"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Kurma hayal cnm ben sewmem hayal kurmayı..
Çünkü hiç bişeyin garantisi yok sonradan hüsrana uğramaktansa olduğnda mutlu olmak en mantıklısı..
Sen üzme o güzel canını herşey Allah'ın iznyle düzene girer..
Sadece aşkına odaklan bak gelmesine azıcık gün kaldı..
Kavuşcaksınız..
O yanındayken zaman dursun isticeksn bu sölenilenleri takmıcaksın bile..

İnşallah baban bu durumdan kurtulur cnmm :Saruboceq:

Allah amcanı ıslah etsin lmaz:

evet canım onun bana benimde ona ihtiyacımız var sorunlar yıpratıyo belki ama dediğin gibi ikimizde elele verisek bi çok şeyin üstesinden geliriz şu askerlik bi bitseydi....:çok üzgünüm:

seydam neden biliyormusun o kadar dalmışımki pc nin mausesi warya onun yerine teli tutmuşum sürüklüyorum neden ok gitmiyor diyorum kendi kendime hay allahım yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3

Dünki şarkıyı tekrar armğan ediorum sna Tuğçemmm

Sen aşıksın arkadaşşşş :lepi:

tabi seydam tadından yenmio nedense sırnaşık şey kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

valla bn anlamam 10 günün lafı olmaz aramzda güzelim düz hesp 3 ay işteee :lepi: :roflol: delikafadulden

İşte tadından yenmez bu telaşlar böleeeeeeeee :roflol:

Tamam kız 10 günün lafınımı yapcam 3 ay olsun senin güzel hatırın için ama yinede 3 ay az bi zaman değil bnm içinnnn dahaaa çooooooooooook warr nihahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi:

evet canım izindeykende vardı bu sorunlar ama o yanımdayken dünya umrumda olmadı amaaaan boşver dedik ikimizde...az kaldı ama milim milim işliyo bu seferde zaman geçmek bilmiyo hepten delirtiyo beni ama biticek yaa bugünlerde geçicek inşallah...
inşallah kurtulur canımm...
amiiiinn...:Saruboceq:

kızlr hadi bnde kçıorm gözlerm şaşı bakıo artk kaydirigubbakcemile3
ii geceler hepnz rüynzda sevdklernzi görün boshayallersmile
çok öpyrm görüşrz Şeniz :a015:

ümmücm üzülme sende ve söldgm sözü untma opuyorumnanaktan

evet canım onun bana benimde ona ihtiyacımız var sorunlar yıpratıyo belki ama dediğin gibi ikimizde elele verisek bi çok şeyin üstesinden geliriz şu askerlik bi bitseydi....:çok üzgünüm:

az kalmış tatlım sabrın sonu selamttir tatlım unutma we denizim çok güzel bir laf söylemiş
her gecenin bir sabahı vardır diye gerçekten çok dogru canım...sıkma canını güzel olucak herşey

Dünki şarkıyı tekrar armğan ediorum sna Tuğçemmm

Sen aşıksın arkadaşşşş :lepi:

aşığım dime şeydam ewet ewet fena helde hemdeee

:roflol: delikafadulden sırnaşık şey :jeyyar: sositososito naniknanik

delikafaduldendelikafaduldenaşığım kızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne gülüyon halime

çok hoşuma gtti ne yapıym hep böle aşkla kal cnm :asigim:

kızlr hadi bnde kçıorm gözlerm şaşı bakıo artk kaydirigubbakcemile3
ii geceler hepnz rüynzda sevdklernzi görün boshayallersmile
çok öpyrm görüşrz Şeniz :a015:

Denizim iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda aşkınııı görr görüşürs cnmm çook dikkt et kendinee öpüorumm senii..

2 gün kaldıııııııı sırnaşık şey :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz :a015:

unutmam denizcimm...a.s.
çok sağol bitanem herşey için ii geceler sanada sende aşkını gör rüyanda öpüyorum kocaman...opuyorumnanaktan

az kalmış tatlım sabrın sonu selamttir tatlım unutma we denizim çok güzel bir laf söylemiş
her gecenin bir sabahı vardır diye gerçekten çok dogru canım...sıkma canını güzel olucak herşey

denizim iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkını gör rüyanda balım....

di mi tuğcecim süper söz bnde çok severim :lepi:

saol cnm bnm mirmirmirmir

Kıızzıııııııııımm azıcıkk kaldı gelmesine mayısa ne kaldı şurdaaa..
Sen öle düşünde ben daha varmış gbi düşünym snra stres olyrumm sırnaşık şey
Geççek Ümmüm geççek aşkının omuzuna başını dayadığnda huzur bu işte herşey gelip geçici diceksn balım :1hug:

kızlar acil çıkmam lazım babam kalktı lavobaya girdi şimdi beni farkederse halim harap çıktığında kapatmış olıyım ii geceler çok sağolun herşey için öpüyorum kocaman hepinizi..opuyorumnanaktan

saol seydam sende kndine dikkat et :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz :a015:kronometre gbisin tatlım yaa eyvahedigeldismile akannehir

unutmam denizcimm...a.s.
çok sağol bitanem herşey için ii geceler sanada sende aşkını gör rüyanda öpüyorum kocaman...opuyorumnanaktan

sakınnnn unutma her zmn aklında olsun cnm bnm :lepi:
ne demk ümmücm inşallh birazck olsun rahtlmşmdr seni buyrunnnnnnnnn

Tamam canım iyi geceler tatlı rüyalar aşkını gör rüyanda..

Kafanada takma bunları herşey olcağna warır cnm bekle ve gör..

Öptümm çook görüşürss by :a015:

saol seydam sende kndine dikkat et :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz :a015:kronometre gbisin tatlım yaa eyvahedigeldismile akannehir

Sende bana aynısını yapıodum kızıımm sıra bende bırakta tadını çıkartıyımm azcukk bidaha bu zamanlarıı bulamam hepsinde ayrı ayrı saycammm :lepi: delikafadulden sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…