"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hakikatan bizde mutfakta kaynatırız kahve eşliğinde ohhhhhhhhhhh sana tatlılar yaparım...adanalı zaten enişteye salonun ortasında mangal yakar hahahahaha bizde kaynatırız mutfakta ayyyyyyyyy süper olur yaaaa....

Tam ışıklı yerde çekmedik hava karardı resim çekmeye çalştık ondan oldu bence Tuğçem sırnaşık şey
Bir dahakine mak. getirr adam akıllı çekeriz cnm..
Ay bnmde görünce cnm çekti balım yaa ama bitiremiorum snra :kedi:
Valla hee yedikk yedikkk bişe değil yarın provaya gidicm dicek kadın senin ölçüler değişmişşş kilo almışsınn sırnaşık şey

Kızzz yanmayalımmmm salonun ortasındaaaaaaaa mangalllllllll delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ayyyy inşallah canımm yaa Allah bize o günleride göstersn bi an önceeeeeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok severim mantıyı yaaa afiyet bal şeker olsun güsellerim güsel geçmiş buluşmanız okudum şimdi ne mutlu sizeboshayallersmile

kısçelerim sanki gripmi oluyorum ne burnum tıkandı benimmm:gitme:

Aaaa çok geçmiş olsun canım yaa..
Bu ne böle herkes hasta valla salgın war..
Yarın halsiz falan hissedersen kendini hemen doktora git güzelim aksatma..

Aaa sen aşkının yanına gittnmi?
Nası geçti?

bencede kesinlikle makina getirelim bi dahaki sefere....
yok sen yeme prowaların var yok kız bişey olmaz bi sefrden doğru yarın senin prowan war dimi canım rabbim rast getirsin işlerini...
:Saruboceq:

az önce orda bi mantımı gördümmmmcokacimcoook

aynen cnım bugün yediğimiz mantı şeydam saolsun bir mantıcıya götürdü afiyetle yedik bi dahaki sefere sende gel ye tat o mantıdan muhakkak...kaydirigubbakcemile5

yok cnm yanmayız allah muhafaza hehehehe
amin cnm ya aminnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq:

cancu hemen bir kongest yada katarin iç canım bol bol adaçayı ve portakal suyu iç...
şeydacığımın dediği gibi doktora git bencede...

şeydammmmmmmmmmmmmmm
warya o kadar çok uykum war ki birde sabah şileye gidicez ananemlere kahvaltıya akşama dönerim ben canım...
ben yatsam hiç fena olmazzzzz

Evet canımmm her dk resim çekelim bidahakine..
O cafedeki kadınlar aklımı başımdan aldılar dır dır dır dır sırnaşık şey
Evet canım provam war aminnn Tuğçemmm inşallah sorunsuz geçer :Saruboceq:

Dimii adanalı eniştemiz ayarlar yakmaz bizii :lepi:

Aaaa çok geçmiş olsun canım yaa..
Bu ne böle herkes hasta valla salgın war..
Yarın halsiz falan hissedersen kendini hemen doktora git güzelim aksatma..

Aaa sen aşkının yanına gittnmi?
Nası geçti?

saol tatlım işallah doktora gitmeye gerek kalmaz
süper geçti şeydacımmmmmmm varya 6 senedir beraberis bu sevgililer günü içindeki en güsel sevgililer günüydü boshayallersmile

aynen cnım bugün yediğimiz mantı şeydam saolsun bir mantıcıya götürdü afiyetle yedik bi dahaki sefere sende gel ye tat o mantıdan muhakkak...kaydirigubbakcemile5

:

ohhhh afiyet bal şeker olsun bidenem istanbula geleyimde beraber gidelim yine cokacimcoook

şeydammmmmmmmmmmmmmm
warya o kadar çok uykum war ki birde sabah şileye gidicez ananemlere kahvaltıya akşama dönerim ben canım...
ben yatsam hiç fena olmazzzzz

Aynen canımm benmde çook uykum war dün baya geç yattım sabahta erken kalktım bugn yorulduk..
Yarında erkenden kalkcam kuzenim falan gelcek gelinlikçiye gidices..
En iyisi çıkalım Tuğçem..

Hadi balımm çoook öpüyorum senii Allah rahatlık versin rüyanda enişteyi görr..

Görüşürss Şeniz olumunekankayizsmile :a015:

cancu hemen bir --- yada ... iç canım bol bol adaçayı ve portakal suyu iç...
şeydacığımın dediği gibi doktora git bencede...

sil kıs ilaç isimlerini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
içicem kuzum şimdi bi terlersemyarına bişiycik kalmaz üşüttüm heralde sevgililer günündeaklinialirimsmile

İnşallah doktora gitmene gerk kalmaz cnm Tuğçeme katılıorum hemen kendine katarin al çok iyi gelio..
Vitaminde iç bitane..

Ohhh ne güzel cnm yaa birazckta olsa hasre giderebilmişinizdir inşallah..

Sen gelde giderizz cnmmm ohh sefamız olsunn :lepi:

hadi yatın kıslar yarın için kolay gelsin ikinizede
bende yatimde terleyeyim
öptüm nanaklarınızdanopuyorumnanaktan

giderdik çok şükür şeydam kısmetse cuma günüde görüşüces sonra şafak saymaya devam bakalım yerimseniben

kısmetse eğer bi ara istiorum eğer denk gelirde müsait olursanız gideris işallah cancağızım zemuszemus

1 gün gelicek 1 gün kalıcak cancucummm :lepi:

Bitcekk askerliğinzde o zaman ohhh beee diceksinn aşkına kavuşcaksın Allah'ın iznyle.. :Saruboceq:

İnşallah görüşebilirz cnm kaynatırz hep birlikte yerimseniben

Hadi sende yat terle cnm inşallah yarına bişeyin kalmaz..

Öptüm çok görüşürs rüyanda aşkını gör Allah rahatlık versinn dikkt et kendinee Şeniz :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…