"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ya canım bu nikah işleimi için raporları bedavamı yapıyorlar bana anlatırmısın anlamadımdaaaaaa

Valla her belediyenin farklı olabilio kabl ettikleri rapor ve istedkleri belgeler..
O yüzden siz hangi beledyedn gün alcaksınz onu araştır sadece sağlık raporumu istiolar yoksa yanında başka testlerde fln istiolarmı die..
Bizim gün aldığmz belediye sadece sağlık raporunu kabul ediodu..
Bize sağlk ocağna gidin dediler bizde gittik kan falanda wermeden aldık raporu parada wermedik..
Götürdük sorduk belediyeye kabul ediomsnz bu raporu die kabul ediorus dedilr werdk bzde..
Böle oldu bzmki..

hmm pek anlamadım ama bakalım nasıl olcak ille nikah kıyılıcak yerdeki sağlık ocağımı olcak:bbo:

hmm pek anlamadım ama bakalım nasıl olcak ille nikah kıyılıcak yerdeki sağlık ocağımı olcak:bbo:

Bilmiorum illaki nikahın kıyılcağı belediyenin ilçesindeki bi sağlık ocağndan mı almak gerekio..
Onu sorarsınız..
Zaten başta belediyeye gidip konuşun..
Sırf sağlık ocağından alınan rapor geçerli değildir belki..
En garantisi gidip sormak..
Ama sağlık ocağndan aldığnda para wermiosun glba..
Biz vermedik..

şeydacım bugün için sana çok çok teşekkür ederim gerçekten harika bir gündü muhabbet desen harikaydı hiç sıkılmadım yanında en kısa zamanda yeiden görüşmek ümidiyle seni tanıdığıma çok ama çok sewindim...sanki seni daha önceden beri tanıyormuşum gibi geldi...
ayrıca abiyelere bile baktık şeydamla şeydam leoparlı güzeldi bencede hahahhaahahaha ama o duwarda asılı olan elbiseye bayıldım.
..kaydirigubbakcemile3

hahahhaah hakikaten cnm ya bi enişte arıyor bir benim adanalı arıyor...
şeydam benimki ne dedi biliyormusun senden ayrıldıktan sonra taylan aradı aşkım ewimize gelirler ağırlarız adanada dedi bende süper olur dedim ewimize bekliyoruz şeydacımmmmm...
:hulya:

Ne demek cnm asıl ben teşekkr ederim bu güzel gün için..
İnşallah en yakın zamanda tekrarlayalım olumunekankayizsmile
Evet banada öle oldu sanki önceden beri birbirimizi tanıomuş gbi hiç yabancılık çekmedim..
Harbiden leoparlı çok güzeldi hemde indirmdeydi söz için mükemmel bence Tuğçem kaçırmaaa :lepi:
Duvardaki asılı olanda tam nişanlıktıı :lepi:

Ohh inşallah canım adanayı merak ediorum bende Allah nasip kısmet eder de oraya gelebilirz eniştemizde adanasını gezdirir bize yerimseniben

şeydacım resim çekme olayına ne diyorsun hahahahaahahahaha çekip çekip durduk bi türlü beğenemedik aaaaaaaaa kız dur bekle kızlar mantımızın resmini bile çektik gelmeyenler çatlasın ağzınızın suyu aksın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

bencede cnm en kısa zamanda görüşelim yine...
ewet cnm annemi alıp gideyim o mağazaya en kısa zamanda...
bekleriz tatlım buyur gelin adanaya bizimkiler karşılıklı içer bizde senle kadınlar kulübünde makara yaparız hahaahhaaahha
kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçemmm koptummm yaaaaa..
Telefonlarda sorun wardı heralde bi türlü beğenmedik vallaha yaa :roflol:
Ohhh mantımız mükemmel gözküo kızzzzzzzzzz :lepi:
Afiyetle indirdik mideyee sırnaşık şey

Evet cnm annende görsün bi..
hahahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aynen yafrum onlar içsinlerdeee bizim o zaman gözümüz kk yı görmesss yaa kaynatmakla mesgul oluruzzzzzzzzzz :lepi:

hahahah aynen aynen benim tel açık hawada güzel çekmio nedense ...
ay ewet bu mantıyı birde resimde görünce yine canım çekti walla olsa yine yerdim ...
taylan diyorki aşkım ne yemek yediniz mantı dedim wayyyyyyyy yiyin siz yiyin alın kiloları dedi.
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…