- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.841
inşallah canım inşallah ben bıraktım artık hayal mayal kurmuyorum daha iki gün kuralım dedik burnumuzdan geldi yine tam inanamaya baya umutlanmaya başlamıştım ama yine yaptı yapıcağını neyse yaa napim varsın kötü olıyım ben oğullarını sıkıntıyasokmasınlar bana tavır yapsınlar napim...
babam konusuna gelincede bakıcaz artık canım ama bizi bu durumlara iten amcam yıllardık kanımızı emen amcam bi kere bulaştı kumar illetine falan yoldak çıktıkça çıktı bide yarı hafızdı kendisi ne hallere düştü bizide ne hallere getirdi ben tereddütteyim canım hiç sanmıyorumhapse girmeyi göze alsın ama kaybetcek bişeyide kalmadı yengem eve almıyo yengemin tarafnada çok kazık attı çokmzarara soktu onları onlarda dışladı bakalım nolucak martın 23 ünde mahkememeiz var hayırlısı artık ne diyimmm...söz bitti kalmadı daha bişi...
merak etme tatlım aşkın gelince herşey çok daha güzel olucak bir birinize ihtiyacınız war sizin...her ilişkide olabiliyo pürüz yeterki sizin sorununuz ailelerden olsun boşwer ..aranızda bir pürüz yok en azından buna şükür aile sorunu gelip geçici siz ewlenince onlarda oturur aşşağıya nasılsa...ben cani gönülden inanıyorum herşey çok güzel olucak benmi çok pozitif bakıyorum olaylara bilmiyorum ama herşeyin bir çaresi vardır tatlım sen sıkma tatlı canını çeyizini düz al strestini at boşverrrrrrrrrrrrrrrr enişte sana tarih vermiş zaten ewlenirsiniz o tarihe kadar neler düzelir neler yoluna girer bak gör...düğün yapmasanız bile nikahınız olur boşver canım gier balayınızı yaparsınız ew işide hallolur şimdilik küçük bir ew ayaralarsınız enişte zamanla para biriktirir büyük ewe geçersiniz onlar dert değil canım yeterki inanın mutlu olacağınıza eniştenin ailesini siz utandırın...en azından bu onlara büyük bir ders olur...kaydirigubbakcemile5
cnm bnm sen içini ferah tut her gecenin bi sabahı var sakın untma herşey çok güzel olck inşallah ümmücm :Saruboceq:amin canım benim çok sağol denizim...
seydam neden biliyormusun o kadar dalmışımki pc nin mausesi warya onun yerine teli tutmuşum sürüklüyorum neden ok gitmiyor diyorum kendi kendime hay allahım yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3
tabi seydam tadından yenmio nedense sırnaşık şey kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
valla bn anlamam 10 günün lafı olmaz aramzda güzelim düz hesp 3 ay işteee :lepi: :roflol: delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :1shok: :1shok: :1shok: mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Kurma hayal cnm ben sewmem hayal kurmayı..
Çünkü hiç bişeyin garantisi yok sonradan hüsrana uğramaktansa olduğnda mutlu olmak en mantıklısı..
Sen üzme o güzel canını herşey Allah'ın iznyle düzene girer..
Sadece aşkına odaklan bak gelmesine azıcık gün kaldı..
Kavuşcaksınız..
O yanındayken zaman dursun isticeksn bu sölenilenleri takmıcaksın bile..
İnşallah baban bu durumdan kurtulur cnmm :Saruboceq:
Allah amcanı ıslah etsinlmaz:
evet canım onun bana benimde ona ihtiyacımız var sorunlar yıpratıyo belki ama dediğin gibi ikimizde elele verisek bi çok şeyin üstesinden geliriz şu askerlik bi bitseydi....:çok üzgünüm:
Dünki şarkıyı tekrar armğan ediorum sna Tuğçemmm
Sen aşıksın arkadaşşşş :lepi:
İşte tadından yenmez bu telaşlar böleeeeeeeee :roflol:
Tamam kız 10 günün lafınımı yapcam 3 ay olsun senin güzel hatırın için ama yinede 3 ay az bi zaman değil bnm içinnnn dahaaa çooooooooooook warr nihahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi:
delikafaduldendelikafaduldenaşığım kızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne gülüyon halime
kızlr hadi bnde kçıorm gözlerm şaşı bakıo artk kaydirigubbakcemile3
ii geceler hepnz rüynzda sevdklernzi görün boshayallersmile
çok öpyrm görüşrz Şeniz :a015:
kızlr hadi bnde kçıorm gözlerm şaşı bakıo artk kaydirigubbakcemile3
ii geceler hepnz rüynzda sevdklernzi görün boshayallersmile
çok öpyrm görüşrz Şeniz :a015:
ümmücm üzülme sende ve söldgm sözü untma opuyorumnanaktan
az kalmış tatlım sabrın sonu selamttir tatlım unutma we denizim çok güzel bir laf söylemiş
her gecenin bir sabahı vardır diye gerçekten çok dogru canım...sıkma canını güzel olucak herşey
denizim iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkını gör rüyanda balım....
evet canım izindeykende vardı bu sorunlar ama o yanımdayken dünya umrumda olmadı amaaaan boşver dedik ikimizde...az kaldı ama milim milim işliyo bu seferde zaman geçmek bilmiyo hepten delirtiyo beni ama biticek yaa bugünlerde geçicek inşallah...
inşallah kurtulur canımm...
amiiiinn...:Saruboceq:
aşığım dime şeydam ewet ewet fena helde hemdeee
Denizim iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda aşkınııı görr görüşürs cnmm çook dikkt et kendinee öpüorumm senii..
2 gün kaldıııııııı sırnaşık şey :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz :a015:
unutmam denizcimm...a.s.
çok sağol bitanem herşey için ii geceler sanada sende aşkını gör rüyanda öpüyorum kocaman...opuyorumnanaktan
kızlar acil çıkmam lazım babam kalktı lavobaya girdi şimdi beni farkederse halim harap çıktığında kapatmış olıyım ii geceler çok sağolun herşey için öpüyorum kocaman hepinizi..opuyorumnanaktan
saol seydam sende kndine dikkat et :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz :a015:kronometre gbisin tatlım yaa eyvahedigeldismile akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?