"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

adanada çok misafrn olr cnm yaa al bunlardan daaa :roflol:

şaka şaka eternity olmsn güzelim o çiçekliler sırnaşık şey

aaaaa seydamm mudoyada baksana nasıl aklıma gelmdi ohaoldumsmile

evet güzelim anldım aslında değşşk şeyler oluo orlarda da

istnbldan alıcm tatlım malum bizde de balkon krizi var hehhehe :dilcikar:

aaaaa seydamm mudoyada baksana nasıl aklıma gelmdi ohaoldumsmile

evet güzelim anldım aslında değşşk şeyler oluo orlarda da

istnbldan alıcm tatlım malum bizde de balkon krizi var hehhehe :dilcikar:

Canım mudo da ayrı ayrı alıp birleştiriosun kutuda wermiolar çoğu ürüne outlt olamaynları çok pahalı..
Böle set halinde bulamam tek tek de uğraşamam onları takım yapmakla yoksa daha geçen hafta baktım mudoya nerde görsem dalıorum zaten sırnaşık şey

Ayyy evet sorma o balkon muh. bugn aldıklarımızıda annemi odasına koyduk..
Balkona değil :roflol:

hehehhe anldım güzelim bzm burda yokta ondan nasıl oldugnu bilmiorm tam olark konyada vardı ama içne hç grdn mi die sor grdm ama sadece kıyafet bölmüne o zmnlar çeyz ne bilmioduk :roflol:

hehhehe tam olmş heee delikafadulden

Hee tebii ilgi alanına girmiodu demi çeyiz sırnaşık şey

Valla ben hep sewerim böle değişik şelere bakmayı ama tebi bu kdr içinde değildim ve bilgim yoktu öleee bakıodum mumlara falan..

Sıkılıp çıkıodum hemen..

Mudoda çok güzel şeler war ama hem çok pahalı hemde tek tek yaa kafanın tamamen boş olması lazım onlarla ilgilenip tek tek sabırla birleştirmek için..
O durum pek güzel değl..
Ben mudodan sosluk,çerezlik,tuzluk,karabiberlik ve mumlar aldım cnm bitek..
Bide 2 sene önce anneler gnü hedyesi çay bardklarını takım halinde kutuda satıolardı ilginç bi şekilde..
Teysemde yemek takmı almştı anneme onuda kutuda takım halinde satıolardı oda ilk we son görüşüm oldu mudo da kutulu ürün sırnaşık şey

evet güzelim yaaa aynen öle sırnaşık şey

anldm güzelim evet o aldıkların çok güzel değşk şeyler var şimdi baktm da bardkları falnda güzel :lepi:

evet güzelim yaaa aynen öle sırnaşık şey

anldm güzelim evet o aldıkların çok güzel değşk şeyler var şimdi baktm da bardkları falnda güzel :lepi:

Evet cnm eğer sabırla bakarım ben diosan istnbulda optimumda war we kadıköyde war outletleri oralara bak normal olanları çok pahalı..
yerimseniben

Denizim mutfakta hani hasırdan falanda oluo çekmece gbi sebzelik gbi patts soğan fln koyablliosun ondan alcakmsn sen cnm evine?

evet seydam almak istyrm sen alck msn tatlım ? hasır kir sepetlerinden dealmk istyrm güzelm sen alck msn?

Evet cnm o sebzelikten bende alcam listemde duruo hala sırnaşık şey

Kirli sepeti olarakta bizim ewdeki plastk gbi ben onu çok beğeniorum hasır istemiorum aslnda kirli sepetini cnm ya..

Bakalım değşik bişe bulrsam alcam..

O sebzeliğide hasırdan farklı bişe bulrsam öle alırm..

İkeanın sitesnde gördm bitane metal renkte ama içi gözküo o kötüydü kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

hmm anldm güzelim kaydirigubbakcemile5

nedn hasır istemiosn tatlım :uhm:

nasıl gözüo seydam yaa camdan mı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…