- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.161
cnm benim ewet çay tabağı,şekerlik ve çay bardakları var içinde karacanındı sanırım dur bakayım netten bulursam eklerim buraya...
sorma şeydam gidiyor havlular çok şükür...
bu arada cnm sende haklısın bende herşeyi kendim seçmek isterim ben kullanacağım için ama benim ananem benim zewkimi bildiği için alıyor ve aldıkalrınıda çok beğendim...
haklısın cnm ya ömrüm boyunca almam artık çaydanlık...
yok cnm çok şükür tuzu biberi bunlar...zaten tartışmasız olan ilişkiler beni düşündürür açıkcası...fisfisfis
220 ytl canım netim acık olucak gidip gelim okeyykaydirigubbakcemile5 sende ötekilerin fiyatını yazarmısın cnm ben alıcam diyorum ama aşkımda ben alıcam diyor bakalım ne olucakkaydirigubbakcemile5
iyim şeydacm bugün çeyizlik alışveriş yaptm çok neşelendm
şeydacım bu benim çay setim tatlım anneannem mor rengi çok sewdiğim için bu takımı almış canım ya..
karacanın bu...merak ettiğin için resmini bulup ekledim canım farklı modelleride var bak bir istersen...
tuti çok tşk ederim :) biraz sorunlarn varmş geçmişi pek okumadım ama umarım herşey gönlünxe olur :)
şeydacm günün azalmış belki ondan olabilirbende bugün alırken hem heycanlandım hem dedim Allah ım gidiorm yuvamdan pööfff
taşlı bardak takımı filan aldım pijama takımları o yemekteysde bişiler sriolarya servis tabaklarının altına vs. onlardan süslü peçeteler ve peçete yüzükleri masa örtüleri sofra bezleri tespih takke namaz başörtüleri kayınvalidem bornoz takımımı alıdı diye bizde 4 tane hamam havlusu aldık bugün nişanlıma pijama takımı bana 2 tane pijama takımı bide erkekler giynioya böle uzun bağcıklı pijamalarının üzerine bak adını unuttumondan aldım
Heee anladım cnm ona ıvır zıvır deme yaa o gerekli bende aldım hele bide bnm çay bardakları taşlı biliomsn teysem seçti bayılr öle şelere sırnaşık şey
Hatta benm baharat takımımda taşlı heryerden taş fışkırcak nerdeyse :roflol:
Beğenmen önemli zaten cnmm..
Beğendysen sorun yok ananen biliomş..
Ben yengemlere falan söleyememki böle olsun şöle olsun kafalarına göre almalarınıda istemiodum..
Diğer yengemde çok ısrar etmiş oda ütü alıcak zannedersem öle sölemiş..
Valla bencede kavga olmalı bi ilişkide kawgasızda olmaz yaa herşey toz pembe gbi..
Hayatta sewinç gbi başka duygularda war onlarıda yaşamak bilmek lazım sonçta bi ilişkide 2 karkter war elbette çakışan yönleri olcktır..
En çok sewdiğimde kawgalardan sonraki barışma anı :lepi:
heheheevet şeyda anlatmaya çalıştığım şey bizmkine sabahlı diolar ama onlarınkinin adı bi garip
teşekkür ederimmmm :)
yok bn hiç yorulmuyorum alışveriş yaparken benimde günüm azalmadıgeçmio sanki günler
tuti çok güzelmiş güle güle kullan :)
ay kız bende çok sewerim taşlı şeyleri bulursam taşlı şeyler alırım hmen bende ama bulamıyorumki...
kesınlıkle ewet cnm bende coks ewerım kavgadan sonrakı barısmayı heheh
Aaaa canımmm çok şıkmışşş..
İyi günlerde kullan inşallahh..
Ben çok beğendim cnm yaa a.s.
Kızlar takvimim nası olmuş?
Değiştirdimm dün cnm sıkılıodu bende değiştiriym dedim..
Birlikte yaşlanmaya yazıodu bi öncekinde türkçe karakter kullanamadığmz için birlikte yaslanmaya yazıodu..
Yaşlanmak yerine yaslanmak nereye yaslanıoz gbi oluodu sırnaşık şey
Değiştirdm bende kaç saat ne yazsam die düşündüm yaa beynim sulanmaya başlamıştı o saatlerde sabah 6 da değiştrrsem böle olur :roflol:
heheheevet şeyda anlatmaya çalıştığım şey bizmkine sabahlı diolar ama onlarınkinin adı bi garip
teşekkür ederimmmm :)
yok bn hiç yorulmuyorum alışveriş yaparken benimde günüm azalmadıgeçmio sanki günler
tuti çok güzelmiş güle güle kullan :)
taşlı eşyaları bende severim kızlarrrdemekki bütün bayanların içinde var bugün bardak setimi alıyoruz annem dio sadeymş çk güzelmş bunu alalım yokk dedm bu taşlıyı alırsan al almıosan hiç bişi alma
evet cnm ohh buldun adını yaaanişanlım dioki bana bide pro al oldu ddm giycekmşş bilemiorm ama ben sabahlığımı evliliğimin ilk ayında hiç çıkarmam sonradan amaannn der geçerim
daha çok var doğru5 haziran cnm sen balayında iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?