- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.441
zaten ewde allah muhafaza bir yangın çıksa benimnkinin ilk kurtaracağı şey mangalıdır
Valla içimden geçen bu sene nişanlancaksınız siz cnm ben öle hissediorum inşallah hayırlısıylaa olur herşey Tuğçemm..Şeniz
nasip cnm boshayallersmile
yaa alemsin tuğce hheheh bnce önce etleri kaçırır adanalı eniştemz :roflol:
bugün beykoz sabancı polis ewini aradım nişan için salonlarının 250 kişilik ne kadar fiyat werirsiniz diye 8.750 dedi abowwwwwwwwwwwww masa süslemesi hariç ama mekan süper deniz manzaralı hadi bunun birde süsleme organizasyonu war nişanlığım war ayakkabısı,kuaförü var 20 .000 lırayı gözden çıkarmak lazım
Tuğçemmm çook güldümm yaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ayyy canım yerim seni inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ara bazı arkadaşlarım beni beyazlar içinde rüyalarında görüyorlarmışşş...
anin canım allah hayırlısını wersin hepimize...
hep gül cnm allah ağlatmasın...
ayyy canım yerim seni inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ara bazı arkadaşlarım beni beyazlar içinde rüyalarında görüyorlarmışşş...
anin canım allah hayırlısını wersin hepimize...
bak orda haklısın cnm yer o etleri...öyle yesin zatenklava:
bugün beykoz sabancı polis ewini aradım nişan için salonlarının 250 kişilik ne kadar fiyat werirsiniz diye 8.750 dedi abowwwwwwwwwwwww masa süslemesi hariç ama mekan süper deniz manzaralı hadi bunun birde süsleme organizasyonu war nişanlığım war ayakkabısı,kuaförü var 20 .000 lırayı gözden çıkarmak lazım
kızlar ben geldimmm tutim ne oldu adanalı geldimi:):)
akudim aldıklaırn çok güzel:)
şeydam nasılsın aşkın nasıl oldu:)
Yemekli fiyatmı bu cnm?
selam güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ???
sonyacım aldıklarını güle güle kullan tatlım...
sanada uzaydan selamlar manyak karı:roflol::roflol:öbür alemden selmlar delüüüüü :roflol:
iyiyim kuzucum olsun tatlım geçer oda Allah'ın izniyle sen nasılsın karnın filan ağrımıyor demi:1hug:
İyiyim bitanemm sen nasılsın?
Aşkım biraz daha iyi ama başı çok ağrıomşş.. :gitme:
oy tamam canım konuş sen aşkınla:asigim:sağol bebem aşkımla konusuyorum ara ara okuyom yazılarıaklinialirimsmile
tutim sağol cnm
makudiiiiiiim h.g
Ohhh canımmm ne güzell beyazlar içinde de görmüşler seni rüyandaa :lepi:
Olcak olcakkk Allahın iznyle bu senee seni nişanlycazzz adanalı eniştemizle :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:
aslında uygn cnm zaten eger öle deniz kenarı bi yeri normlde o kadra tutamzsn boshayallersmile
ewet tatlım adam bi dünya menü söyledi et yada tawuk dilerseniz balıklı menü ama balıklı menü biraz daha tuzlu fiyat olarak tatlım aman ne gerek war nişanda balık menüsüne...
çok balık isteyen olursa deniz kenarında mekan alır oltasını gelir tutar sahilde balığını yer neyse şaka bi yana et ve tavuk menüsü fiyatı aynı zaten ara sıcaklar falan war en sonunda tatlı warmış tatlıya gerek yok zaten pasta var ...
ben biraz daha araştırayım.birde üsküdarda salacak hava lokali var orasıda deniz manzaralı arkasıdna havuz falan birde orayı arayacağım kızlar warsa bildiğiniz yerler tavsiye edin bana ben yavaştan araştırıyorum çünkü...
of hayat ne pahalı yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
aminnnn cnm inşallah tatlımmm
haklısın cnm ama uçmuş rakamlar bir 2.ci el araba parası
tatlım naber h.g geldi aşkım geldi
sanada uzaydan selamlar manyak karı:roflol::roflol:
İyiyim bitanemm sen nasılsın?
Aşkım biraz daha iyi ama başı çok ağrıomşş.. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?