"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bilmemk canım yazmıştır belki gelince öğreniriz artık ben kesin silinmemişimdir...
kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tatlım allah bozmasın mutluluğunu canım...
aşkım geldi bugün görüşemedik 1 gün ablası ve bebek yeğeniyle geçirsin istedim benimde işlerim wardı bugün onları hallettim..
az ewwel aradım balık yapıomuş ablasında mutfaktayım aşkım dedi hahaha
kuzum napim meraklıyım öyle şeylere acaba silindimi ismim diye haha..gerçi ewlenen arkadaşlarımın ayakkabısından silinir hep ismim ama hala ewdeyim hahahah
sırnaşık şey

evet cnm ondan sanırım hç bilmiorm ama aşkım gaz verir bana artık sırnaşık şey

inşllh kısmet cnm boshayallersmile

Evet aşkının seni gaza getirmesi lazım zatenn..

Yoksa sen 1 gn daha 1 gn daha diye erteliyebilrsin vallahii...

Ama sakınn hee ertelemee lmaz:

amin cnm hepimzin mutluluğu daim olsun :lepi:
ooo balık yaparmş eniştemz snada yapr artk tuğcecm cokacimcoook

yaaa bak gördü mü batıl inanç onlar cnm silinsede silinmesede nasipse hepimz bu sene uçup gdcz yuvalarımzda :Saruboceq:

Evet aşkının seni gaza getirmesi lazım zatenn..

Yoksa sen 1 gn daha 1 gn daha diye erteliyebilrsin vallahii...

Ama sakınn hee ertelemee lmaz:

Gelin ata binmiş yaa nasip demiş...

yok cnm ertlmcm hem ertlsem bile artık aşkımn babsı arck evi onların beklmye tamülü yok artk aklinialirimsmile

güzelim o söz neden sölemş biliomsun çnkü o zmnlar evlnrken kimse kimseyi görmezmş gelinin kısmeti neyse o yani ondan sölenmş bi söz aynı nikahta keramet var gibi yani bize uymaz :roflol:

amin tatlımm:Saruboceq:
yapar o hamarattır warsa yoksa et yemeği yapsın yesin...
haklısın cnm bir şekilde ewlenip uçucaz baba ewinden...allah herşeyin hayırlısını wersin hepimize...

tamam harka olur cnm.

:lepi:

amin tatlımm:Saruboceq:
yapar o hamarattır warsa yoksa et yemeği yapsın yesin...
haklısın cnm bir şekilde ewlenip uçucaz baba ewinden...allah herşeyin hayırlısını wersin hepimize...

ohh yaşadın o zmn arada yemkler adanlı eniştemzden olr artık cokacimcoook
amin cnm amin herşyn hayrlısı geç olsun güç olmasın :lepi:

Bencede erteleme cnm söle artık inceldiği yerden kopsun..

Yavrum uyar bizede bak ben sana anlatıyımm..

Çoook insanlar duydum gördüm tam evlenceklerken 1 gn kala vazgeçtiler evlenmediler yüzükler atıldı bozuldu herşy..
Evlendikden snra ayrılanda çok insan war..
O yüzden gün almak herşeyi tam yapmak önemli değil ne zmnki o imzalar atılır tmm o zmn evlenmişsindir..
Hiççç bi şeyin garantisi yook bnm demek istediğim o canım..
O gelin ayakabısının altına isim yazma olayına gelince kusenimin ayakabbısnn altına bi dnya isim yazmştık 3 kişi silindi hemen hemen 3 yıldır ewli o 3 kişiden bitek ben sözlendim şmdi yerimseniben
Espri onlarr :lepi:

bakalım nasip cnm..

iyide güzelim ona bakarsn hçbirşeyn garntisi yok sadece evlilikte deil bu 1 sn 'ye içinde ne olcagmzı Allh bilir..

Allh kimseyi öle bi konumdayken ayrmasın güzelim yerimseniben
oda denk gelmştr cnm ama iykide denk gelmş bak ne konumdasın şuanda çok şükr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…