"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bilmemki canım kim vardı başka ???
olmadı 3 müz takılırız hehehe
sositososito

Ay valla benimde aklıma gelmio başka kim war istnbuldan..

Serap war oda çok istiodu bulşmayı ama daha yeni evli o bidahaki bulşmaya inşallah ben bi listeme bakim başka kim war diye..

Olmazsa tbkide 3müz takılıcazz :lepi:

kızlar şimdi size bişey söyleceğim
ben taylana kalpli kutunun için koymak için kalp şeklinde çikolatalar almıştım ya erimesin diye dolaba koydum az ewwel baktım çikolatalar yarılanmış babam götürmüş midesine çikolataları dedim baba ne yaptın diyo ne yapmısım çikolataları yemişsin ewet ne olmuş dolapta duruyordu baktım onlarda bana bakınca bende aldım bir kaç tane yedim dedi tadıda güzel dedi dedim baba saol ya diyorki niye kızdın ki dedim taylanındı o dedim diyorki taylanınsa bizim dolapta ne işi var
hasbinallahhhhhhhhhhhhhhh

Ayyyyyyyyyyyyy inanmıorummmmmmmmmmm koptum yaaaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sen bidaha al yavrum o çkltalardan :lepi:

Tuğçecim bende koptum vallahi :)))))))))))
Tuğçe at canım sibele mesaj..
Şeydada ümmüye attı sanırım..
Başka kim var valla aklıma gelmiyo..

Ayyyyyyyyyyyyy inanmıorummmmmmmmmmm koptum yaaaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sen bidaha al yavrum o çkltalardan :lepi:

of şeydam yarın bir daha sipariş vercem
diyoki bu çikolatalar neden kalp şeklinde hem yuvarlak yokmuydu hem ne alaka çikolata ne alıyorsun çocuğa dedi dedim istemeye gidicem ondan yawaştan alıyorum çikolataları dedim bizmi gitcez oda iyimiş dedi o arada annem geldi dedim anne babam çikolataları yemiş annem diyorki sorun etme dedi çikolatalar babanın midesinde sende babanı al kutunun içine koy paketle öyle ver taylana dedi babam diyor benim kutuda ne işim var hahahhhhahhaahah

Canım ümmüye profilnden nbr yasdım ama görmedi heralde çıktı zaten..

Sende Gülçine msj at Füsuncum online olursa o zmna kdr gelip gelemiceni söler..

Tuğçecik siz ne zaman evlenmeyi planlıyosunuz canım?

tatlım şimdi annelermizi tanıştırıcaz hawalar biraz daha ısınsın ona göre isteme faslı olur ama taylan ağustosta askere gidicek cnm 5 ay.taylan diyor ben askere gitmeden önce nişanı yapalım dedi adı konsun dedi haziran temmuz nişan olabilir belki askerden gelincede toparlanıp ewleniriz diye düşünüyoruz canım şuan yarın tam detaylı konuşucaz...

tamam canım atıyorum...

At canım sen sibele hangi tarhte nerde saat kaçta bulşcamızı..

Ve gelip gelemyceni haber wermesini..

Ona göre bekleriz çnkü?

tamam cnm atıyorum şimdi

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sizin aile bomba Tuğçem yaa sırnaşık şey

Sipariş üzerinemi yapıolar cnm hazırda ellerinde yokmuki?

Geri kalanlarıda sen ye bari delikafadulden

sorma ya şeydam bi tane yedim tadına bakmak için
canım o gün almaya gittiğimde yoktu ellerinde ama şimdi yarın belki vardır sevgililer günü dolayısı ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…