"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hehehehe tamam denizcim of offfffffffffffffffffffff
taylana web camda konuşuyoruz kendimi haberleri sunuyormuşum gibi hissediyorum

ne oldu seydam yaaa :uhm: :1no2:

Bişey olmadı Denizimde etrafımda olanlar çewremdekilerin yaşadıkları yetio gerçekten..

Bazen insanlar çk küçük şeylere çok büyük anlamlar yükleyip büyütüolar olay haline getiriolar ya yazık gerçekten :1no2:

Bizimde boy farkımız çok yok Denizim bnde düze yakın bi ayakkabı giycemde bu ne ya çözemedm ben :uhm:

seydam ayakkbn içne konuluo ve belli olmuo 5 cm boy atıomş bununla :jeyyar:

denizcim ben bu son görüşmemizde dikkat ettim taylan benle hemen hemen aynı boyda hatta son görüşmemizde hafif topuklu giydim aynı boydaydık....
saol emeğin için canım
opuyorumnanaktan

bisey deil güzelim bzimde çok farkımz yok malesef :1no2:

evet seydam ama ne yazık ki yapabliorz bzde bu duruma düşebiliorz mesela en çok sevdgm insanlardn etkilenrm bn en ufak seyde üzülürm kendime dert edrm ne yazık ki bn bazen yapıorm :1no2:

nerden çıktı ama güzelim yoksa bir derdim var böölümüne mi uğradın kafamçokkarıştı
[/QUOTE]

beyefendi beni görüyor camda ama ben onu göremiyorum onda yok web cam ...

:hulya:

çok komksn cnm yaa ilahi kaydirigubbakcemile3

Aaaa heeeee sen bizimkiler için gösterdin bunuuuuuu..

Cehalet işte sırnaşık şey

yok güzelim olr mu öle sey bn hepimz için gösterdm bzmde boy farkımz yok malesf sempatiksalakcinni
ve btn güzel zarif ayakkblar çok uzun topuklu akannehir

su halımıze bakın boyu bıle dertmıs gıbı görüyoruz en kötü dert bu olsun yaw ay koptum gece gece alemsiniz he bayanlarrrrrrrrrrrr dert etmiyoruz da hem moda moda bütün bayan ünlülerin kocaları kendılerınden kısaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ay muzurluk yapasım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…