- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.321
ay bunalıma girmeyelim destek olalım birbirimize burda konuşmak bana iyi geldi valla:)
sesi devamlı titriyodu belli ediyo ama kanıt yokki elimizde..alptekine söylemeyin o bilmesin ben ne yapıp edip bulucamo parayı bileziklerini koyucam diyip duydu sabaha kadar...ve başka ihtimal asla yok evden kimse bilmiyordu sadece ben ve halam biliyorduk.
ve 2 tane almasının nedenini biz deçözemiyoruz alacaksan hepsini al yani.ben ablamla kavgalıyım biliyosunuz.nişanıma dahi gelmedi.belki halam aldığında orda bileziği görmediğimde ablamdan şüphelenip kavga çıkarıcam o da hırsız dagası da mı yicektim tarzı gurur yapıp evden gidecekti o da ferah ferah evde yaşayacaktı..nasılsa nisan ayında da ben evleniyorum...aklımıza binbir senaryo geliyo artık.yarın gelsin anlicaz...
canlarım şeydam,sibelim,ilknurum ben müsadenizi isticem yarın çok işim var erken kalkıcam...hepiniz öpüyorum sewdiklerinizi görün rüyanızda allaha emanet olun....
şeydam sibelcimde geliyor çarşamba günü
bugün çakmakta 3 kuyumcuya sordum halamın resmini gösterdim.2si yabancı gelmedi dediler..sağolsun kırmadılar pazartesi-çarşamba arası tüm kamera kayıtlarına bakıcaklarmış..numaralarımı da aldılar.inş ordan bi kanıt bulurum da ferahlarım(( bozdurulmamış çakmakta onu biliyorum.ama fiyat almış olabilir.
Tuğçem iyi geceler tatlı rüyalar..
Yarınn çook çok güzel geçer sizin için inşallah..
Çook öptm cnm sende aşkını gör rüyandaa öptmm by Şeniz :a015:
Buaradaaa Sibelde gelio demek tamam kadro 4 kişi olduu :lepi:
Kadıköy çarşamba gnü yandı demektrr sırnaşık şey
Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıorus burda..
Ama içimdeki sıkntı başka ne oldğunu bilsem rahatlatırdınız belki benide..
Arada geliolar bana böle rütin şeyler yani kaydirigubbakcemile3
Sana iyi geldiyse hep bekleriz yerimseniben
İlaç gibiyizdir bizz :lepi:
Şimdii..
1- Neden nişanlının bilmesini istemio?
2- Madem kendi yapmadı neden ben parayı bulup bilezikleri yerine koycam diyip böle bi sorumluluğun altına girio?
(Bunlar sırf yiğen merhametinden olabilrmi? Bana pek öyle gelmedi)
3- Param yok diyoda nası cebinden bir sürü bozuk para çıkıo?
Bide hepsiini alsa belki dikkat çekerdi sen çamaşır fln alırken açıp bahana kadar farkedilmicek şekilde almış..
Veya sadece o kadarına ihtiyacı wardı 2 bilezik ona kafi geldi..
Zaten nisanda oda evlenmio mu sizin düşündüklerinizi düşündüğünü zannetmiorumm..
Paraya sıkıştı aldı yada bu bi hastalık kendini tutamadı..
saol tatlım amin cnm hepimizin günü güzel geçsin yarın :Saruboceq:
ewet tatlım çarşamba büyük günnnnnnnnnnnnnnnn 4 tane hatun heheheheh kadıköy sallanacak bencee
bye bye canlarım
Benim aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak..
Cesarette edemezdim halamın resmini alıp kuyumculara göstermeye..
İnşallah halan değildir we biyerden çıkar o bilezikler dicemde pek ihtimal wermiorum derken bile..
Doğru söylüyosun geç bile kamışım bu zamana kadar buraya gelmemekten içindeki sıkıntıyı istersen anlatabilirsin canım sana destek olabiliriz kızlarla beraber:lepi::enbuyukkk:
Anlatmayı çok seven bi tip değilim aslında içimde yaşarım çoğu şeyi..
Fakat inan bilmiorum neden içimin sıkıldığını kaydirigubbakcemile3
Ferhatı çok özledim hiç doyamıodum ona ama hastalandı yanında olamadım göremedim ya o yzden iyice daraldım heralde veya ben o yzden zannediorum bilemiorumm :uhm:
cümleleriyle çok belli ediyo..aşırı yüksek sesle ve ıııııı mmmm... çok kullanarak cümleler kuruyor ve kesinlikle gözleri dört dönüyor...ben yarın kuyumculara fiyat alıcam yerine koymamız lazım o bilezikleri sen de yarın karşıdan fiyat al dediğmide ben bayrampaşaya gidiyorum halacım nerden bakayım bugün söyleseydin bağcılardaki kuyumcuya sorardım dedi...ama o gün bayrampaşa bakırköy ve esenlere gittin sadece bağcılarla ne alaka dimi???? ve bananişanda bişey takamadğını çok içinin yandığını söylemişti salı gecesi yengemlerde...bana bilezik takacakmış düğünümde erdalla evlenirse...paso altından bahsediyor.nişan günü yüzüklerimiz halamdaydı verin yüzükleri dedi fotoğrafçıda..alptekine de söylendi.fotoğraf çekilirken tüm takılar sibelin üstünde olmalı niye unuttun takıları diye..ve akşam alptekin söz yüzüklerimiz nerde demese halam yüzükleri çıkarmıyomuş onu söyledi alptekin akşam...alptekinin söz yüzüğü halamın parmağındaydı,benim yüzüğüm parmağına küçük geldiği için cüzdanındaymış..ama cüzdandan değil çantanın en dibinden çıktı yüzüğüm dün...
benim aklıma gelmek zorundaydı çünkü bitanesi 30 yıllık bilezik anne yadigarı alptekin için...ilerde bilezikleri satacak olsak dahi bu iki bileziği yok sayıyoruz..kullanabilirsin ama asla satmicaz dedi..kiii bunları dediğinde daha 7 şubatı belirlememiştik.ve bunu halam da biliyodu.eğer yeni bileziği alsaydı bu kadar büyütmezdim ama eski bilezik işin içine girince olayın rengi değişiyor...alptekin köpürmüş vaziyette şuan...
Biçok şeyi içinde biriktirdin sanırım herşeyi içine atma canım ya sende hastalanırsın sonra
Bu kadar yalanı ve karışık olayı benim kafam kaldırmadı valla Sibelcim..
Ortada bi tezatlık var aşikar fakat suçluyamıosunda elinde somut deliller olmadığı sürece..
Ee noluo sen oldğun yerde kudurup kudurmuş nişanlının dırdırlarını çekiosun..
İnsanın sorumlu olmadığı bişey yüzünden başının ağrıması çok üzücü seni anlıyabiliorum..
Eğer alan halansa vicdana gelirde verir inşallah..
Ve inşallah bozdurmamıştır..
O yüzük olayıda baya kafa karıştırıcı yaa nie herşeyn içinde olmşki o gün halan bi çıksaymş aranızdan yaa heryerden bi hala sesi ne o ölelmaz: :umursamaz:
Kuyumcular bu kim demedimi resmdeki için?
Ee adam köpürür tabi ya üzülmüştür oda yazık.. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?