"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bizimde o kadar sürer heralde yaa çok bişi yok gerçi ama mutfak komple baştan yapılacak vsvsvs işte..kendimizin cnm ev çok şükür..sizin ??

Evet canım bizim de kendimizin.Her şeyi istediğimiz gibi yaptırıyoruz yavaş yavaş işte..
Şu anda fayanslardayız.Nasıl olsun bilemiyorum.Hani şu son çıkanlar var ya,yatay değil de dikey oluyor desenleri falan.Nişanlım ondan istiyor ama karar veremedim daha.Siz nasıl düşünüyorsunuz
?

daha bizde karar veremedik biliyomusun bilmiyorumkismile nasıl olsun bi seçemedik banyo için..mutfak dolap rengini bile kafamda hergün değişiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

banyo için çok güzel fayanslar war gördükçe aşık olmuştum benimde şu küçük mozaik taşlılar hoşuma gidiyor banyoda

daha bizde karar veremedik biliyomusun bilmiyorumkismile nasıl olsun bi seçemedik banyo için..mutfak dolap rengini bile kafamda hergün değişiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bizim renkler falan belli de işte biçim olarak karar veremedik ama artık o dikey şekildekiler moda.çok da hoş duruyorlar sanırım o olacak bizim.

banyo için çok güzel fayanslar war gördükçe aşık olmuştum benimde şu küçük mozaik taşlılar hoşuma gidiyor banyoda

canım o dediklerini mutfakta mutfak dolabı ile tezgah arasında kullanacğız biz.temizliği zor olur onun diğer yerlerde.düz fayans daha iyi ibi geliyor.

şeydam ya bana geçer mi daha bellli bile değil artık hayal bile kurmuyorum...
bırak hayali hayalin yanından bile geçemiyorum...

Öyle düşünme Tuğçemm..
Sözlülük falan daha farklı yaa gerçekten zaman her geçtiğinde içini bunalta bunalta geçio yanında değilse sewdiğin..

mesela böyle bizim yazlıktaki banyo bunun siyahlı grisi olanından çok tarz duruyor..

çanakkale seramiğe bakın mutlaka kızlar

esrant mutfak dolabı ve tezgah arasında kesinlikle düzler daha kullanışlı..bide nişanlım dün diyoki o fayans döşenen yeri tahta da yapıolar dedi hoş duruyo falan dedi ama sanırım biz yine fayans yaparız şu ufak karelerden ama çokta ufak değil tabi..

ewet cnm mutfak içinde kullanılıyor ama banyodada renkleri uyumlu seçtikçe gerçekten çok hoş duruyor.

Öyle düşünme Tuğçemm..
Sözlülük falan daha farklı yaa gerçekten zaman her geçtiğinde içini bunalta bunalta geçio yanında değilse sewdiğin..

cnm benim kıyamam aynen bende bunalıyorum ki yanımda değil teeeeee km lerce uzakta çok zor şeydam...

küçük mozaikler hoş duruyo cnm gerçektenn

ewet canım bu eklediğim resimdeki renk çok güzel mesela ben bu rengi çok sewiyorum ama sanırım kendi ewimde siyah tonlarını kullanıcam allah kısmet ederse...

Evet canım ya bi arkadaş da bugün öyle söyledi ama çok da güzel duruyor ne yapsam bilemiyorum.tahta olur mu ki canım ya hep su falan gelecek..siz de küçük fayans düşünüyormuşsunuz bakalım nasıl olacak.

cnm benim kıyamam aynen bende bunalıyorum ki yanımda değil teeeeee km lerce uzakta çok zor şeydam...

Aynen öle Tuğçemm amannnn bunalım yapmayalım şmdi boşverin elbet hep birlikte olcağmz zamanlarda gelir..

Onlar bunalım yapsın birasckta :umursamaz:

nişanlım dedi o tahta olayını halası yaptırmış hoş olmuş falan dedi..sizin dolaplar ne renk olcak

Evet canım evet adı ne bilmiyorum bu yüzden dikey fayans diyorum:)

bunlarda çok güzel duruyormuş yaaaa neyseki bana çok var daha ama
olmadı küçük wc yi küçük mozaiklerden,büyük misafir banyosunuda bu dikine olan modelden yaptırırız artık 2 sindende hevesini alırız heheheheheh...

sizlerede kolay gelsin allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin hatige ve esrant şeydam tabiiki senindeeeeee

nişanlım dedi o tahta olayını halası yaptırmış hoş olmuş falan dedi..sizin dolaplar ne renk olcak

Bizim dolaplar kırmızı parlak olacak canım.Fayanslar da kırmızı beyaz ya da krem harika duruyor ya.İçim açılıyor gördükçe:)
Kahverengi falan düşünmedim çok klasik..kırmızıyı çok seviyorum,koltuklarım da öyle olacak.evim genelde böyle olacak,ferah ve cıvıl cıvıl..
Siz nasıl düşünüyorsunuz renkleri?

Sağol tatlım,sen de şimdiden bak ki sonradan sıkışma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…