"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

naber kuşummmmmmmm yoksun bayağdır ???
boşver canım herkesin resmi kendine
neeeeeeeeeeerelerdesin sennnnnnnnnn???

kaydirigubbakcemile2

iyidir tatlım ne olsun ya-tatlicadiarzu-
senden naber haklısın tatlım aynen öle:1ninca:
canişim askerim gelip gitti ya ondan:a015:

Ohhh aşkını görceksn demekk ne güzelll opuyorumnanaktan

Yaa bende görmek istiorum aşkımııı :çok üzgünüm:

Püff özledimm :gitme:

Konuşun konuşun cnmm netleştirin kararlarınızı..

Hayırlısı olsun dedğin gbi yerimseniben

evet konuşa konuşa canım artık başlamak lazımmm kararlar almaya netleşmeye..sende gör aşkını uzakmı sizebilmiyorumkismile

evet konuşa konuşa canım artık başlamak lazımmm kararlar almaya netleşmeye..sende gör aşkını uzakmı sizebilmiyorumkismile

Sen böle ddn ya aşkımı görcem die benm özlem iyice coştu sempatiksalakcinni

Msnde aşkıma çatttım yetmio hafta 1 görüşmekk bananee die sırnaşık şey

Güzelim işten çıkıp ewe gidio..

Çok yorgun oluo bizim ewe gelse bidaha ewe gitse iyice yoruluo ama anlaştık inşallah hafta içide gelcek bign görşcess en azndan bzde bile otursak yüzünü göriym aşkımın yaa :1no2:

haklısın tatlım hepsi böle yorgun oluyo kıyamıyo insan :)) yeterki gönüller bir olsun :lepi:

Evet yaa kıyamıorum yanımda uyukluyo garibim eve gitmek işkence oluo ama bende özlüorum yaa :gitme:

bende bazen yorgunsan tamam gelme kıyamam diyorum ama içten demiyorum yaa aslında :gitme:

tamam iş bazen benide yoruyo ama benim işim onunkinin yanında çok hafif kalıyo

nişanlılık güzelde en kötüsü ne biliomusun, o kadar geziyosun bişiler yapıosun eğleniyosun ama saat kaç olursa olsun evine geliyosun..aman diyosun beraber uyumak vardı şimdii:kedi:

Evet aynen ne sewgilisin ne evli böle insan daha kötü oluo yaa..
Biliosun şu kdr zaman snra evleniceksinn ama daha değil her sefernde ayrılıyosun..
Ayrı evlere ayrı yataklara pöffffff sıkıcı :1no2:

Aynen öyle canım..zaman azaldıkça bu daha da koyuyor insana..evlendikten sonra bunun acısını çıkarıcaz diyorum ben:)annemlere geç saatte gelicez sonra da gece çıkıp evimize gidicez oohh nispet yapar gibi

zaman yaklaştıkça daha fazla koyuyo dimi yada şöyle diyim düğün tarihi belli olduktan sonra daha çok koyuyo bana öyle oldu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…