- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.461
birde içki servisleri varmış dedim içkisiz olmasını istiyorum dedim çünkü benim dedem,ananem,babannem hacı ama öyle sofu değiller modern hacılardan ama olsun gerek yok içkiye saygı benim için çok önemli zaten dedem içkidennefret eder...
Yemekli fiyatıysa iyi cnm..
Üsküdarda damalis war biliomsn orayı?
Restrant&bar orası ordanda fiyat al istersen cnm..
Moda da bi yer önerebilrim çok mükemmel bi manzarası war oranında ama yer kalmamış olabilr yinede sölim..
Moda Teras..
Süsleme falanda yapıo moda teras..
Caddebostandaki rakkasdanda fiyat alabilrsin cnm mekan kapatmada masa süsleme flnda yapıolar bildiğim kadaryla..
iyiyim kuzucum olsun tatlım geçer oda Allah'ın izniyle sen nasılsın karnın filan ağrımıyor demi:1hug:
:roflol::roflol: cadılar alemi:roflol: anladın sen onu:roflol:mannak yaaa hehhehe sen anlarsın hangi alem oldgunu delüüü gaci :roflol:
]
haklısın cnm ama uçmuş rakamlar bir 2.ci el araba parası
Yok canım Allah'a şükür hiç bu kadar rahat bi hastalık geçirdiğimi hatrlamıorum hiç ağrımıo karnımm aman maşallah diimde
şeydammmmmmmmmmmmmmmmm saol tatlım harika mekanlar söyledin hemen not alıyorum yani süslemelrde içinde olsa daha iyi olur bence tek yemek ve mekan için çok kazık geldi bana açıkcası babamıda düşünmek zorundayım
:roflol::roflol: cadılar alemi:roflol: anladın sen onu:roflol:
çok ürkütücüdelikafaduldendelikafadulden
maşallah tatlişimalkisalkisalkis
şedoo askm gelioooodelikafadulden nasipse:Saruboceq:
hoşbuldum canım ee görüştünüz mü baban izin verdimi:uhm:
:roflol::roflol: cadılar alemi:roflol: anladın sen onu:roflol:
çok ürkütücüdelikafaduldendelikafadulden
yok tatlım babam izin wermedi gidemedik bizde öğlen buluştuk akşam 11 e kadar beraberdik taksimde ada diye bir yer var tavsiye ederim..
şeydam enişteyle gidebilirsiniz güzel bir mekan nezih bir yer adakuleyi geçince ilerde ...
bu arada yarın taylanın arkadaşları 360 bara rezerwasyon yaptırmışlar taylanla benim için eğlenmek için bakalım babam izin werecekmi oraya gitmeme dua edin buna izin wersin of offffffffffffff
Bişey değil canım tabi babanıda düşünmen lazımm yemekli değilde koktyl tarzı yapsanız daha uyguna mal olur..
Yemekli çook tuzlu oluo Tuğçem bide tam sezonu..
hadi inşallh cnm dularm seninle :Saruboceq:
Allah nasip kısmet ederse:Saruboceq: kuzum yarındelikafadulden
Ne zaman yola çıkıo aşkın balım?
anladım inşallah verir tatlım yahihoyyytyok tatlım babam izin wermedi gidemedik bizde öğlen buluştuk akşam 11 e kadar beraberdik taksimde ada diye bir yer var tavsiye ederim..
şeydam enişteyle gidebilirsiniz güzel bir mekan nezih bir yer adakuleyi geçince ilerde ...
bu arada yarın taylanın arkadaşları 360 bara rezerwasyon yaptırmışlar taylanla benim için eğlenmek için bakalım babam izin werecekmi oraya gitmeme dua edin buna izin wersin of offffffffffffff
sonyanın tuzluklar tam bizim aleme uygn su gacisi hehhehe :roflol:[/B
sonyacım
iyi gnlerde kulln çok değşk güzelmş :kedi:
ewet aslında kokteyl tarzıda düşünmüyor değilim şeydam...
ama ne bilim yemekli olsun istedim sonradan valla tam yaz sezonu fiyatları iyice şişiriler bunlar...
şeydm bişry dicem nakkaştepedede wardı rakkas sanırım orası nasıl acaba bir bilgin varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?