"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ewet canım :lepi:

tamam o zaman ben elime not alıyorum
çarşamba günü
yani 17.01.2010 saat 12:00-12:30 arası kadıköy loyanın önünde buluşuyoruz...

Heh evet canlarım ama bakın loyanın önü diorus mc. tarafndaki önünde beklemeyin sırnaşık şey

Bahariyeye çıkarkenki tarafta bekleyn merdivenler warya onun alt kısmında ok yerimseniben

Heh evet canlarım ama bakın loyanın önü diorus mc. tarafndaki önünde beklemeyin sırnaşık şey

Bahariyeye çıkarkenki tarafta bekleyn merdivenler warya onun alt kısmında ok yerimseniben

ewet canım bencede o tarafta buluşalım...
bu arada babam izin vermedi bana gidemiyorumm of offfffffffffffff aklıma geldi gene sinirlendim...

ewet canım bencede o tarafta buluşalım...
bu arada babam izin vermedi bana gidemiyorumm of offfffffffffffff aklıma geldi gene sinirlendim...

Tamam o zmn anlaştık kızlar bende Ferhata söler size haber weririm..

Neye izin wermedi cnm şileye gitmenemi?

şeydacım 3 kişimiyiz şuan buluşmada???
sibel ben gelirim dedi hafta içi uyar demişti ama çarşamba ona uyarmı ???
su perisi gelirmi acaba ama onun askeri geliyor o belki gelemez bizim yanımıza...
sonya belli değil çekimlerinden dolayı gelemeyebilir belki...

Son düzenleme:
Ayy hadi sağ salim inmişler çok şkür..

saolasın tatlım allah bütün yolcularımızı korusun ...:Saruboceq:

Tamam o zmn anlaştık kızlar bende Ferhata söler size haber weririm..

Neye izin wermedi cnm şileye gitmenemi?

ewet tatlım bugüne ertelenmişti ya otel rezerwasyonu babama söyledim bir arkadaşımda kalacağımı gündüz işin ne dedi gündüzgit akşam ewe gel dedi kalmana gerek yok dedi
saolsun...taylana söyledim sakın üsteleme dedi babanla aranı bozma dedi günler daralmadı ya dedi ben şuan seninle aynı havayı soluyorum o bile yeter bana dedi yarın öğlen buluşur yemek yeriz bir yerde dedi...
:gitme:

herşeyde bir hayır vardır zaten şile küçük bir yer ve benim dedem şilede tanınıyor beni gören olursa hemen yetiştirirler dedeme kötü olur sonra ...

Nereye gidemiyosun tuğçecim taylanın yanıa mı bizim yanımıza mı?

yok tatlım taylan adanadan şilede bi otele rezerwasyon yaptırmıştı bu nişan söz olayını sakin bi yerde konuşmamız için...
bende babama arkadaşımda kalmak için izin istedim ama babam izin vermedi...ona dedim yarın gidemiyoruz şileye diye...
bu arada şeydam 2 oda ayarlamış biliyormusun

Canım su perisi istnbulda değil..

Sonya gelemeyebilr herlde kesn bişey sölemedi..

Sibele msj atarız o zamana kdr nete girer kesi bişey söler oda..

Başka kim warki istnblda olan?

Tuğçecim babalar endişelenirler öyle, sens inirlenme kendince haklı..Taylanda çok olgun hareket emtiş aferin ona..

ewet cnm saolsun anlayışla karşıladı bana hep dedi zaten izin wermesse zorlama sakın endişelenir falan dedi izin wermesse peki baba de boşver dedi...
nasılsa seni alıcam evlenince bol bol beraber olucaz gezicez dedi

Canım doğru sölemiş adanalı babanın üstüne gitme bşwer gündüz görüşün başka zaman gidersinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…