"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

inşallh güzelim takılıorm bnde :kedi:

hadi inşallh seydammm inşallah valla o kadr çok sevinrm ki :asigim:

Sevinmicen cnmm yeterrr yaa tamam dedim onlarııı söleme artık dicennnnnnnnnn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Artık çarşamba olduuu sölemene az kalıdıı hadi biras heycanlandırıymm seniiiiiiiiiiii :lepi:

canım benim yaa ne demek öle bişey düşünmedim ben hiç çok sağol bitanem ben anlayamadım nasıl bi zihniyet nasıl bi annelik babalık duyguları var anlayamadım anlayamamda Allah ne beni ne eşimi benzetmesin onlara inşallah...
canıım beniiim çok sağol bitanem evet eltime sölicem artık sölemesin bana gerçekten çok kötü yıprandım artık taşıcak gücüm kalmadı,sağol canım benim inanın burda sizler olmasanız kafayı yerim çünkü kimseyle paylaşamıyorum paylaşıcak kimsem yok herkesede açılamıyorum öle,inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah dua edin sizde nolr...

klibini gördüm canım ama asla sölemeyi düşünmüyorum zaten onun nası olabiliceğini tahmin ediyorum ailesini biliyo az çok izindede gördü bu konuda neyin ne olduğunu benim üstüme gelinmesi onu çok fena sinirlendiriyo üzüyo asla sölemem zaten kafasını doldurmam burdan oraya gelince ya nasip der konuşurum bi şekilde şimdi dediğin gibi yansıtmamaya çalışıyorum...çekip gitme konusundada şeytan dürtüyo işte arada ama yapmam asla öle bişeyi o kadara dirayetsiz deilim çok şükür...

ümmühancım walla tatlım benim içimden tek bişey geçiyor aşkın askerden gelince 2 niz ama sadece 2 niz herşeyin üstesinden geleceksiniz neden biliyormusun enişte şuan asker eli kolu bağlı adamın bişe yapamıyor ama geldiğinde inan daha çok kolaylaşacak herşey bak gör...birde asker adam şuan ailesi dolduruşa geçmiş çocuğu resmen nişanlının ailesi yönlendiriyor enişteyi ama nişanlın gelince bence herşeyi ayarlayacak ve ewleneceksiniz benim içimden öyle geçiyor kalbim temizdir benim herkes öyle söyler hislerim kuvvetli...rabbim hakkınızda en en en en en en hayırlısını versin hakediyorun bunu kıyamam sana yaaa

demem demem raht ol cnm sırnaşık şey

yaaa al işte aksiyon yapıp kalbimi çarptırıosn :roflol:

demem demem raht ol cnm sırnaşık şey

yaaa al işte aksiyon yapıp kalbimi çarptırıosn :roflol:

Desende ben sölemeye dewam edicem zatennnnnnnnnnnn :lepi: :lepi: :lepi:

Kalbin çarpsın die söledim zaten balımmmm hadi hadiii azcık heycanlan bidaha bugünleri yaşamıcaksn yaa yaşa duygularını doya doyaaa...

Ohhhhh çarşamba oldu artık bugnnn cmrtesi konuşsan 2 gün kaldı kızzzzzzzzzz delikafadulden

canım hiç bilmiyorum ne kadar aldığını başka bi işe girse alır ordan aldığı parayı normal 500lü bişi alıyodur bilmiyorum ama şimdi ordan çıkıp başka bi işe girse biz biraz zor evleniriz nikah kıyıp iki üç parça eşya alıp oturalım desek aldığı parayla evmi geçindircek ki kiralar zaten uçmuş yoksa taksitmi ödicek işimiz çooook zor hadi bi sene daha bekleyelim diecm o zamanda o gurur yapıcak kendince aileme karşı mahbana karşı mahçup oluyo die köyü olcak yine yaa....offfffffff düşündükçe batıyorum sanki...

babam konusundada konuştu canım ya ödencek ya hapis amcamın haberi var bu çaldı muhabbetinden tama dem,iş babama öle söle demiş ama mahkeme günü o verdi derse babam direk suçlu ve ödeme imkanı olmadığı içnde hapis yatar başka çaresi yok...

Canım ailesi ev mi alıcaktı size?
Babasının yanında çalışsada aynı sıkıntılar olcak..
Allah yardım eder şimdiden kendini bu konular için sıkıntıya sokma bnce Ümmüm..

Amcan bi halt yemiş bence inkar etmesin yaa..
O kadar gururu vardır heralde sonuçta ipin ucunda olan kendi öz abisi..
Belki dışardan bi adam olsaydı kbl etmez derdim ama kardeş olunca kbl eder o suçlamayı gbi gelio..
Zaten kandırmış yaptğı ha çalmak ha kandırmak aynısı..

ahhhhh inşallah canım benim bal yesin hep o ağzın inşallah,, ben onunla birlikte herşeyin üstesinden gelirim ama onsuz dünya yıkılıyo sanki üstüme böle olaylarda tek başıma altından kalkamıyorum ama o varken dünya yansa umrumda deil herşeyi yenebilirmişim gibi gelio inşallah dediğin gibi olur tatlım inşallah...opuyorumnanaktan

aman mümkünse bu yaşadığım son stres olsun daha kaldıramcm akannehir

say say sen güzelim sıra banda geleck şurda kaldı 3 ay hehhehheh :roflol:

çok zor cnm ya aşkının iyi bi iş bulması şart babsının verdiği maaşta çok az evde kira olcak sanırım offf inşallah Allah sizin içn hayrlı bi kapı açar ümmücm..

aman mümkünse bu yaşadığım son stres olsun daha kaldıramcm akannehir

say say sen güzelim sıra banda geleck şurda kaldı 3 ay hehhehheh :roflol:

Aslında stres değil bunlar ya tatlı telaşlar işte Denizimm..

Dur kızm yaa daha yeni sıra bana geldi bi tadını çıkartıyım sana sonra sıra gelsinn.. :lepi:

Hem sen demedinmi say bana die ben sayma ddm anlaşmıştık bizz.. sempatiksalakcinni

Bide 3 ay değil tam tamına bugn 100 gün kaldı delikafadulden

merak etme tatlım aşkın gelince herşey çok daha güzel olucak bir birinize ihtiyacınız war sizin...her ilişkide olabiliyo pürüz yeterki sizin sorununuz ailelerden olsun boşwer ..aranızda bir pürüz yok en azından buna şükür aile sorunu gelip geçici siz ewlenince onlarda oturur aşşağıya nasılsa...ben cani gönülden inanıyorum herşey çok güzel olucak benmi çok pozitif bakıyorum olaylara bilmiyorum ama herşeyin bir çaresi vardır tatlım sen sıkma tatlı canını çeyizini düz al strestini at boşverrrrrrrrrrrrrrrr enişte sana tarih vermiş zaten ewlenirsiniz o tarihe kadar neler düzelir neler yoluna girer bak gör...düğün yapmasanız bile nikahınız olur boşver canım gier balayınızı yaparsınız ew işide hallolur şimdilik küçük bir ew ayaralarsınız enişte zamanla para biriktirir büyük ewe geçersiniz onlar dert değil canım yeterki inanın mutlu olacağınıza eniştenin ailesini siz utandırın...en azından bu onlara büyük bir ders olur...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım inşallah ben bıraktım artık hayal mayal kurmuyorum daha iki gün kuralım dedik burnumuzdan geldi yine tam inanamaya baya umutlanmaya başlamıştım ama yine yaptı yapıcağını neyse yaa napim varsın kötü olıyım ben oğullarını sıkıntıyasokmasınlar bana tavır yapsınlar napim...

babam konusuna gelincede bakıcaz artık canım ama bizi bu durumlara iten amcam yıllardık kanımızı emen amcam bi kere bulaştı kumar illetine falan yoldak çıktıkça çıktı bide yarı hafızdı kendisi ne hallere düştü bizide ne hallere getirdi ben tereddütteyim canım hiç sanmıyorumhapse girmeyi göze alsın ama kaybetcek bişeyide kalmadı yengem eve almıyo yengemin tarafnada çok kazık attı çokmzarara soktu onları onlarda dışladı bakalım nolucak martın 23 ünde mahkememeiz var hayırlısı artık ne diyimmm...söz bitti kalmadı daha bişi...

Bişe anladysam arap oliym hee sırnaşık şey

Noliykii sanaaaa nie bölesin laelaelaelaelae sırnaşık şey

seydam neden biliyormusun o kadar dalmışımki pc nin mausesi warya onun yerine teli tutmuşum sürüklüyorum neden ok gitmiyor diyorum kendi kendime hay allahım yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3

tabi seydam tadından yenmio nedense sırnaşık şey kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

valla bn anlamam 10 günün lafı olmaz aramzda güzelim düz hesp 3 ay işteee :lepi: :roflol: delikafadulden

seydam neden biliyormusun o kadar dalmışımki pc nin mausesi warya onun yerine teli tutmuşum sürüklüyorum neden ok gitmiyor diyorum kendi kendime hay allahım yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :1shok: :1shok: :1shok: mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…