- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.941
ŞenizŞeniz uy yirim seni şeydam öptüm kocümen Şeniz
iyi geceler aşklarınızı görün rüyanızda sevgi pıtırcıkları Şeniz
Valla kalkıp bi ara o bağran kadına susun biraz kafa buda yaa dicektimde zor tuttum kendimi vallaha 1 günde dışarı çıktığmda kawga etmiyim die sırnaşık şey
Hadii kapa kepnklerini topiğin balımm öptmm görüşrüss Şeniz :a015:
taze çıtırlar 2010 gelini olucam:lepi:
gelince yazarım akşam hepinizi öpüyorum:icecream:
hahahaha yapardın sen walla kuzum kadın dumurolurdu ay o kadın harbi neydi öyle arızamıdır nedir ???
şeydam ohoooo kepenkleri açtım ama sen yoksunnnn
:sinifsinif:
Canım provam wardı biliosun ona gittim snra çeyize bişiler aldım yine tutamadım kendimi anca geldim eve vallaha... aklinialirimsmile
güzelim nasıldı anlt yaa şimdi anldın mı peki vaktin daraldığını ve evlnmek üzere olduğunu seydam delikafadulden
neler aldın bakalım cnm sırnaşık şey
Yok cnm hala anlamadım dank etmio 99 gün kaldı ama bana sanki 999 gün warmş gbi gelio sırnaşık şey
Canım su bardakları aldım (aldıkca alıyorum nası koycak yer bulcam onlara bilmiorum ama neyse kaydirigubbakcemile3 ) Çay bardağı aldım bide Ferhat için şeffaf tutmalı orta boy bardak aldım nescafe çay falan içsin die kupalarda içemiomş içtiği şeyin rengini görmesi lazımmış..
Ama çok güzel o aldıklarım altları renkli ama etrafı şeffaf paşabahçenin hepsi..
Öle işte Denizim..
sen bnle dalga mı geçion seydamm yaaa Allh aşkına kız 99 gün göz açıp kapayana kadr biter yaaa :mymeka: sositososito
oohhh iyi yapmşsn güzelim ii günlerde ağz tadıyla kullnın:Saruboceq:
hehhehe aynı bnm annem heee oda çay içerken faln görmek istyrmş bnde kupa sverim tam tersi kaydirigubbakcemile3
Yok balım vallaha dalga geçmiorum..
Ama dank etmio işte snrlermde azcuk bozuk annattım sana o yzden gözüm şuan hiç bişey görmüo malsf..
Saolasınnnn daha daha güzelleri senin olsun inşalah Denizim aminn :Saruboceq:
Bende kupada sewerim içmeyi rengini görüp napcam...
Öle istedi herşeyi kendi zewkine göre alıosun bana soruomsun ddi bende tmm dedim aldım onun istediği bişe sempatiksalakcinni
güzelim hepsi geçicek bide sen bnim yerime koy kendini cidden çok kötym kafamçokkarıştı
hem takma dedğim gibi tatlım sen gelinlğini,eşyalrını,evini,düğününüzü düşün herşey mükemmel olck seydam sen üzülme olr mu :teselli:
amin cnm bnm hepimzin olsun inşllah :Saruboceq:
iyi yapmş sevinsin ablası :roflol:
Tuta tuta patlycam zaten yakında bakalım sonumz hayr olsun..
Evett aldım kız sewinsin die sırnaşık şey
Beyfendi ince belli küçük bardakda çay içmeyi sewiomuş..
Ondan da aldım..
Ayh dahada karışmasın ben kullancam ötekileri :lepi:
kızım sen dur patlasaydım ben patlardım delüüü :bbo:
iyi yapmşsn cnm güzl güzel çaylar yapıp içersin kocişinle ohhh mis güzelim sefan olsun :lepi: Şeniz
iyi hemn boz çocuğu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?