"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ay ben bi acayibim yaa böle içimde bi sıkntı warr bunalcak gibym neden böleim bilmiorumda :sm_confused:

Hayır olsun canım bana da öyle çok oluyo kötü şeyler getirme aklına insanın yanında konuşacak birinin olması da çok iyi geliyo sıkntısını paylaşınca daha bi azalıyo sanki ben de iyi olmaya çalışıyorum işte

Yok yaa yanımda biri olsada bir olmasada bir..

Hatta tamamen yanlız olsamm böğüre böğüre ağlayp rahatlayabilirimm..

Ama sebepsiz yere ağlamama sinir oluyorum klava:

Kızlarrrrr dün gelemedim yanınıza akşam muhabbet edemedik ama büyük çok büyük bir sorun varrrrr((((((((( bana nişanda takılan 3 bilezikten 2si yokkk(((( ve 2 tane alptekinin annesine kendi düğünlerinde takılan bilezikten biriyle,alptekinin aldığı yeni bi bilezik gitmiş(( diğer takılar yerli yerinde duruyor((( ve yerini halamla benden başka kimse bilmiyordu(( annem bile bilmiyordu..odama da ondan başka kimse girmiyordu...evdeki sorunlardan dolayı ablam hiç gelmiyordu annem de ara ara bakmaya geliyordu o kadar(( kızlar azönce alptekine söylemek zorunda kaldım durumu...köpürdü resmen ya mahvoldum rezil oldummmm((( ve halam da bugün gelmedi,bu evlilik programına çıktı diye oğlu kavga çıkarmıştı..ama şimdi oğlunun yanındaymış öyle dedi((( kızlar gitti bilezikler(( annesinin hatırasıydı bitanesi yaa rezil oldum ben(((((((

kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben gene takıldım....kuzum bebım sewgılımde adanada yasıo 3-4 haftada bır gorusebılırozu yoksa benımkıde yanımda deıl ılknurcum...
seydacım aman sakın sıkıntı yapma ıyı seyler dusun ıyı seyler olsun...

anam sibelcimçok geçmiş olsun cnmmm

ay ben bıktım ya valla bıktım((( alptekin bana neler diyo var ya çıldırıcam tuğçecim ya(( abicim ne cesaret daha nişan pazar günü olmuş...ben çarşamba akşamı farkettim bu durumu..demekki parça parça alacaktı pislik ya olaya bakar mısın((( ama salı gecesi aldı yüksek ihtimalle...ben gece 2buçuk gibi yengemlere geçtim..halam odada yatıyodu.kalkmış ablama sibel gitti mi demiş.ablam da yüksek ihtimal gitti çünkü yengemden sonra kapı sesi duydum demiş.halam da ben bi odasına bakayım demiş.ablam bakmana gerek yok yengemlere geç bak ordadır demiş.ve halam ben yine de bakıcam sibel yattıysa ben hiç gitmem erken kalkıcam zaten uyurum demiş.zaten gitsem de yarım saat otururum demiş.sonra benim yanıma geldi odama baktığını söyledi ögremeyince geldiğini söyledi.yarım saat oturucam demiş ablama ama benle beraber 5buçuğa kadar oturdu.yani enaz 2,5 saat((( ay deliricem ya

Sibelcim hoşgeldin canım..

Bilezikler nası kaybolur yaa..

Halanın günahını almak istemem ama arayıp sordunmu bileziklerim yok hala haberin warmı diye?

Keşke bankada bi kasa fln açtırsaydınz cnm ewde saklanmaz takılar ya..

tuğçecim ayrı kalmak çok zor oluyo ya çok sıkılıyorum burda arkadaşlarımdan da kimse kalmadı herkes biyerlere gitti çok bunalıyorum

canım ya üzgün olma bana da bi duygusallık geldi şimdi ben de ağlicam amasenağlama

Aman yok anam daha ağlamıorum ben tutuorum bi ahhh çekiorum arada su içiorum fln sakn sende duygusala bağlama walla tutamam bu sefer kendimii eice bunalıma girerim kaydirigubbakcemile3

sibelcim çok geçmiş olsun umarım bulunurlar nasılböyle bişey yaparlar ya!

sibelcim şeydaya katılıyorum cnm aradınmı halanı ???

ilknurcum ayne benım arkadaslarımda ewlenıp gıttıler hep...ama bak burda yenı dostlar edndım...

tatlım acayip bi durum.çok bişey takılmadı nişanda bana.1 inci kolye,1 tam 2 çeyrek altın ve 3 tane bilezik vardı.bileziklerin 2 tanesi annesine kendi düğününde takılan bilezikti.pazar akşamı abiyemi çıkarırken halam yardım etti.ben üstümü giyerken yatağımın kenarına koymuştum takıları.halam da peçete buldu masamda alptekinin hatırasıydı o peçete de.aldı takıların hepsini koydu peçeteye sonra poşete koydu onu da.nereye koyayım dedi.ben de iç çamaşırı çekmecem açıktı o an oraya koy dedim.o da sıkıştırdı ortalarda biyere.kimseye söyleme burda dursun kimsenin aklına gelmez dedi.iyi tamam orda kalsın dedim ben de önemsemedim.dün akşam annem odama geldi ona gümüş kolyemi verdim ben takmıyorum dedim.orda şakalaşıyoduk kızın artık altın takıyo şekerim felan..altınlarıma ilk bakayım dedim annemle.peçeteyi açtım 1 bileziği verdim anneme devamı yok...anne dedim bilezik yok...çekmeceyi boşalttım.poşetten çıkıp düşme ihtimali olmamasına rağmen diğer tüm çekmecelere de baktım yok...ablam da baktı yok...akşam halam geldi...kapıdan içeri girdi titreyerek noluyo burda dedi.herkes odamda toplanmıştı çünkü..ve bugün de dargınım dediği oğluna gitti...

sibelcim şeydaya katılıyorum cnm aradınmı halanı ???

.

halam dün akşam bizdeydi zaten..ikimizden başka kimse bilmiyor şuan ikimiz de zanlıyız dedim halama...hatta sabaha kadar onun yanında ne beddualar edildi neler söylendi...bize parası olmadığı için çakmak köprüsüne kadar yürüdüğünü,sonra yine parasızlıktan dolayı bakırköyden esenlere kadar yürüdüğünü söyledi...bana hiç mantıklı gelmedi...kuruş param yok diyo utanarak söylüyorum cebine baktım(((( cebinden parlak parlak bisürü bozuk para çıktı(((((((( ve bu sabah yine doktor bahanesiyle çıktı evden akşam parası yokmuş oğluna gitmiş...yarın gelecekmiş öyle diyo

sibelcim çok geçmiş olsun umarım bulunurlar nasılböyle bişey yaparlar ya!

inan bilmiyorum ilknurum aklım almıyo halamın ilk vukuatı değilmiş..pazar günü nişan sırasında annemi uyarmışlar.ama bizim evimizde nerdeyse 1 yıldır gelir aylarca kalır gider asla bi hata yapmadı...böyle bişeye nasıl cesaret edebildi bilmiyorum..48 saat içinde gitti bilezikler ben 3. gün farketmişim...

Allah Allah yaa ee bişey demedimi belli etmedimi hani bi çekingenlik fln yokmudu?

Kafam karıştı şmdi yaa..

Günahını almakta istemiorum ama başkada ihtimal yok gbi..

Hırsız olsa neden 2 bilezik alsın hepsini alır götürr..

sesi devamlı titriyodu belli ediyo ama kanıt yokki elimizde..alptekine söylemeyin o bilmesin ben ne yapıp edip bulucamo parayı bileziklerini koyucam diyip duydu sabaha kadar...ve başka ihtimal asla yok evden kimse bilmiyordu sadece ben ve halam biliyorduk.

ve 2 tane almasının nedenini biz deçözemiyoruz alacaksan hepsini al yani.ben ablamla kavgalıyım biliyosunuz.nişanıma dahi gelmedi.belki halam aldığında orda bileziği görmediğimde ablamdan şüphelenip kavga çıkarıcam o da hırsız dagası da mı yicektim tarzı gurur yapıp evden gidecekti o da ferah ferah evde yaşayacaktı..nasılsa nisan ayında da ben evleniyorum...aklımıza binbir senaryo geliyo artık.yarın gelsin anlicaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…