A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.901
Valla her belediyenin farklı olabilio kabl ettikleri rapor ve istedkleri belgeler..
O yüzden siz hangi beledyedn gün alcaksınz onu araştır sadece sağlık raporumu istiolar yoksa yanında başka testlerde fln istiolarmı die..
Bizim gün aldığmz belediye sadece sağlık raporunu kabul ediodu..
Bize sağlk ocağna gidin dediler bizde gittik kan falanda wermeden aldık raporu parada wermedik..
Götürdük sorduk belediyeye kabul ediomsnz bu raporu die kabul ediorus dedilr werdk bzde..
Böle oldu bzmki..
merhaba kizlar nasilsiniz?
hmm pek anlamadım ama bakalım nasıl olcak ille nikah kıyılıcak yerdeki sağlık ocağımı olcak:bbo:
Merhaba canımm hoşgeldinn..
Nasılsın?
hb tatlim.iyi diyelim ii olalim.sen nasilsin
Ben iyiyim Allaha şükür cnm..
Uzun zamandır gelmiodun..
Nası gidio hazırlıklar nasıl?
Gelişmeler warmı Gülaycım?
evt canim gelmiyodum.hersey ayni hazirlik yaptigim yok tatlim.tr gidince yapacam hazirliklari isl.Canim SIKKIN YAAA :1no2:
Evetttt kızlara cwp werdikden sonraaa selam veriyiimmm ve bugünü anlatyım kızlarr..
Bugün Tuğçemle kadıköyde buluştuk doya doya yüz yüze muhbbt ettik..
Önce bişiler içtik..
Sonra dolandık biras..
Sonrada mantı yemeye gittik ımmmmm cokacimcoook
Otobse bindiğimde farkttmki konuşmakan çenem ağrıo sırnaşık şey
Bence çok güzel bi gündü Tuğçecim tekrar seninle tanıştığıma çok memnun oldum..
En yakın zamanda tekrar görüşürs hep birlikte inşallah kızlar :lepi:
Evet cnm çok güzeldi valla..
Bu kadar kaynaşcağımızı tahmin etmiodum ama hiç yabancılık çekmedik..
Bi bnmki arıo bi adanalı arıo çok komikti halimiz onları oyalayp kapatmya çalşmamız sırnaşık şey
Hoşgeldin Tuğçemmm opuyorumnanaktan
şeydacım bugün için sana çok çok teşekkür ederim gerçekten harika bir gündü muhabbet desen harikaydı hiç sıkılmadım yanında en kısa zamanda yeiden görüşmek ümidiyle seni tanıdığıma çok ama çok sewindim...sanki seni daha önceden beri tanıyormuşum gibi geldi...
ayrıca abiyelere bile baktık şeydamla şeydam leoparlı güzeldi bencede hahahhaahahaha ama o duwarda asılı olan elbiseye bayıldım...kaydirigubbakcemile3
hahahhaah hakikaten cnm ya bi enişte arıyor bir benim adanalı arıyor...
şeydam benimki ne dedi biliyormusun senden ayrıldıktan sonra taylan aradı aşkım ewimize gelirler ağırlarız adanada dedi bende süper olur dedim ewimize bekliyoruz şeydacımmmmm...
:hulya:
Ne demek cnm asıl ben teşekkr ederim bu güzel gün için..
İnşallah en yakın zamanda tekrarlayalım olumunekankayizsmile
Evet banada öle oldu sanki önceden beri birbirimizi tanıomuş gbi hiç yabancılık çekmedim..
Harbiden leoparlı çok güzeldi hemde indirmdeydi söz için mükemmel bence Tuğçem kaçırmaaa :lepi:
Duvardaki asılı olanda tam nişanlıktıı :lepi:
Ohh inşallah canım adanayı merak ediorum bende Allah nasip kısmet eder de oraya gelebilirz eniştemizde adanasını gezdirir bize yerimseniben
bencede cnm en kısa zamanda görüşelim yine...
ewet cnm annemi alıp gideyim o mağazaya en kısa zamanda...
bekleriz tatlım buyur gelin adanaya bizimkiler karşılıklı içer bizde senle kadınlar kulübünde makara yaparız hahaahhaaahhakaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçemmm koptummm yaaaaa..
Telefonlarda sorun wardı heralde bi türlü beğenmedik vallaha yaa :roflol:
Ohhh mantımız mükemmel gözküo kızzzzzzzzzz :lepi:
Afiyetle indirdik mideyee sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?