"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hu hatunlar uyudunuzmu
bende yavaştan kaçayım yarın taylanla buluşucam hortlak gibi gitmiyim yanına heheheh
hepinizi seviyorum iyi geceler rüyalarınızda sewdiklerinizi görün güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm her birinizi...

Yok cnm uyumadık sırnaşık şey

Tamam cnm sen uyu adanalıyı bikez dha aşık et kendine :lepi:

Hadi görüşürs çok öptm cnm Allah rahatlık versin Şeniz

Rüyada aşkını gör yarın görcen ama olsun sırnaşık şey

saol canım benim
walla yarın sabah erken kalkacam kuşum ayakkabıma uygun çantam yok diye capıtole gidip çanta alacam kıyafetimi ayarladım aşık olurmu bilemem yarın ama uğraşacağım tekra zaten bakışıma hasta oluyormuş itiraf etti
hiç çıkasım yok muhabbet çok sarıyor ama kalkamıyacağımı biliyorum...
füsuncum iyi yapmışsın cnm artık sıra onların vereceği cewabı beklemeye geldi...

İyi geceler tuğçecim ve yarın için iyi eğlenceler öptümmm

teşekkür ederim tatlım saol sanada iyi geceler sewdiğini gör rüyanda sende....

şeydam füsünum yarın konuşuruz buluşma işini tekrar verecekleri cevaba gör gerçi biz 3 müz okeyiz...

çooooook öptüm siziiiii tekrar

Ooo yarın bide çanta bakcakmışsın cnm sen çık hemen uyu.

Yarın dewam ederiz bu bulşma olayına..

Bende pazar aşkıma sorar net bi şekilde sölerim size kızlar yerimseniben

Arkadaşlar biz buluşmaya karar verdik.

17 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12:00 DE KADIKÖY'DE BOĞANIN KARŞISINDAKİ LOYA MAĞAZASININ ÖNÜNDE BULUŞACAĞIZ.. Müsait olan herkes gelsin, bütün kızlar toplanalım olumunekankayizsmile

Ayrıca gelecek arkadaşlar bana ya da Şeyda'ya haber verirse iyi olur. Ona göre bekleriz ya da beklemeyiz mağazanın önünde..

pööff hem haftaiçi hemde anadolu yakası bide bakırköy taraflarında yapsanız şu buluşma işlerini cumartesi günü olsa mesela pazar olsada gelemem cumartesi olabilir
ayh gelemiceğim resimlerinize bakarım artık

Gönüller bir olsun kızlar..
Başka birgün avrupa yakasında buluşuruz inşaallah.
Neden sıkılıyorsunuz ya durun noluyor.Hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…