- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.801
hahahahahaha denizi demi kaçırıcakmış enişte ay koptum şeydamkaydirigubbakcemile3
canım beniiim sendemi geldin hoşgeldin canıım..
yaaa bak halime şafak topiğinde tebrik ettiğin kız burda ağlıyo işte....:çok üzgünüm:
orda sıkıntılarımı paylaşmak istemiyorum insanların zaten moralleri bozuk moral olsun die hep ii konuşup gülüyorum bişi demiyorum hiç ama durumum bundan ibaret canım..
Abooovvv eniştelerin gözü dönmüşş vallahaaaa bidahaki gelişlerinde topicte kız kalmıcakk sırnaşık şey
Sen Tuğçee kayplara karşcaksınz valla bavula koyup götürrler sizi :roflol:
şeytan diyoki bazen bırak ne var ne yoksa ardında al başını çek git herkesin eli benim üstümde ailem sıkıntılı benden çıkarıyolar sıkıntılarını üstüme geliolar çok öte yandan nişanlımın tarafı öle hep bana yükleniyolar nişanlımla tam tersi çok i gidiyo ama hiçbişeyi paylaşamıyorum konulşamıyorum moarl vermek için gülüp oynuyorum telefonda ama içim kan ağlıyo burda kafayı yedim iice annem bile kızıyo sen iice aptal oldun çıktın diyo nişanlımı ailemi düşünmesem çekip giderdim yaa o kadar bunaldım...
offff ümmüm yaaaa mafoldumben
Kızım sizinkilere uzaklık çarpmışş..
Gözleri dönmüşşş giderken sizide götrmek istiolar valla tak eder kaçırrlar sizi hee dikkt edin kendinize sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ne yapalım seydam yaa bizde resmn askerlik çekiorz biliosn durumları :1no2:
ama cidden öle güzelim alıp gtcm derkn verckler anlmnda dio :roflol:
hahahahahaha denizi demi kaçırıcakmış enişte ay koptum şeydamkaydirigubbakcemile3
Kızım sizinkilere uzaklık çarpmışş..
Gözleri dönmüşşş giderken sizide götrmek istiolar valla tak eder kaçırrlar sizi hee dikkt edin kendinize sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Canım babasının yanında çalışcak tamamda nişanlın alın teriyle kazanıyo o parayı..
Hayrına vermio babasıda yani..
Yanında çalışıo die bunu koz olarak kullanıyo ama yakında hç bi oğlu yanında kalmadığnda görcek gününü oda.
Allah yardım eder Ümmüm..
Aranızı bozmadan hallediceksinz herşeyi..
Hiç bişey söleme aşkına o zmn cnm o geldiğinde annesi elbette ona bunları sölemek zorunda kalcak sana sölersede bnmle değil Sercanla muhattap olun lütfen sizin muhattabınız ben değilm de..
Sercan da desinki tamam bişey yapmayın ben kendi yuvamı kendim kurarım Allah'ın iznyle desin ( bağırmadan çağırmadan sakin bi şekilde-tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır )
Sende aşkın gelene kdr onların sölediklerine kulaklarını tıka..
Duyma eltinede söyle bana anlatma bu konularıda konuşma kayınvalidemle boşver herşey olucağna warır de..
Sizde onlar minnet etmeden istdiğinz tarhte evlenin..
Sadece hala babsının yanında çalışsın bari bitek bu katkıları olsun iş temin etsinler..
Öteki konuya gelince Allah yardımcınız olsn cnm çok kötü bişey heleki bunu yapanın babanın kanından biri olması dahada üzücü..
Ama sonunda babanın suçsuz oldğu anlaşılır elbet adamlara çeki weren baban değil adamlar bunu sölerse şahitlik ederlerse bişiler değişebilr diye düşünüorum..
Allah korusun Ümmüm ne hapisi yaa eyvahedigeldismile
tamam şeydam ben dikkat edecemde taylan biraz zor kurtulurum elinden zaten diyo 4 gün yetmedi en kısa zamanda çare bulmam lazım mesafeye dio:lepi:
Ahh yavrum yaa ayrı kalmak çook kötüdür çook iyi bilirim Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq: :1no2:
Ama kavuşcaksınız inşallah..
Babanda tmm dicek neden hyr desinki zatenn güzel kızının mutluluğunu ister oda :lepi:
Kız valla bu enişteler beklicek gbi değil her an kaçırabilrler sizi sırnaşık şey
canımm o kadar güzel söylüyosunki ama onlar böle yapıya sahip bi kişilikte deil malesef yok artık o kadarda deil abartıyo diceksin belki ama yemin ederimki böleler kılını kıpırdatmaz babsı dükkandanda evdende defeder,hatırlıyomusun askere giderken arası açılmıştı sercanla babsının çalışmadı izinde die hala kötü araları konuşmuyo abbası düşün yani annesi demişki babsı ilgilenicekmi bakalım demiş bu olanlardan sonra demiş bakarmısın sölediği şeye ne kadar geniş ne kadar rahat ne demek ilgilenirmi yaa yaa ağzıma çok kötü şeyler ağar şeyler gelio ama yine susuyorum saygımdan arkasından öle konuşmak istemiyorum bunlar böle işte canım öle sen,n dediğin gibi olmaz hiçbişey adam açık açık ben çekiceğime onlar çeksin diyo ben babamdan çektim kimse beni düşünmüyo yeter artık ben çkeceğime onlar sürünsün diyo,evet dükkanda kendi alınterinin parasını kazanıcak ama adam olaya böle bakmıyo ben onun borçlarını ödüyorum nişenını yaptım evlendiricem oda dükkanda gelicek durucak beni dinlendircek gözüyle bakıyo onun düşüncesine göre olay bu çok seviyo o büyüklenmeyi çooookkk...
babama gelincede amcam mandalina tarlası alıcam falan dedi para lazım dedi öle kandırdı babamı imzaladı göndedi çekleri aslında yasak yapmaması lazım hatalı şu durumda ama mahkemeye çaldı dedi imzalı çekimi gelip çaldı dedi öteki türlü ödemek zorunda parayı suçlu durumda kanunda hatır çeki yok önceden varmış artık kalkmış,
ödemeye kalksak hiiiiiiç imkanımız yok böle şeyler sölenmez ama 4 aylık kiramız birikti yetişemiyorumz bile kendimize nası ödesin,eksiklerim var, en basiti havluları almam gerekiyo onları bile alamıyorum felaket sınıtıdayız düşünüyorum nası olcak die ama u durumada amcam getirdi bizi o kadar iyiydikki batırdı bizi eraba aldık iki gün durdu kapımızda onun borcuna gitti sonra yiye yiye bitirdi buralara kadar getirdi bizi şimdide sıfırı bile tükettik o durumdayız sıkıntım o kadar çokki benim kendimce bide bunlarla yıpranıyorum ben artık evlendikten sonra sıyrılmak istiyorum bütün bu sıkıntılardan ama yok oda yok...senağlamamafoldumben
Cancu gelio zaten arada buryaa cnm..
Kasma kendini gel buraya anlat derdini biz seni hep dinleriz Ümmüm biliosun..
Burda sewinçler üzüntüler dertler kederler mutluluklar hepsini elimzden geldğnce birlikte atlatmaya çalışıorus..
Bizi bizden başkası anlamaz çnkü yerimseniben
ümmüşüm,tıka kulaklarını,sadece aşkının geleceği tarihe odaklan..
o geldikten sora da pası ona atar,rahatlarsın..
uğraşma insanlarla tek tek,biraz da gamsız olmak lazım ki huzurunu koruyabilesin..
bence yani..
evt güzelim çok zor yaşayan bilir zaten :Saruboceq:
amin cnm bnm inşallh Allh kimseyi sevdgnden ayrmasın :Saruboceq:
inşallh tatlım inşallah aminnnn :Saruboceq:
amma aksiyon olr hehehhe kaçsak mı neeee :sm_cool:
biliyorum canım benim çok sağolun hepinizden Allah razı olsun nişanlımla paylaşmayı o kadar istiyorumki olmuyo onun yokluğunu sizler dolduruyosunuz sabırla dinliyosunuz beni çok sağolun hepinizden Allah razı olsun...
canımm o kadar güzel söylüyosunki ama onlar böle yapıya sahip bi kişilikte deil malesef yok artık o kadarda deil abartıyo diceksin belki ama yemin ederimki böleler kılını kıpırdatmaz babsı dükkandanda evdende defeder,hatırlıyomusun askere giderken arası açılmıştı sercanla babsının çalışmadı izinde die hala kötü araları konuşmuyo abbası düşün yani annesi demişki babsı ilgilenicekmi bakalım demiş bu olanlardan sonra demiş bakarmısın sölediği şeye ne kadar geniş ne kadar rahat ne demek ilgilenirmi yaa yaa ağzıma çok kötü şeyler ağar şeyler gelio ama yine susuyorum saygımdan arkasından öle konuşmak istemiyorum bunlar böle işte canım öle sen,n dediğin gibi olmaz hiçbişey adam açık açık ben çekiceğime onlar çeksin diyo ben babamdan çektim kimse beni düşünmüyo yeter artık ben çkeceğime onlar sürünsün diyo,evet dükkanda kendi alınterinin parasını kazanıcak ama adam olaya böle bakmıyo ben onun borçlarını ödüyorum nişenını yaptım evlendiricem oda dükkanda gelicek durucak beni dinlendircek gözüyle bakıyo onun düşüncesine göre olay bu çok seviyo o büyüklenmeyi çooookkk...
babama gelincede amcam mandalina tarlası alıcam falan dedi para lazım dedi öle kandırdı babamı imzaladı göndedi çekleri aslında yasak yapmaması lazım hatalı şu durumda ama mahkemeye çaldı dedi imzalı çekimi gelip çaldı dedi öteki türlü ödemek zorunda parayı suçlu durumda kanunda hatır çeki yok önceden varmış artık kalkmış,
ödemeye kalksak hiiiiiiç imkanımız yok böle şeyler sölenmez ama 4 aylık kiramız birikti yetişemiyorumz bile kendimize nası ödesin,eksiklerim var, en basiti havluları almam gerekiyo onları bile alamıyorum felaket sınıtıdayız düşünüyorum nası olcak die ama u durumada amcam getirdi bizi o kadar iyiydikki batırdı bizi eraba aldık iki gün durdu kapımızda onun borcuna gitti sonra yiye yiye bitirdi buralara kadar getirdi bizi şimdide sıfırı bile tükettik o durumdayız sıkıntım o kadar çokki benim kendimce bide bunlarla yıpranıyorum ben artık evlendikten sonra sıyrılmak istiyorum bütün bu sıkıntılardan ama yok oda yok...senağlamamafoldumben
tugcecim slm sabh yok mu yaaa :umursamaz:
yaaa kaçırcklar hehehe yok öle deil babm verck Allhın iznyle oda bni almış olckmış öle dio bnde bn eşya mıym diorm gülüo olr mu öle şey die :roflol:
:asigim: :asigim: :asigim:
Sende deki ben buldum istanbula yerleş mesafe kalksın aradan :lepi: sırnaşık şey
biliyorum canım benim çok sağolun hepinizden Allah razı olsun nişanlımla paylaşmayı o kadar istiyorumki olmuyo onun yokluğunu sizler dolduruyosunuz sabırla dinliyosunuz beni çok sağolun hepinizden Allah razı olsun...
ne demk cnm Allah hepimzden razı olsun sen içini dök rahtla gerisini takma cnm bnm yerimseniben
Yok kız sakınn seni telli duvaklı gelin edicessssss :lepi:
Ahh senin kalbin pır pır ederken o yaptğn bunalımları hatrlatcam sanaa Denizimmmm delikafadulden
inşallh güzelim takılıorm bnde :kedi:
hadi inşallh seydammm inşallah valla o kadr çok sevinrm ki :asigim:
canım benim sendemi geldinn,keşke yapabilsem ama olmuyo işte herşey benim etrafımda dönüyo,pası ona atsam artık o ben kalmadı canım o çekince bende çekiyorum ona yaptıkjları benide etkiliyo otomatikman kötü olcak biliyorum biz yok dicez herşey kötüye gidicek beraber oturuncada kötü olcak offff Allah'ım duy sesimi nolur yaa...mafoldumben
selammmmmmmmmmmmm tatlım hayırlısı olsun hayatım...haha eşyamıyım ben demiş adama ay koptumkaydirigubbakcemile3
dememmi şeydam bana dioki müvekillerim adanada, ekmek paramız adanadan çıkıyor aşkım dedi ofisim orda olduğu için sen GELECEKSİN yanıma diyo heheeh
aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?