- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.141
Kızlar bu arada bugün annemle çıktık bişiler bakmaya..
Amaç kahvaltı takımı almaktı aslında ama her zamanki gbi almak için çıktğmz şeyi almadan döndük sırnaşık şey
Beğenemedim daha dğrusu..
Normal kahvaltı tak. içinde demlik oluo çok gereksiz gelio o bana bernardonunkinin içinde çaydanlık war..
Çaydanlığa ihtiyacım yok ama onu almak daha mantıklı ve çatal bıçaklarıda war..
Dün Denizim sağolsun gösterdi onu görünce ötekilerden vazgeçtm..
Büyük ihtimal bernardonunkini alıcam..
Bizde yastık,yorgan,uyku seti,pike takımı,streç yatak çarşfımıdır nedir ondan,mutfak el havlusu ve mutfak peçetesi aldık annemle..
Belim ağrıo :gitme:
Kızlar bu arada bugün annemle çıktık bişiler bakmaya..
Amaç kahvaltı takımı almaktı aslında ama her zamanki gbi almak için çıktğmz şeyi almadan döndük sırnaşık şey
Beğenemedim daha dğrusu..
Normal kahvaltı tak. içinde demlik oluo çok gereksiz gelio o bana bernardonunkinin içinde çaydanlık war..
Çaydanlığa ihtiyacım yok ama onu almak daha mantıklı ve çatal bıçaklarıda war..
Dün Denizim sağolsun gösterdi onu görünce ötekilerden vazgeçtm..
Büyük ihtimal bernardonunkini alıcam..
Bizde yastık,yorgan,uyku seti,pike takımı,streç yatak çarşfımıdır nedir ondan,mutfak el havlusu ve mutfak peçetesi aldık annemle..
Belim ağrıo :gitme:
aman canım ya tamam hak veriyorum başında bir sürü strest war anlıyorum onu ama ne bilim birde uzaklığın vermiş olduğu strest çok zor şeydam çok zor ben bu kadar zor olacağını tahmnin edemiyordum herşeyin üstesinden gelebilecek sabır ve güç vardır bende ama nedense bu beni çok zorluyor...bıraktım herşeyi bir kenara birde annem dün ananemle dedeme söylemiş tuğçeyi isteyen var diye ki ananemle dedem şimdi heveslendiler mutluluğumu görmeye şimdi olaylar böyle ters gidince tiksiniyorum herşeyden...
:gitme:
kuzum benim aldığım kahwaltı setinin içindende çaydanlık çıktı ben bilmiyordum
4 tane çaydanlık oldu napacaksam o kadar çaydanlığı...
ha birde şeydam şilede çeyizlerimi karıştırıken birde ne göreyim çatal bıçak seti çıktı bir tane daha 3 tane set oldu dedim birini kardeşime saklayalım annemde kabul etti...
anneannem yatak örtüleri ve setlerini ben alıcam tuğçeye demiş kıyamam ben ona ya şilede almışta almış mutfak için örtüler ,peçete setleri,masa örtüsü,tabakların altına konulan lame rengi tabletlerden gördükçe havalara uçtum benden habersiz almışta almış bir şeyler...deri tepsi ve ekmek sepeti almış ...
dün annem ben çeyizleri toplarken diyorki şu fazla havlularından 1-2 tane ver bana dedi arkadaşının oğlu askere gidiyormuş ona verecekmiş havlular eleniyor yawaştan bir dünya ıvır zıwır şeyler çıktı biblolar çay setleri :bbo:
güle güle kullan cnm aldıklarınıkaydirigubbakcemile5 bende önümüzdeki ay alıcam sanırım karacadan kararımı verdimkaydirigubbakcemile3
yok sonyacım aramızda çok büyük bir neden yok sadece uzaklık bu hale getiriyor ben zaten bilmesem hayatta kalkışmam evliliğe...evlenmek için evlenmiyorum evlenmem yani...
Bazı zamanlar öyle olur cnm ama aranız düzeldiğinde tekrar herşeyin üstesinden gelebilceğine inancaksndır..
Aranız tatsız oldğnda dahada bunaltıo mesafeler insanı..
Bu geçici bi durum Tuğçem merak etme..
Ananenle deden senin mutluluğunu tabikide görcek cnm siz bişileri kafanızda netleştirdiniz..
Bazen insan çok kötü oluo kawga ettiğinde herşeyden soğuyo vazgeçmek istio gözünde herşey değersizleşio birden ama..
Çoook mutlu oldğmz zamanlarda bu günler aklımıza bile gelmio snra geldiğinde ahh ahh neler düşünmüştüm diosun..
Allah'ın iznyle düzelcek cnm kötü düşünme :1hug:
Teşekkürler Sonyacım daha güzelleri senin olsun cnm :1hug:
Karacaya karar verdin en sonunda he kaydirigubbakcemile3
Vazgeçemedin sempatiksalakcinni
iyi akşamlar gelincikler nasılsınızz
Canım benimde bitane bakır var bitane korkmazın war bitanede çay makinm war bide kahvaltı tak. içinde olcak etti 4 belki başkada wardır bilmiorum ama o kahvaltı takımının içindeki demlikten olcağna çaydanlık olması daha mantıklı en azından kullanırım onu..
Bi ömür çaydanlık almayız artık sırnaşık şey
Ohh ananen doldurmş senin çeyizi ne güzel cnm iyi günlerde mutlulukla sağlıkla kullan inşallah cnm..
Bizdede sölüo akrabalar alalım alalım diyede sölemiorus herşeyimi kendim seçmek istiorum..
Bitane yengem yemin ettirmiş e o zmn mutfak robotu alsın bitek dedm..
Onu o alıcak herlde..
İstemiorum başka kimse bişey alsın ben kendim seçiym istiorum herşeyimi ama arada kendi kafalarına göre alanlar war heralde kaydirigubbakcemile3
Çay seti derken nası cnm çay bardakları tepsisi şekerliği falan olarkmı yoksa tabaklı flnmı?
Havlular elenio hee bak sana demiştim gider onlar kullanmak zornda kalmzsn die :roflol:
yok cnm geçende bir tartısmanız olmustuda ondan dedim bilmiyorumkismile
haklısın cnm aynen öyle soğuyorum...
dediğin gibi mesafeler bu hale getiriyor belkide bizi...o sinirle pc deki evlilik klasörümü sildim alınacakların listesini yaptığım kağıdı yırttım attım bundan sonra biz geliyoruz tuğçe seni istemeye dediği zamandan itibaren herşeyi ciddiye bindiricem...
neyse şeydam beni az çok tanıdın canım sewmiyorum fazla nette dertlerimi anlatmayı çok şükür buna dert denilmez hayatta durumu daha kötü olan insanlar var allahıma çok şükür hayat güzel yaşamak güzel....
seninde belin ağrıyormuş canım aman dikkat et benim ağrım hala geçmedi.pazartesi dr gidicem çok geçmiş olsun tatlım sanada
şeydacım bayıldım o takıma ne yapayımbilmiyorumkismile süper birşeyyy :lepi:
iyi akşamlar gelincikler nasılsınızz
İçinde kalıcağna al tabi cnmm ömürlük almıorus sonuçta..
Karacanın kahvaltı tak. fiyatı ne kdr peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?