- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.821
inşallh güzelim takılıorm bnde :kedi:
hadi inşallh seydammm inşallah valla o kadr çok sevinrm ki :asigim:
ümmücüm walla tatlım kusura bakma fazla ilgilenemedim ama walla o kadar sinirim bozukki şuan nişanlının ailesine ben bu aileleri anlamıyorum ya insan kendi öz ewladının mutluluğunu istemezmi ya bu nasıl bir zihniyet ya....
canıım beniiim çok sağol bitanem evet eltime sölicem artık sölemesin bana gerçekten çok kötü yıprandım artık taşıcak gücüm kalmadı,sağol canım benim inanın burda sizler olmasanız kafayı yerim çünkü kimseyle paylaşamıyorum paylaşıcak kimsem yok herkesede açılamıyorum öle,inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah dua edin sizde nolr...ay kıyamam sana hiç yaaa
canım benim dertde kederde bizler için paylaşmamız gerekki hafiflesinler dimi sen hep ya sabır çek bitanem senin ne kadar inançlı bi insan olduğunu biliyorum ben rabbim mükafatını verecektir canım öyle kaçıp gitmek yok düşüncesi bile ne kadar kötü nişanlını düşün şeydacımın dediği gibi aşkın gelene kadar muhattap olma bitanem onlarla bu konularda eltine de söyle haber vermesin sana duymak istemiyorum de
şunu da unutma su akar yolunu bulur hele bi gelsin aşkın değişecek herşey kuzucum tamammı :Saruboceq::teselli:
cnm bnm nefes filmini izledn mi yada ferhat göçerin kilibini.. nedn soruyrm bilio msn çnkü askerlik çok zor hele arkada sevdgn varsa sakın için kan ağlasada aşkına yansıtma gel burda paylaş inan rahtlrsn..
bide öle çekip gdcm deme aşkın seni seviyor sakın...
Sevinmicen cnmm yeterrr yaa tamam dedim onlarııı söleme artık dicennnnnnnnnn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Artık çarşamba olduuu sölemene az kalıdıı hadi biras heycanlandırıymm seniiiiiiiiiiii :lepi:
demem demem raht ol cnm sırnaşık şey
yaaa al işte aksiyon yapıp kalbimi çarptırıosn :roflol:
laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne hallere düştüm of offffffffffffffffffffffffffffff
Canım bişey söylicem nişanlın babasının yanında çalştğnda ne kdr maaş werio nişanlına?
Çokmu werio?
Yani başka bi yerde işe girse o parayı kazanamazmı..
Bunlar bu karkterde insanlarsa hep sölicekler demekki.
Ne demişer yuvayı dişi kuş yapar burda en büyük hata annesinde bence babasını sakinleştirceğine fişekledikce fişeklio bide utanmadan bakalım döndüğünde destek olcakmı dio..
Ne kadar çirkin ne kdr ayıp kelimeler bunlar..
Aklınca göz dağı werio bence bu sölediklerinin senin kulağına geliceğini bildiği için..
Bi annenin içi el vermes yaa..
Benim tek söylicem kelime bu olurdu annesine..
Senin anne olarak için el veriosa tamam amennah biz çekmeye razıyız derdim.
Hadi bakalım yatsın kalksın bu lafı düşünsün vicdanı rahat etmesin..
Çok üzüldüm cnm yaşadıklarınıza Allah inşallah bi kapı açar bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz..
Herkesin ewlendiğinde herşeyi tam olcak die bi kaide yok bişi olmaz herşeyinde tam olmasın.
Onlar herşeyi dört dörtlükmü yapıolar sanki binkere söliyip seni üzerek yapıolar..
Yedekli falan alma alcaklarını birer tane al kullancan kadar al..
Oldukca alırsın evlendiğinde tamamlarsınız aşkınla birlikte..
canım hiç bilmiyorum ne kadar aldığını başka bi işe girse alır ordan aldığı parayı normal 500lü bişi alıyodur bilmiyorum ama şimdi ordan çıkıp başka bi işe girse biz biraz zor evleniriz nikah kıyıp iki üç parça eşya alıp oturalım desek aldığı parayla evmi geçindircek ki kiralar zaten uçmuş yoksa taksitmi ödicek işimiz çooook zor hadi bi sene daha bekleyelim diecm o zamanda o gurur yapıcak kendince aileme karşı mahbana karşı mahçup oluyo die köyü olcak yine yaa....offfffffff düşündükçe batıyorum sanki...
babam konusundada konuştu canım ya ödencek ya hapis amcamın haberi var bu çaldı muhabbetinden tama dem,iş babama öle söle demiş ama mahkeme günü o verdi derse babam direk suçlu ve ödeme imkanı olmadığı içnde hapis yatar başka çaresi yok...
ümmühancım walla tatlım benim içimden tek bişey geçiyor aşkın askerden gelince 2 niz ama sadece 2 niz herşeyin üstesinden geleceksiniz neden biliyormusun enişte şuan asker eli kolu bağlı adamın bişe yapamıyor ama geldiğinde inan daha çok kolaylaşacak herşey bak gör...birde asker adam şuan ailesi dolduruşa geçmiş çocuğu resmen nişanlının ailesi yönlendiriyor enişteyi ama nişanlın gelince bence herşeyi ayarlayacak ve ewleneceksiniz benim içimden öyle geçiyor kalbim temizdir benim herkes öyle söyler hislerim kuvvetli...rabbim hakkınızda en en en en en en hayırlısını versin hakediyorun bunu kıyamam sana yaaa
Ne hallere düştün beeeeeeeeeeee :uhm: delikafadulden
Desende ben sölemeye dewam edicem zatennnnnnnnnnnn :lepi: :lepi: :lepi:
Kalbin çarpsın die söledim zaten balımmmm hadi hadiii azcık heycanlan bidaha bugünleri yaşamıcaksn yaa yaşa duygularını doya doyaaa...
Ohhhhh çarşamba oldu artık bugnnn cmrtesi konuşsan 2 gün kaldı kızzzzzzzzzz delikafadulden
canım hiç bilmiyorum ne kadar aldığını başka bi işe girse alır ordan aldığı parayı normal 500lü bişi alıyodur bilmiyorum ama şimdi ordan çıkıp başka bi işe girse biz biraz zor evleniriz nikah kıyıp iki üç parça eşya alıp oturalım desek aldığı parayla evmi geçindircek ki kiralar zaten uçmuş yoksa taksitmi ödicek işimiz çooook zor hadi bi sene daha bekleyelim diecm o zamanda o gurur yapıcak kendince aileme karşı mahbana karşı mahçup oluyo die köyü olcak yine yaa....offfffffff düşündükçe batıyorum sanki...
babam konusundada konuştu canım ya ödencek ya hapis amcamın haberi var bu çaldı muhabbetinden tama dem,iş babama öle söle demiş ama mahkeme günü o verdi derse babam direk suçlu ve ödeme imkanı olmadığı içnde hapis yatar başka çaresi yok...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae aynen böleyim şeydam sırnaşık şey
aman mümkünse bu yaşadığım son stres olsun daha kaldıramcm akannehir
say say sen güzelim sıra banda geleck şurda kaldı 3 ay hehhehheh :roflol:
ahhhhh inşallah canım benim bal yesin hep o ağzın inşallah,, ben onunla birlikte herşeyin üstesinden gelirim ama onsuz dünya yıkılıyo sanki üstüme böle olaylarda tek başıma altından kalkamıyorum ama o varken dünya yansa umrumda deil herşeyi yenebilirmişim gibi gelio inşallah dediğin gibi olur tatlım inşallah...opuyorumnanaktan
Canım ailesi ev mi alıcaktı size?
Babasının yanında çalışsada aynı sıkıntılar olcak..
Allah yardım eder şimdiden kendini bu konular için sıkıntıya sokma bnce Ümmüm..
Amcan bi halt yemiş bence inkar etmesin yaa..
O kadar gururu vardır heralde sonuçta ipin ucunda olan kendi öz abisi..
Belki dışardan bi adam olsaydı kbl etmez derdim ama kardeş olunca kbl eder o suçlamayı gbi gelio..
Zaten kandırmış yaptğı ha çalmak ha kandırmak aynısı..
Bişe anladysam arap oliym hee sırnaşık şey
Noliykii sanaaaa nie bölesin laelaelaelaelae sırnaşık şey
Aslında stres değil bunlar ya tatlı telaşlar işte Denizimm..
Dur kızm yaa daha yeni sıra bana geldi bi tadını çıkartıyım sana sonra sıra gelsinn.. :lepi:
Hem sen demedinmi say bana die ben sayma ddm anlaşmıştık bizz.. sempatiksalakcinni
Bide 3 ay değil tam tamına bugn 100 gün kaldı delikafadulden
çok zor cnm ya aşkının iyi bi iş bulması şart babsının verdiği maaşta çok az evde kira olcak sanırım offf inşallah Allah sizin içn hayrlı bi kapı açar ümmücm..
seydam neden biliyormusun o kadar dalmışımki pc nin mausesi warya onun yerine teli tutmuşum sürüklüyorum neden ok gitmiyor diyorum kendi kendime hay allahım yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?