"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Evet kesinlikle öyle hatige..Neyse ki belli bir zamanımız var kızlar,dayanmaltan başka çaremiz yoksa sıkıntı yapmanın da anlamı yok..ama keşke bu kadar kolay olsa..

zaman yaklaştıkça daha fazla koyuyo dimi yada şöyle diyim düğün tarihi belli olduktan sonra daha çok koyuyo bana öyle oldu (((

Evet aynen öle tarih belli oldkca hem zaman daha ağır ilerlio hemde her görüşmeden snra ayrılmak çok fena yaa :1no2:

şeydacım ve esrant ne isterdim biliyomusunuz gözümü bi açıp kapatıyım seneye bu zaman olsun evlenmişim, evim yerleşmiş ve yeni yaşamıma alışıyo olmayı isterdim.. valla bakk :))

şeydacım ve esrant ne isterdim biliyomusunuz gözümü bi açıp kapatıyım seneye bu zaman olsun evlenmişim, evim yerleşmiş ve yeni yaşamıma alışıyo olmayı isterdim.. valla bakk :))

Ahh ahhh bunu ben de o kadar çok istiyorum ki..Bi de bizim ev inşaat halinde ya,acaba bu evde oturduğumuz günleri de görebilecek miyiz diyorum evi her gördüğümde..

Iı ıı ben tam balayında oldğmz zamana gitmek isterdim sırnaşık şey

Evet en yakın bnm aranzda ama halaa çook warmş gbi gelio bna fisfisfis

en çok benim var ama yaaa ( olsun napalım hayırlsıı 24 temmuz erkek kardeşimi evlendiriyim 2 ay sonrada ben.. :))
esrant bu arada senin inşaat başşamış evde bizim daha başlamadı

way beeeeeeeeee daha nişanlı olmayanlar war aranızda ama okudukça kötü oldum bana kalsa söz,nişan,nikah hepsi 1 günde olsun isterim siz öyle bir yazmışsınız ki vallahi söz 1 ay sonra nişan 1 ay sonra nikah yapasım geldi o bir ay 1 asır gibi gelir bilmemmi...

uyku tutmuyor bende duş aldım geldim aranıza tekrar tw dede heç bir zıkkım yok...keyfim yok zaten uyku ilacı alsamda uyusammı diye düşündüm bir an poffffffffffff bugün bitsin artık bitmeli...

düğün yada nikah gününe 1 ay kala nasıl geçer o günler anlamazsınız bile bi bakıwermişsiniz kendinizi nikah masasında bulursunuz zaman su gibi akıyor...bugünlerinde kıymetini bilmek gerek...

Hiç birisini yapmadan direk evlenmek en mantıklı olan Tuğçem boshayallersmile

şeydam ya bana geçer mi daha bellli bile değil artık hayal bile kurmuyorum...
bırak hayali hayalin yanından bile geçemiyorum...

bizim aileler bu zamanlar düğün istiyodu ama biz nişanlılığın tadını çıkaralım anca hazırlanırız dedik..büyük sözü dinlemek lazımmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…