- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.921
Evet cnm annende görsün bi..
hahahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aynen yafrum onlar içsinlerdeee bizim o zaman gözümüz kk yı görmesss yaa kaynatmakla mesgul oluruzzzzzzzzzz :lepi:
hahahah aynen aynen benim tel açık hawada güzel çekmio nedense ...
ay ewet bu mantıyı birde resimde görünce yine canım çekti walla olsa yine yerdim ...
taylan diyorki aşkım ne yemek yediniz mantı dedim wayyyyyyyy yiyin siz yiyin alın kiloları dedi.
kaydirigubbakcemile3
hakikatan bizde mutfakta kaynatırız kahve eşliğinde ohhhhhhhhhhh sana tatlılar yaparım...adanalı zaten enişteye salonun ortasında mangal yakar hahahahaha bizde kaynatırız mutfakta ayyyyyyyyy süper olur yaaaa....
az önce orda bi mantımı gördümmmmcokacimcoook
çok severim mantıyı yaaa afiyet bal şeker olsun güsellerim güsel geçmiş buluşmanız okudum şimdi ne mutlu sizeboshayallersmile
kısçelerim sanki gripmi oluyorum ne burnum tıkandı benimmm:gitme:
Tam ışıklı yerde çekmedik hava karardı resim çekmeye çalştık ondan oldu bence Tuğçem sırnaşık şey
Bir dahakine mak. getirr adam akıllı çekeriz cnm..
Ay bnmde görünce cnm çekti balım yaa ama bitiremiorum snra :kedi:
Valla hee yedikk yedikkk bişe değil yarın provaya gidicm dicek kadın senin ölçüler değişmişşş kilo almışsınn sırnaşık şey
az önce orda bi mantımı gördümmmmcokacimcoook
Kızzz yanmayalımmmm salonun ortasındaaaaaaaa mangalllllllll delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ayyyy inşallah canımm yaa Allah bize o günleride göstersn bi an önceeeeeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bencede kesinlikle makina getirelim bi dahaki sefere....
yok sen yeme prowaların var yok kız bişey olmaz bi sefrden doğru yarın senin prowan war dimi canım rabbim rast getirsin işlerini...
:Saruboceq:
yok cnm yanmayız allah muhafaza hehehehe
amin cnm ya aminnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq:
Aaaa çok geçmiş olsun canım yaa..
Bu ne böle herkes hasta valla salgın war..
Yarın halsiz falan hissedersen kendini hemen doktora git güzelim aksatma..
Aaa sen aşkının yanına gittnmi?
Nası geçti?
aynen cnım bugün yediğimiz mantı şeydam saolsun bir mantıcıya götürdü afiyetle yedik bi dahaki sefere sende gel ye tat o mantıdan muhakkak...kaydirigubbakcemile5
:
şeydammmmmmmmmmmmmmm
warya o kadar çok uykum war ki birde sabah şileye gidicez ananemlere kahvaltıya akşama dönerim ben canım...
ben yatsam hiç fena olmazzzzz
cancu hemen bir --- yada ... iç canım bol bol adaçayı ve portakal suyu iç...
şeydacığımın dediği gibi doktora git bencede...
saol tatlım işallah doktora gitmeye gerek kalmaz
süper geçti şeydacımmmmmmm varya 6 senedir beraberis bu sevgililer günü içindeki en güsel sevgililer günüydü boshayallersmile
ohhhh afiyet bal şeker olsun bidenem istanbula geleyimde beraber gidelim yine cokacimcoook
İnşallah doktora gitmene gerk kalmaz cnm Tuğçeme katılıorum hemen kendine ---n al çok iyi gelio..
Vitaminde iç bitane..
Ohhh ne güzel cnm yaa birazckta olsa hasre giderebilmişinizdir inşallah..
Sen gelde giderizz cnmmm ohh sefamız olsunn :lepi:
giderdik çok şükür şeydam kısmetse cuma günüde görüşüces sonra şafak saymaya devam bakalım yerimseniben
kısmetse eğer bi ara istiorum eğer denk gelirde müsait olursanız gideris işallah cancağızım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?