"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hahahahhaah sırnaşık şey sırnaşık şey
Evet balım direk muh. daldık yaaa sempatiksalakcinni
Sende dikkt edemedn etrafa demekki kaydirigubbakcemile3

heheheheeh bir dahakine dikkat edersin şeydam...
canım ben yatıyorum biraz atıştık taylanla düşünmek istemiyorum bugün olanı uyumak sakinleşmek en iyisi...
öpüyorum kocaman hepinizi yarın konuşuruz canım...

sewdiklerinizi görün rüyanızda canlarım iyi geceler....
opuyorumnanaktan

Aaaa nie atıştınız cnm hayrdır yaa bişiler dönüo başımzda ama hadi hayrlısı herkez sırayla atışıyo..
İnşallah yarın aranız düzelir Tuğçem yaa üzüldm bak şmdi :1no2:

Hadi öptm cnm Allah rahatlık versin görüşürs rüyanda aşkını gör cnmm Şeniz :a015:

saol tatlım en güzelleri senin olsun hayatım...
benım takıntım yoktur cam yada plastık...sadece çok titizimdir bırde bende simetri hastalıgı war tek takıntım o hersey bana doğru bakacak ıllakı

saol cnm hepimzin olsun inşallah :lepi:
yaa bnm vardır plastik şeyleri sevmiorum cnm bnde titizimdir hemde hastalık derecesinde kaydirigubbakcemile3
hehhehe o bnde de vardır mesela askılar faln hep aynı şekilde asılmalı gttim magzalarda bile düzeltirm o derece akannehir ama sevmiorm bu huyumu alsanaalsanasmile

Ayy Denizim çıkmışş inşallah yine elektrikleri gitmemiştr yaa :1no2:

evet cnm anldım tabi o tarz şeyler için ideal işte ama bnm cam kavanoz saklama kabı takıntımvar malesf akannehir
yok yok onu şakadan söledim içini görmek için deil seydam bn sağlık için ve estetik açıdan cam seviyorum içini görmek gbi takıntım yok kaydirigubbakcemile3
hele çayı hç cam bardakta sevmem sempatiksalakcinni

yaaa seydam gitti elektrik ve sbaha kadr uyuyamdım aşkımıda uyutmdm tabi telde asılı kaldık arada bizimki horluyo ben bi bagrıorm aşkım uyumadım dio hemen ayy anlatamam tam komediydi :roflol: :roflol: :roflol:

tatlılarım bir süredir giremiyorum. zor zaman buluyorum. açıköğretim için derslere katılıyorum.
biz de bazı kararlar aldık-umarım hayırlı olur- hafta hafta tanışmalarla uğraşacağız. anneler görüşecek, aşkım bizimkilerle tam anlamıyla tanışacak vs vs.. ve bir iki hafta sonra aileler (kız isteme gibi) görüşecek. veeee martın başlarında evde ufak bir nişan yapacağızzzzz. çok heycanlıyızz. kıyafet bakmaya çalışıyorum, ama nişan için sade ama şık şeyler bakmam lazım. aşkımla da yüzük bakıcazz.

işte böyle canlar. kendinize çok dikkat edin emi. öpüyorum hepinizi

Merhaba Yavrukuşlar
Taze gelininiz geldiiiii sadece 15'günlük aklinialirimsmile
Günler inanılmaz bir şekilde çabuk geçiyor,nasıl geldi geçti düğün neler yaşadım hepsi hayal gibi..
tek bildiğim şey mutlu olduğum opuyorumnanaktan
balayından eve döndüümüzde hengame başladı,ben çok titizmişim daha şimdi anladım 26 yıllık hayatımda..
yerde bir minik birşey görsem elimde el süpürgesi ona bile tahammülüm yok..
heryer tertemiz dursun istiyorum elimdne gese ev pislenmesin diye evde kımıldamayacağım sempatiksalakcinni
ilk günler çamaşır ütü genel temzlik vs böyle geçti bu hafta..
önümüzdeki hafta ise kimliğimi ve ikametgahımı değiştireceğim.
bu arada iş görüşmesne gittim ama sonuç ne olacak emin değilim..
evde henüz net yok evde doğru düzgün tv de yok sırnaşık şey
kablolu tv ye başvurduk haftaya gelecekler ttnet yerne kablolu tvnin netni bağlatacağız bu yüzden netim yok henüz doğal olarak. gerçi vaktim de yok ama szinle konuşmayı çok özledim.
eşim berberde bende nete geldim sizlere yazmak için,sonra da taksime gideceğiz..
mutluyum huzurlyum garp bir şekilde çok sakinim eşim de garipsiyor bu durumu.. evlilik beni sakinleştirdi galiba,nedenini bilmiyorum.. maraton koşmuş sonra da hedefe varmış koşucu gibiyim yerimseniben

sanırım bir buluşma gerçekleşmiş detayları okuyamadım.. hayatlarınız nasıl gidiyor gelişmeleri merak ediyorum çok.. fotoları palaşak istiyorum vs ama hepsi net bağlatınca olacak maalesef..

hepinizi çok çok öpüyorum,kendinize çok iyi bakın..
beni de özleyin ve sakın unutmayın olumunekankayizsmile

Ayhh ne güsel anlatmışsınnn
maşallah maşallahhh
Rabbim hep böle deavm ettirsin bi ömür mutlu olun canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan Şeniz

Anladım cnm nası şeylerden bahsettiğini..
Çok dikktli kullanman lazım camları ama aman elinden düşüp kırılmasın sırnaşık şey
Ayyy içini görüp ne anlıyolar zaten bende onu anlamıorum arada ufacık desen olsa nolur sanki görüon zaten rengini pehh..
Amann anlayamayzda herlde neden öle sewdiklerni kaydirigubbakcemile3

Ayy cnmm tahmin ettm ama inşallah elektrkler gitmemiştr ddm..
Tüh yaaa enişteyide uyutmadın demek benimki kesin sızardı bende bütün gece dikilirdim pehhh :roflol:

derinss'cim ne güzel anlatmışsın öyle canım ya allah bozmasın mutluluğunuzu umarım ömür boyu hep böyle mutlu olursunuz....

şeydacım dün gece son yazdığına cewap weremedim atıştık saçma bir sebep ama bu saat oldu ne o beni ne ben onu aradım dün geceden sonra bişeyler ters gidiyor ama bakalım hayırlısı...

sakardeniz
canım umarım herşey istediğin gibi olur tanışsınlar aileler zaten sonra herşey kendiliğinden gelişir birde bakmışsınız nişanlanmışsınız allah tamamına erdirsin canım...

Ayy Reyhanımmm kararlaştırdınız demek çok sewindim..
Hayırlısı olsun cnm inşallah herşey dilediğiniz gbi olur..
Martın başında demek azıcık kaldııı senide nişanlıyoruz ohhhh üstünden bi yük daha eksilcek cnm..
Tam adapte olcaksın o zmn bu hazırlık olaylarına..
Pek güzel bişey oldğnu söliyemicem ama başka çaremzde yok sırnaşık şey

Allah yardımcın olsun canımmm detayları tekrar anlatırsın bizi merakta bırakmaa çook öptümm..

Mutluluklarr opuyorumnanaktan

Serappp nerdesin sen yaa çook özledim senii :çok üzgünüm:
Ne güzel anlatmışsın yaa bir an önce bizde yaşaylım bu güzellikleri inşallah :Saruboceq:
Bende kesin senin gbi olcam toz gördümü duramıcam ama zamanla bizde alışırs herlde amann yarın yaparım demeye sırnaşık şey
İş görüşmesine gitmişsn cnm hayrlısıysa olsun inşallah :Saruboceq:
Evet Tuğçeyle ben buluştuk çok güzeldi keşke sende olsaydın..
Artık bidahaki sefere..

Resimlerini we bütün detayları merkla bekliorum cnmmm..
Netiniz en kısa zamanda bağlanırsa muhabbtimze dewam eders

Seni çook özledik çook öpuyorumm görüşürs cnm dikkt et kendine ve enişteyee :lepi:

(Yaa ne güzel eşim diosun warya ben kesn diyemem bi süre sırnaşık şey )

şeydacım dün gece son yazdığına cewap weremedim atıştık saçma bir sebep ama bu saat oldu ne o beni ne ben onu aradım dün geceden sonra bişeyler ters gidiyor ama bakalım hayırlısı...

Allah Allahh neden atıştınızki cnm yaa bizde bi kaç gn önce öledik warya noluo böle anlamıorum strestenmidir nedir..
Belki morali bozuktur cnm en kısa zamanda düzelir inşallah aranız yaa üzüldü şimdi :1no2:

Ayhh ne güsel anlatmışsınnn
maşallah maşallahhh
Rabbim hep böle deavm ettirsin bi ömür mutlu olun canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan Şeniz

La sen hangi ara girion nete yaa denk gelemiosss geçen gün gördm ama özledim kızım aç şu msni falannn :çok üzgünüm:

Kızlar bu arada bugün annemle çıktık bişiler bakmaya..
Amaç kahvaltı takımı almaktı aslında ama her zamanki gbi almak için çıktğmz şeyi almadan döndük sırnaşık şey
Beğenemedim daha dğrusu..
Normal kahvaltı tak. içinde demlik oluo çok gereksiz gelio o bana bernardonunkinin içinde çaydanlık war..
Çaydanlığa ihtiyacım yok ama onu almak daha mantıklı ve çatal bıçaklarıda war..
Dün Denizim sağolsun gösterdi onu görünce ötekilerden vazgeçtm..
Büyük ihtimal bernardonunkini alıcam..
Bizde yastık,yorgan,uyku seti,pike takımı,streç yatak çarşfımıdır nedir ondan,mutfak el havlusu ve mutfak peçetesi aldık annemle..
Belim ağrıo :gitme:

aman canım ya tamam hak veriyorum başında bir sürü strest war anlıyorum onu ama ne bilim birde uzaklığın vermiş olduğu strest çok zor şeydam çok zor ben bu kadar zor olacağını tahmnin edemiyordum herşeyin üstesinden gelebilecek sabır ve güç vardır bende ama nedense bu beni çok zorluyor...bıraktım herşeyi bir kenara birde annem dün ananemle dedeme söylemiş tuğçeyi isteyen var diye ki ananemle dedem şimdi heveslendiler mutluluğumu görmeye şimdi olaylar böyle ters gidince tiksiniyorum herşeyden...
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…