"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bu kadar bunaldığıma göre biriktirmişim bişiyler demekki kaydirigubbakcemile3

Ayy hastayım belki ondandır bitsin şu hastalık normale dönmezsem şüphelencem iyice kendimden :içelim:

canım bunaltma kendini yıpratma sakın dışarı çık bişeylerle uğraş kendini dinleme yalnız kalmak isteyince daha da kötü olursun iyi şeyleri düşün güzel şeyler gelsin aklına

Yook artık yaa elinimi takip etti..

Keşke arabada sırf siz olsaydınz almasaydın kimseyi..

Ee gelmez tabi aklına halan yani sonuçta fesat düşünmez insan halası için..

Sana hangi cesaret o altınlar kırılmıştır kelimesini söylüo ya?

Sende deseydinki hala altınları kimin aldığını bilmiorus bile bozdurulduğundan nasıl bu kadar eminolabiliosun? Bi bildiğin mi war?

Canım nişanlında nie sana öle dio nerden bulcaksın o bilezikleri yumurtlucak değilsin heralde senin elinde olan bişey değilki sen almadın sonuçta :umursamaz:

Bide söledinmi halamdan şüpheleniorus falan diye?

Söylemişsin heraldeki halanın numarasını istemiş..

Ayy Allah yardımcın olsun vallahi cnm ya..

canım bunaltma kendini yıpratma sakın dışarı çık bişeylerle uğraş kendini dinleme yalnız kalmak isteyince daha da kötü olursun iyi şeyleri düşün güzel şeyler gelsin aklına

Ayy ben acayip ev sewerim dışarı çıkmayı sewmiorum özelliklede kış mewsiminii..

Ayy hiç aklıma iyi bişey gelmio bu ara sırnaşık şey

Benden konuşulmasına çok alışkın değilim ben pek hoşlandğm bişeyde değil sanırım..

Neyse yarına bişeyim kalmaz inşallah ilgilendiğin düşündüğün fikir verdiğin için çok teşekkür ederim cnm:1hug:

Eee sen aşkını ne zmn görceksin?

Ne zamandır göremiosun?

inşallah yarına bişeyciğin kalmaz canım.ben en son yılbaşında gitmiştim istanbula orda annemle 6gün kalmıştım şimdi ne zaman göreceğim belli değil canım nişanlım da çalıştığı için gelemiyo izin vermiyolar ben de sürekli gidemiyorum tabi belki nisan mayıs gibi gidersem eşya falan bakmak için o zaman görüşürüz bizim durumumuz da böyle işte bunalıyorum düşündükçe offfff

halamın kuaförde işiyengemle aynı anda bitmişti.dalgalı fön çektiricem dedi param yok dedi hem makyaj yaptırdı hem de mizample midir nedir ondan yaptırmış..saçları benimki gibi sarıldı bakinede bekletildi.ve kendisi istedi bunu. 35 tl alptekin verdi saç parasını.bi de kuaförü azarladı benim kuaförüm şöyle iyi böyle iyi siz beceremiyosunuz diye...

halama işi bitince söyledim sen yengemle git diye..sonrab aktı ben ciddileşimeye başlıyorum gitmesi için,kuaförden fırça istedi kahkülünü sardı bekletti.kahkülü bozulmasınmış..yengem gitti ondan 1 buçuk saat sonra alptekin geldi aldı bizi.ben de istemedim mecbur bıraktırdı yani...

söyledim senin gibi..ama evin heryerini aramışsın evde yoksa bozdurulmuştur dedi..bi de satarken kırıyolar zaten bileziği dedi yineledi yani...

halamın numarasını vermemiş olmam alptekini daha da beter sinirlendiriyo.madem vermiyosunz numarayı o zaman kendi aranızda halledeceksiniz amcanlara herkese haber ver konuşturun halanı ben o bilezikleri istiyorum dei...ve alptekin zaten halamdan hiç hoşlanmıyodu onunla nasıl saklarsın diye başladı halen de yazıyor bana cevap veremiyorum...

Senin nişanlın pazr gnü gelmiycekmiydi?

Ben başkasyla karıştırıorum heralde özür dilerim cnm yaa..

Ee yaşın kaç senin?

Ne zaman evlilik inşallah?

ya dün gece uyuyamadım sinirden...bugün gözlerim şişti artık bi acayip oldum ve alptekin söyleniyo..eğer uyursam gözüne uyku nasıl girebildi diye hepten köpürücek deliricem ben ya inan üstümdeki ağırlıktan gebericem birazdan((

Erken giderse parayı o ödiycek diye gitmemiştir belkide..

Kırmak derken fiyat olarak kırılıyo satarken bilezikler..

Direk kırıyolarmı bileziği bozuolarmı bilmiorum..

Eğer sölemezse halan amcalarına söle ama halanı direk suçlayarak söleme çnkü emindeğilsinz daha bitek o biliodu fln olarak söle..

Cevapla bence msjlarını dahda sinirlencek cwp wermiosun diye..

Yaa tamamda olan olmuş sonuçta cana geliceğine mala gelsin..

Kendini öldürüp bitirmeni mi beklio oda..

Bulunursa bulunur bulunmazsa olan olmş düğünde takılan bütün bilezikleri weririm tmm sus yeterki de sende..

Tamam manevi değeri çok yüksekte sende manevi değerine hakart edicek bişey yapmadın gidip satmadın sonçta..

Öle bile olsa o bilezikler sana takıldı yaaa madem bu kdr değerliydi takmasalardı bi zahmet kalsaydı güzel anacığında.. klava:

Yok canım o ben değilim malesef ben 26 yaşındayım biz de Allah kısmet ederse 25 eylül gibi düşünüyoruz ama henüz kesinleşmedi

Ooo tamam o zmn topicteki en küçük gelin ünvanımı hala koruyorum demekki :lepi:

Eylülde demek sizinkide..

Ne zaman kesinleştrceksinz cnm ailelerle konuştunuzmu düşündüğünz tarihi?

yok yok bileziği resmen kırıyolarmış öyle tartıyolarmış.ve akşam mesai bitiminde bozdurulan tüm altınları eritip yeni model yapıyolarmış artık bilezik,küpe...vs. kuyumcular asla ikinci el bilezik bulamazsınız dedi.
kamera için numaramı alan kuyumculardan biri,akrabalarım da kuyumcu bu modelden geldiğinde sizi aricam ayarlicaz inş dedi ondan umutluyum.hani halam itiraf etse dahi bulamaz artık o bileziği.biz de ayarladığımız bileziği gösterip alptekine deriz yani al bilezik burda diye...ama ben vicdanen ömür boyu rahat edemicem o sinirlerimi bozuyo

bugün amcamın oğluna msj attım netten.yarın amcamların hepsini arayıp söylicem çünkü değil ailece, sülalece rezil durumdayız biz...alptekinin ailesi duysa zaten kesin silerler beni ya tahmin edebiliyorum adım çıkar ya((

Ooo tamam o zmn topicteki en küçük gelin ünvanımı hala koruyorum demekki :lepi:

Eylülde demek sizinkide..

Ne zaman kesinleştrceksinz cnm ailelerle konuştunuzmu düşündüğünz tarihi?

Eylül olacağı kesinleşti ama gününü henüz netleşmedi aslında temmuz gibi düşünülüyodu ama ben kpss ye gireceğim için vazgeçtik.

annem ablam ben dünden beri sinirden uyuyamadık.alptekin bunu bugece duydu..hazmedene kadar böyle söylenecek sonra mantıklı düşünmeye başlar inş.yarın halam gelicek...ah bi gelse rahatlicam çünkü polise kadar gitmeyi düşünüyorum.az para da değil.bozdurunca 600 veriyolarmış tanesine yaaa..ve 2 bilezik yok yani 1200 az para değilki..ama asla heal etmiyorum...Allahım bu dünyada da hak dünyada da çıkarsın gerçekten terbiyesizlikten fazlası bu

Bilezik nası bi bilezikti cnm normal burma bileziklerdenmiydi?
Yoksa acayip şekilli hiç bi yerde bulamycanız bişeymidi?

Eylül olacağı kesinleşti ama gününü henüz netleşmedi aslında temmuz gibi düşünülüyodu ama ben kpss ye gireceğim için vazgeçtik.

Hmm anladımmm..

Günüde aldığınızda netleşcek herlde daha eylüle gün wermiolar ztn..

İstanbuldamı olcak sizin nikah-düğün..

canlarım...ben artık uyumalıyım gerçekten çok yorgunum...sizlere iyi sohbetler..gündüz mutlaka bi gelişme olacak ben sizi en kısa zamanda haberdar edicem.kendinize iyi bakın iyi sohbetler hayırlı sabahlar...

Tabiki az para değil 1200 ama senin yaptğn bişey yok burda..

Senin suçun değil yani bunlar..

Onunda senden başka sinirini çıkarabilceği kimse yok bu olaydan halanın nmrasınıda wermiosn sna patlıo oda..

Ama sonuçta eğer o bilezkleri satsan bile satarsın yani onlar sana takılmş artık senin olmş oluo..

Bu kadar laf sölememesi lazm bulucaksınız ediceksnz die..

Madem bu kdr değerliydi takmasaydı annesi snaa onda kalsaydı..

Görüntü olsun diyemi takıldı yani o bilezikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…