"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

canlarım...ben artık uyumalıyım gerçekten çok yorgunum...sizlere iyi sohbetler..gündüz mutlaka bi gelişme olacak ben sizi en kısa zamanda haberdar edicem.kendinize iyi bakın iyi sohbetler hayırlı sabahlar...

Tamam cnm bende çıkıorum zaten..

İnşallah bulunur yarın bileziklerinde sende rahat edersin..

Çarşamba yüzyüze görüşces nasılsa..

O zamana kdr bi gelişme olursa ki inşallah olumlu yönde olur bize hbr werirsn..

Çook öptm Allah rahatlık versin görüşürss Şeniz :a015:

Hmm anladımmm..

Günüde aldığınızda netleşcek herlde daha eylüle gün wermiolar ztn..

İstanbuldamı olcak sizin nikah-düğün..

kına burda düğün orda olucak ben nikahı da burda istiyodum ama büyük ihtimal orda olucak çünkü izin alamadığı için buraya gelme şansı yok izin alırsa da düğün gününden bikaç gün eksilecek bizde nikahı orda yapmaya karar verdk.Düğünlerden de fazla hoşlanmıyorum ama şansıma 2tane olacak bakalım hayırlısı artık ne olucak ailemden ayrılmakta çok zor geliyo zaten ama 6.5senedir beraber olduğumuz için evlenme vaktimiz geldi sanırım hala kndimi küçük görüyorum ya :)

Bende kır düğünleri hariç sewmiorum..
Salon düğünlerini özellikle..
O yüzden düğün yapmıycaz..
İş yerinden izin alamadımı?
Balayına çıkcakmısınız peki cnm?
Aileden ayrılmak hele başka şehire gitmek gerçekten zor olsa gerek Allah sabır versin..

Bende aileler mutlu olsun diye yapıcam mecburen istemediğimi söyledim ama çok üzüldüler onları üzmemek için dayanıcam artık.15gün yıllık izin alabilio bizim de aramızda mesafe çok olduğu için 2 gün gidiş geliş yola gidiyo zaten o da en iyisi evlenince tamamını aliym de balayına gideriz diye bişey diyemiyo ayrı şehirlerde olmak gerçekten bu durumda daha da zorlaşıyo oraya da sürekli gitmek istemiyorum ama eşyalar için tekrar gidicem beraber olsak hepsi çok rahat hallolacak ama olmuyo işte telefonda anlatıyoruz şunu mu yapalım bunu mu yapalım diye çok bunalıyorum zaten 2.5 yıldır da ayrıyız okulzamanını çok arıyorum çok özledim o günlerisenağlama

Hayar zoorrrrrr..
Evlilik zoorrrrrr..
Ayrı şehirlerde olmak zoorr..
Aynı şehirde olsan bile hep yanında olamaması zorr..

Herşey zor yaa..

Allah'ın iznyle bu sene kavuşcaz ama aşklarımıza bi ömür birlikte olcaz snraa :Saruboceq:

Zaman biraz daha yaklaştıkca hazırlıklar fln iyice boğuşuyo olcaksın zaten..

Neden gitmek istemiosunki git işte aşkınıda görmş olursun..

Haklısın canım ya herşey çok zor hep ben gittiğim için istesemde gitmek istemiyorum biliyorum o da gelemediği için ben gidiyorum ama ben gidince çok meraklıymışım gibi görünmek istemiyorum tuhaf huylarım var işte nebiliym ama onu çoooook özlüyorum

Gittiğinde nerde kalıosun cnm?

biz eylülde nişanlandık nişanlandığımızdan beri 1kez gittm o da annemle yılbaşı için çağırmışlardı orda kalmıştık yani zaten yalnız gitmemi istemezler heralde özellikle de babam :)

Hmm anladım cnm peki eşya için falan gittiğinde nerde kalcaksın?
Onlarda kalcaksın yine heralde..
Tabi baban istemez kaydirigubbakcemile3

Yerim seni,hiç unutmaz arkadaşını kaydirigubbakcemile5
hiç ağlamadım şeyda'cım.. duygulanmadım hiç,çok keyfli bir geceydi..
öyle oynadım ki beni tanıyanlar bu serap olamaz dediler
kaydirigubbakcemile3

Aminnn canım benim,hepimiz çoook çoook mutlu olalım inşallah..
nişanın olasına çok sevindim herşey ağız tadıyla olsun,canını sıkan şeyleri duymayacaksın bu nişan söz evilik işlerinin üff noktası bu :)

mutluluklar diiyorum tatlım opuyorumnanaktan

inan serap yerine ben heyecanlanıyordum. ayy ayy. serap sürüdü ayağını, darısı bize güller.

hadi sizleri bekliyorum artık keyifle :))

sonyacım boşwerrrrrrrrrrrrrrrrrr
haha hadi bizde burda atalım serapın düğünündeymiş gibiiiiiiiiiiiiiiii[/B

zemuszemus ohhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnn

oynadınız mı burada çok tatlısıız ya zemuszemus

Nikahları kıyılmıştır şimdi göbek atıyolardırr ohhhh Serappp erdi muradınaa darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşallahhhhhhh :Saruboceq:

keşke sizde yanımda olsaydınız keşke..
düğünden sonra ilk dansı yaptık,nikahla girdik yani salona..
off hatırlayınca yine heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…