"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bugün beykoz sabancı polis ewini aradım nişan için salonlarının 250 kişilik ne kadar fiyat werirsiniz diye 8.750 dedi abowwwwwwwwwwwww masa süslemesi hariç ama mekan süper deniz manzaralı hadi bunun birde süsleme organizasyonu war nişanlığım war ayakkabısı,kuaförü var 20 .000 lırayı gözden çıkarmak lazım

Valla içimden geçen bu sene nişanlancaksınız siz cnm ben öle hissediorum inşallah hayırlısıylaa olur herşey Tuğçemm..Şeniz

ayyy canım yerim seni inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ara bazı arkadaşlarım beni beyazlar içinde rüyalarında görüyorlarmışşş...
anin canım allah hayırlısını wersin hepimize...

nasip cnm boshayallersmile

yaa alemsin tuğce hheheh bnce önce etleri kaçırır adanalı eniştemz :roflol:

bak orda haklısın cnm yer o etleri...öyle yesin zaten klava:

Yemekli fiyatmı bu cnm?

ayyy canım yerim seni inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ara bazı arkadaşlarım beni beyazlar içinde rüyalarında görüyorlarmışşş...
anin canım allah hayırlısını wersin hepimize...

Ohhh canımmm ne güzell beyazlar içinde de görmüşler seni rüyandaa :lepi:

Olcak olcakkk Allahın iznyle bu senee seni nişanlycazzz adanalı eniştemizle :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:

aslında uygn cnm zaten eger öle deniz kenarı bi yeri normlde o kadra tutamzsn boshayallersmile

kızlar ben geldimmm tutim ne oldu adanalı geldimi:):)

akudim aldıklaırn çok güzel:)

şeydam nasılsın aşkın nasıl oldu:)

Yemekli fiyatmı bu cnm?

ewet tatlım adam bi dünya menü söyledi et yada tawuk dilerseniz balıklı menü ama balıklı menü biraz daha tuzlu fiyat olarak tatlım aman ne gerek war nişanda balık menüsüne...
çok balık isteyen olursa deniz kenarında mekan alır oltasını gelir tutar sahilde balığını yer neyse şaka bi yana et ve tavuk menüsü fiyatı aynı zaten ara sıcaklar falan war en sonunda tatlı warmış tatlıya gerek yok zaten pasta var ...
ben biraz daha araştırayım.birde üsküdarda salacak hava lokali var orasıda deniz manzaralı arkasıdna havuz falan birde orayı arayacağım kızlar warsa bildiğiniz yerler tavsiye edin bana ben yavaştan araştırıyorum çünkü...
of hayat ne pahalı yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

selam güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ???
sonyacım aldıklarını güle güle kullan tatlım...

sağol bebem aşkımla konusuyorum ara ara okuyom yazılarıaklinialirimsmile

tutim sağol cnm
makudiiiiiiim h.g

birde içki servisleri varmış dedim içkisiz olmasını istiyorum dedim çünkü benim dedem,ananem,babannem hacı ama öyle sofu değiller modern hacılardan ama olsun gerek yok içkiye saygı benim için çok önemli zaten dedem içkidennefret eder...

öbür alemden selmlar delüüüüü :roflol:
sanada uzaydan selamlar manyak karı:roflol::roflol:

İyiyim bitanemm sen nasılsın?
Aşkım biraz daha iyi ama başı çok ağrıomşş.. :gitme:
iyiyim kuzucum olsun tatlım geçer oda Allah'ın izniyle sen nasılsın karnın filan ağrımıyor demi:1hug:
sağol bebem aşkımla konusuyorum ara ara okuyom yazılarıaklinialirimsmile
tutim sağol cnm
makudiiiiiiim h.g
oy tamam canım konuş sen aşkınla:asigim:

Ohhh canımmm ne güzell beyazlar içinde de görmüşler seni rüyandaa :lepi:

Olcak olcakkk Allahın iznyle bu senee seni nişanlycazzz adanalı eniştemizle :lepi:

aminnnn cnm inşallah tatlımmm

:roflol: :roflol: :roflol:

aslında uygn cnm zaten eger öle deniz kenarı bi yeri normlde o kadra tutamzsn boshayallersmile

haklısın cnm ama uçmuş rakamlar bir 2.ci el araba parası

tatlım naber h.g geldi aşkım geldi

Yemekli fiyatıysa iyi cnm..
Üsküdarda damalis war biliomsn orayı?
Restrant&bar orası ordanda fiyat al istersen cnm..
Moda da bi yer önerebilrim çok mükemmel bi manzarası war oranında ama yer kalmamış olabilr yinede sölim..
Moda Teras..
Süsleme falanda yapıo moda teras..
Caddebostandaki rakkasdanda fiyat alabilrsin cnm mekan kapatmada masa süsleme flnda yapıolar bildiğim kadaryla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…