- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.421
Selamm canımm hoşgeldinn..
Ben iyiyim sen nasılsın?
teşekkür ederim tatlım yorgun we uykusuzum ama size bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye sabah baktım serap yazmış çok sewindim ....
Yaa harbiden hee acaba yazdımııı hangileri silindii heycandan unutmştur belkide..
Selamm canımm hoşgeldinn..
Ben iyiyim sen nasılsın?
Yaa harbiden hee acaba yazdımııı hangileri silindii heycandan unutmştur belkide..
valla kaybolur giderim sizi şeydaları aricam diye. bulurum ama vakti tuttururmuyum onu bilemem :))))))))
cidden reyhn he basalım bunları loyanın önünde hehehe :roflol:
hg cnm))
bn süperim sen nasılsn aşkın geldi di mi göznaydın :lepi:
alemsn tugce yaa hç gülecgm yoktu :roflol:
evet cnm ondan sanırım hç bilmiorm ama aşkım gaz verir bana artık sırnaşık şey
inşllh kısmet cnm boshayallersmile
evet cnm ondan sanırım hç bilmiorm ama aşkım gaz verir bana artık sırnaşık şey
inşllh kısmet cnm boshayallersmile
seydam yaa alemsin kızım seni verdik gtti düğün tarihn alındı dha ismim silndi mi dio yaaaa :roflol:
teşekkür ederim tatlım allah bozmasın mutluluğunu canım...
aşkım geldi bugün görüşemedik 1 gün ablası ve bebek yeğeniyle geçirsn sitedim benimde işlerim wardı bugün onları hallettim..
az ewwel aradım balık yapıomuş ablasında mutfaktayım aşkım dedi hahaha
kuzum napim meraklıyımöyle şeylere acaba silindimi ismim diye haha..gerçi ewlenen arkadaşlarımın ayakkabısından silinir hep ismim ama hala ewdeyim hahahahsırnaşık şey
valla kaybolur giderim sizi şeydaları aricam diye. bulurum ama vakti tuttururmuyum onu bilemem :))))))))
bn bulurm cnm sn korkma bna takıl heryerde bulrz istanbl kazn biz kepçe misali :roflol:
Evet aşkının seni gaza getirmesi lazım zatenn..
Yoksa sen 1 gn daha 1 gn daha diye erteliyebilrsin vallahii...
Ama sakınn hee ertelemeelmaz:
Gelin ata binmiş yaa nasip demiş...
amin cnm hepimzin mutluluğu daim olsun :lepi:
ooo balık yaparmş eniştemz snada yapr artk tuğcecm cokacimcoook
yaaa bak gördü mü batıl inanç onlar cnm silinsede silinmesede nasipse hepimz bu sene uçup gdcz yuvalarımzda :Saruboceq:
tamam harka olur cnm.
amin tatlımm:Saruboceq:
yapar o hamarattır warsa yoksa et yemeği yapsın yesin...
haklısın cnm bir şekilde ewlenip uçucaz baba ewinden...allah herşeyin hayırlısını wersin hepimize...
yok cnm ertlmcm hem ertlsem bile artık aşkımn babsı arck evi onların beklmye tamülü yok artk aklinialirimsmile
güzelim o söz neden sölemş biliomsun çnkü o zmnlar evlnrken kimse kimseyi görmezmş gelinin kısmeti neyse o yani ondan sölenmş bi söz aynı nikahta keramet var gibi yani bize uymaz :roflol:
:lepi:
ohh yaşadın o zmn arada yemkler adanlı eniştemzden olr artık cokacimcoook
amin cnm amin herşyn hayrlısı geç olsun güç olmasın :lepi:
Bencede erteleme cnm söle artık inceldiği yerden kopsun..
Yavrum uyar bizede bak ben sana anlatıyımm..
Çoook insanlar duydum gördüm tam evlenceklerken 1 gn kala vazgeçtiler evlenmediler yüzükler atıldı bozuldu herşy..
Evlendikden snra ayrılanda çok insan war..
O yüzden gün almak herşeyi tam yapmak önemli değil ne zmnki o imzalar atılır tmm o zmn evlenmişsindir..
Hiççç bi şeyin garantisi yook bnm demek istediğim o canım..
O gelin ayakabısının altına isim yazma olayına gelince kusenimin ayakabbısnn altına bi dnya isim yazmştık 3 kişi silindi hemen hemen 3 yıldır ewli o 3 kişiden bitek ben sözlendim şmdi yerimseniben
Espri onlarr :lepi:
anammmmmmmmmmşeydam sence benim nişan bu yaz olurmu ???
eh adanaya gelirsiniz kocalarınızla yemeğeeeeee bana benimki mangal yapar size...
zaten ewde allah muhafaza bir yangın çıksa benimnkinin ilk kurtaracağı şey mangalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?