"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Maltepede pinhan diye bi yer war cnm sahilde alkolsüz ordan da fiyat alabilrsn..

şeydammmmmmmmmmmmmmmmm saol tatlım harika mekanlar söyledin hemen not alıyorum yani süslemelrde içinde olsa daha iyi olur bence tek yemek ve mekan için çok kazık geldi bana açıkcası babamıda düşünmek zorundayım

Bişey değil canım tabi babanıda düşünmen lazımm yemekli değilde koktyl tarzı yapsanız daha uyguna mal olur..
Yemekli çook tuzlu oluo Tuğçem bide tam sezonu..

hoşbuldum canım ee görüştünüz mü baban izin verdimi:uhm:

yok tatlım babam izin wermedi gidemedik bizde öğlen buluştuk akşam 11 e kadar beraberdik taksimde ada diye bir yer var tavsiye ederim..
şeydam enişteyle gidebilirsiniz güzel bir mekan nezih bir yer adakuleyi geçince ilerde ...

bu arada yarın taylanın arkadaşları 360 bara rezerwasyon yaptırmışlar taylanla benim için eğlenmek için bakalım babam izin werecekmi oraya gitmeme dua edin buna izin wersin of offffffffffffff

hadi inşallh cnm dularm seninle :Saruboceq:

Bişey değil canım tabi babanıda düşünmen lazımm yemekli değilde koktyl tarzı yapsanız daha uyguna mal olur..
Yemekli çook tuzlu oluo Tuğçem bide tam sezonu..

ewet aslında kokteyl tarzıda düşünmüyor değilim şeydam...
ama ne bilim yemekli olsun istedim sonradan valla tam yaz sezonu fiyatları iyice şişiriler bunlar...
şeydm bişry dicem nakkaştepedede wardı rakkas sanırım orası nasıl acaba bir bilgin varmı ???

Ne zaman yola çıkıo aşkın balım?
Allah nasip kısmet ederse:Saruboceq: kuzum yarındelikafadulden
kazasız belasız gelsin:Saruboceq:

anladım inşallah verir tatlım yahihoyyyt
iyi vakit geçirdiyseniz çok sevindim senin için:hulya:

sonyanın tuzluklar tam bizim aleme uygn su gacisi hehhehe :roflol:[/B
sonyacım
iyi gnlerde kulln çok değşk güzelmş :kedi:

:roflol::roflol: evet oraya transfer edelim yan mahalle zuhaaha:roflol::roflol:

Hı hı nakkaştepedede war cnm bak googla rakkas yaz ikisininde resimleri çıkıo..
Biz eğlencemizi nikahtan sonra caddebostandaki rakkasda yapcas cnm ben caddebostandakini çok beğendimm..
Nakkaştepedekine hiç gitmedim ama resimleri arasndan kıyaslama yapabilrsin Tuğçem..
Yemekli olayına gelince çook tuzluya maal olur cnm onu çağr bunu çağrma eliyemezsinzde insanları en iyisi koktyl yapmak bence cnm..
Hem yemekli her zaman risktir..
Bu sene bi akrabamz yemekli sünnet düğünü yapmştın bi dnya para dökmüştü adam mükkemmel bi manzarasıda wardı yaptğı yern ama pilav lapaydı et ete benzemiodu..
Bir dünya yiycek ziyan oldu kimse bişey yiyemedi bide yemekli diyede bişey yememiştik..
Kafan rahat olsun koktyl yap bence cnm hem dhaa az masraf olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…