"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ay bunalıma girmeyelim destek olalım birbirimize burda konuşmak bana iyi geldi valla:)

Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıorus burda..

Ama içimdeki sıkntı başka ne oldğunu bilsem rahatlatırdınız belki benide..

Arada geliolar bana böle rütin şeyler yani kaydirigubbakcemile3

Sana iyi geldiyse hep bekleriz yerimseniben

İlaç gibiyizdir bizz :lepi:

allah allah yaaaaaaaaaa walla sinir oldum ben he ah be sibelimmmmm ya kendi takıların keşke o an şeytana uyup takıların yerini değiştirseydin ben x kişide olsa aklına uymam direk değiştirirdim ama hala tabi beklemediğin insan ama hayat çok enteresan en yakın dostun bile yapıo...

canlarım şeydam,sibelim,ilknurum ben müsadenizi isticem yarın çok işim var erken kalkıcam...hepiniz öpüyorum sewdiklerinizi görün rüyanızda allaha emanet olun....

şeydam
sibelcimde geliyor çarşamba günü

bugün çakmakta 3 kuyumcuya sordum halamın resmini gösterdim.2si yabancı gelmedi dediler..sağolsun kırmadılar pazartesi-çarşamba arası tüm kamera kayıtlarına bakıcaklarmış..numaralarımı da aldılar.inş ordan bi kanıt bulurum da ferahlarım(( bozdurulmamış çakmakta onu biliyorum.ama fiyat almış olabilir.

Şimdii..

1- Neden nişanlının bilmesini istemio?

2- Madem kendi yapmadı neden ben parayı bulup bilezikleri yerine koycam diyip böle bi sorumluluğun altına girio?

(Bunlar sırf yiğen merhametinden olabilrmi? Bana pek öyle gelmedi)

3- Param yok diyoda nası cebinden bir sürü bozuk para çıkıo?

Bide hepsiini alsa belki dikkat çekerdi sen çamaşır fln alırken açıp bahana kadar farkedilmicek şekilde almış..

Veya sadece o kadarına ihtiyacı wardı 2 bilezik ona kafi geldi..

Zaten nisanda oda evlenmio mu sizin düşündüklerinizi düşündüğünü zannetmiorumm..

Paraya sıkıştı aldı yada bu bi hastalık kendini tutamadı..

Tuğçem iyi geceler tatlı rüyalar..

Yarınn çook çok güzel geçer sizin için inşallah..

Çook öptm cnm sende aşkını gör rüyandaa öptmm by Şeniz :a015:

Buaradaaa Sibelde gelio demek tamam kadro 4 kişi olduu :lepi:

Kadıköy çarşamba gnü yandı demektrr sırnaşık şey

Benim aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak..

Cesarette edemezdim halamın resmini alıp kuyumculara göstermeye..

İnşallah halan değildir we biyerden çıkar o bilezikler dicemde pek ihtimal wermiorum derken bile..

saol tatlım amin cnm hepimizin günü güzel geçsin yarın :Saruboceq:
ewet tatlım çarşamba büyük günnnnnnnnnnnnnnnn 4 tane hatun heheheheh kadıköy sallanacak bencee
bye bye canlarım

Doğru söylüyosun geç bile kamışım bu zamana kadar buraya gelmemekten içindeki sıkıntıyı istersen anlatabilirsin canım sana destek olabiliriz kızlarla beraber:lepi::enbuyukkk:

cümleleriyle çok belli ediyo..aşırı yüksek sesle ve ıııııı mmmm... çok kullanarak cümleler kuruyor ve kesinlikle gözleri dört dönüyor...ben yarın kuyumculara fiyat alıcam yerine koymamız lazım o bilezikleri sen de yarın karşıdan fiyat al dediğmide ben bayrampaşaya gidiyorum halacım nerden bakayım bugün söyleseydin bağcılardaki kuyumcuya sorardım dedi...ama o gün bayrampaşa bakırköy ve esenlere gittin sadece bağcılarla ne alaka dimi???? ve bananişanda bişey takamadğını çok içinin yandığını söylemişti salı gecesi yengemlerde...bana bilezik takacakmış düğünümde erdalla evlenirse...paso altından bahsediyor.nişan günü yüzüklerimiz halamdaydı verin yüzükleri dedi fotoğrafçıda..alptekine de söylendi.fotoğraf çekilirken tüm takılar sibelin üstünde olmalı niye unuttun takıları diye..ve akşam alptekin söz yüzüklerimiz nerde demese halam yüzükleri çıkarmıyomuş onu söyledi alptekin akşam...alptekinin söz yüzüğü halamın parmağındaydı,benim yüzüğüm parmağına küçük geldiği için cüzdanındaymış..ama cüzdandan değil çantanın en dibinden çıktı yüzüğüm dün...

saol tatlım amin cnm hepimizin günü güzel geçsin yarın :Saruboceq:
ewet tatlım çarşamba büyük günnnnnnnnnnnnnnnn 4 tane hatun heheheheh kadıköy sallanacak bencee
bye bye canlarım

Sallıycaz sallıycaz kadkyüü :lepi:

Öptümm çook cnm görüşürs..

Benim aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak..

Cesarette edemezdim halamın resmini alıp kuyumculara göstermeye..

İnşallah halan değildir we biyerden çıkar o bilezikler dicemde pek ihtimal wermiorum derken bile..

benim aklıma gelmek zorundaydı çünkü bitanesi 30 yıllık bilezik anne yadigarı alptekin için...ilerde bilezikleri satacak olsak dahi bu iki bileziği yok sayıyoruz..kullanabilirsin ama asla satmicaz dedi..kiii bunları dediğinde daha 7 şubatı belirlememiştik.ve bunu halam da biliyodu.eğer yeni bileziği alsaydı bu kadar büyütmezdim ama eski bilezik işin içine girince olayın rengi değişiyor...alptekin köpürmüş vaziyette şuan...

Doğru söylüyosun geç bile kamışım bu zamana kadar buraya gelmemekten içindeki sıkıntıyı istersen anlatabilirsin canım sana destek olabiliriz kızlarla beraber:lepi::enbuyukkk:

Anlatmayı çok seven bi tip değilim aslında içimde yaşarım çoğu şeyi..

Fakat inan bilmiorum neden içimin sıkıldığını kaydirigubbakcemile3

Ferhatı çok özledim hiç doyamıodum ona ama hastalandı yanında olamadım göremedim ya o yzden iyice daraldım heralde veya ben o yzden zannediorum bilemiorumm :uhm:

Biçok şeyi içinde biriktirdin sanırım herşeyi içine atma canım ya sende hastalanırsın sonra

Bu kadar yalanı ve karışık olayı benim kafam kaldırmadı valla Sibelcim..

Ortada bi tezatlık var aşikar fakat suçluyamıosunda elinde somut deliller olmadığı sürece..

Ee noluo sen oldğun yerde kudurup kudurmuş nişanlının dırdırlarını çekiosun..

İnsanın sorumlu olmadığı bişey yüzünden başının ağrıması çok üzücü seni anlıyabiliorum..

Eğer alan halansa vicdana gelirde verir inşallah..

Ve inşallah bozdurmamıştır..

O yüzük olayıda baya kafa karıştırıcı yaa nie herşeyn içinde olmşki o gün halan bi çıksaymş aranızdan yaa heryerden bi hala sesi ne o öle lmaz: :umursamaz:

Kuyumcular bu kim demedimi resmdeki için?

Ee adam köpürür tabi ya üzülmüştür oda yazık.. :1no2:

Biçok şeyi içinde biriktirdin sanırım herşeyi içine atma canım ya sende hastalanırsın sonra

Bu kadar bunaldığıma göre biriktirmişim bişiyler demekki kaydirigubbakcemile3

Ayy hastayım belki ondandır bitsin şu hastalık normale dönmezsem şüphelencem iyice kendimden :içelim:

nişan günü arabada bile yanımdaydı...gün boyu alptekinin eli omzumda mı başka yerde mi diye kontrolünü yaptı..altınlarla yakından ilgilendi ama alma ihtimali olacağı aklımın ucundan geçmedi.buna cesaret edeceğini düşünmemiştim.bence altınlar gitti...bana gece altınlar şimdi kırılmıştır kuyumcuda bozdurunca kırıyolar dedi..alptekin de bulacaksınız annemin hatırası diyo...bana demedğini de bırakmadı alptekin deminden beri zaten...ve halamın numarasını istiyo..veremem gerçekten büyük olay çıkacak..oğlunun yanında olduğunu söylüyo oğlu direkt gelir evi basar bu sefer mahvoluruz ailece...

Kuyumcular bu kim demedimi resmdeki için?

Ee adam köpürür tabi ya üzülmüştür oda yazık.. :1no2:

halam dedim kuyumculara başka ne diyebilirim...aslında halam değil.babamın ölen abisinin kızı.aramızdaki yaş farkı dolayısıyla hala diyoruz.45 yaşında kadın yani öyle genç de değil.

alptkin zaten onu hayatımda ilk defa böyle görüyorum yanında olsam bilmiyorum halim ne olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…