyi yapmışsın o zmn canım annenle git bencede..
Kuzum denk gelemedikki bi seninle ben sipariş werdikden snra daha geçen pazar siparişini verdim zaten..
Sölemiştm sana gelinlikçiye gidebilriz die sadece bakmak için gitmiştik ama sipariş werdik sırnaşık şey
Hani diodum ya kayınvalidemin tanıdığı bi gelinlikçi var diye orası işte canım..
Maltepede bi gelinlikçi..
Modeli öyle bitane model değil canım gelinliğin neresinde ne istiosam öle ayarladık hepsini ben istedklerimi anlattım kadında çizdi..
Fiyata gelince hiç konuşmadık biz orasını kayınvalidem anlatcak hem arkadaşı oldğu için hemde başka müşterilerde wardı orda sormamız olmazdı o yzden soramadık Füsunum..
Benimde ilk provam 18 şubatta :lepi:
Her ay 1 kere gidicem 4 parovada bitcek inşallah..
Sen kaç provaya gidiceksin?
Sibelimmm benim düğün haziran da ben şimdiden verdim siparişini kuşum hadi elini çabuk tut git biran önce ver gelinlik siparişini olumunekankayizsmile
Ayyy çok sevindim bebeğimmm hadi hayırlı olsun :1hug:
Modelini bana anlatır mısın biraz çok merak ettiim debilmiyorumkismile
Ya kaç provaya gideceğimi konuşmadım ben heyecandan, ilk provayı sordum ama pazartesi gittiğimde detaylı soracağım herşeyi canım :roflol:
Seninkide benimki gibi olmuş tatlım, bende bakmaya gittim ama sipariş verip çıktım kaydirigubbakcemile3
haklısın artık başlamam lazım...çünkü diktiricem gelinliği...bu nişanlık bana büyük geldi..kadın provada ölçümü almasına rağmen büyük geldi ve üstümde dikti resmen...nişan yerinde bolladı başıma gelmeyen kalmadı...bu sefer diktiricem ve kiralicam enazından o gün kafam rahat olur:)))))
Tamam kızlar buluşma yerimiz kadıköy anlaştık :)
Zamanı kararlaştıralım o zaman ki şeydam da enişteye kesin bişi söylesin :)
Sibelcim senin ne derslerin var tatlım öğrenci misin sen?
Bende valla prova falan sormadım hadi biz gidelim artık dedim çnkü biz girdik bi dnya insan geldi snra kadının başı kalabalıktı..
1 dk güzelim sana prova günü vercem ddi..
Ne zaman müsaitsin ddi Ferhat ordan atladı hemen yarın gelsin bütün gün evde diye..
Ama bu hafta hastalancamı bildğim için önmzdeki hafta olmasın ondan sonraki hafta olsun ddm kadına..
O da perşembe dedi perşembe başlamayı sewiorum dedi nedense sırnaşık şey
Sende ilk provaya gittinde aklında ne warsa yaz bi yere sor sonra unutuo insan güzelim.
Evet yaa dedim erkenmi mayıs 29da bizim nikah..
Yoo dedi Temmuz için bile sipariş aldım diyine iyi tmm dedim bende :lepi:
Tühh kötü olmuş ama gerçi fotoğraflarda hiç belli olmuyor tatlım çok zarif olmusşun yerimseniben
Düğün zamanı da gelinler stresten çok zayıflar diyorlar ya bende ondan korkuyorum..
Benim bi arkadaşım 28 kilo vermişti düğüne 1 ay kala, gellinliği defalarca daraltmak zorunda kaldılar ve gelinliğin arkası daralta daralta öne geldi resmen akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?