"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Tmmm :) nasıl geçiyo günlerin evliliğe alışbaildinmi :) işe mi başladın bugün :) Balayında nereye gittiniz :) nasıl geçti ne kadar çok soru sordum

Tmmm :) nasıl geçiyo günlerin evliliğe alışbaildinmi :) işe mi başladın bugün :) Balayında nereye gittiniz :) nasıl geçti ne kadar çok soru sordum

Evliliğe alıştım.Korkulacak birşey yokmuş düzene skunca hayatını sorun yani..
Mutluyum çok şükür kaydirigubbakcemile2

işe başlamadım,çalışmıyorum maalesef.
geçen hafta bir görüşmeye gittim,cumartesi çalışılan bir pozisyondu istemedi eşim..

Balayında Uludağ'a gittik,çok keyifliydi.Yazın da bir balayı daha yapmayı düşünüyoruz inşallah :)

sen ne zaman evleniyorsun???

6'ya kadar sohbet ettiniz mi yavrukuşlar,maşallah
ben geldim hemde temelli geldim :))
görüşmek üzere

Tüh yaa biras daha bekleseymişiz sana denk gelcekmişiz sırnaşık şey
Valla yavrum bu Tuğçeyle denk gelmiyelim muhabbt akıp gidio valla saat kaç olmş anlamıorus kaydirigubbakcemile3
Sen nie sabahın o saattinde ayaktaydın eşini işe mi uğurladınnnnnn opuyorumnanaktan sırnaşık şey

6'ya kadar sohbet ettiniz mi yavrukuşlar,maşallah
ben geldim hemde temelli geldim :))
görüşmek üzere

hoşgeldin cnmmmmmmm,ettik valla sabahları ettik şeydacığımla muhabbet başladımı kopamıyoruz hehehehezemuszemus

hoşbulduk.. :)
stüdyo fotolarım yanımda değil..
kendi fotoğraf makinamdan çektiklerim var sadece ..
kızlar toplaşınca eklerim tabii

ekle ekle ekle ekle yaşasınnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3

günaydınlar şeydacım hehehehehe
12 de kalktım ama aptal gibiyim sabah babam kalktı işe gitmek için sen niye ayaktasın hala dedi dedim yeni kalktım belli oluyor dedi yatağın hiç bozulmamış dedi...

kaydirigubbakcemile3

Ooo sen yine iyi kalkmşsn bitanem ben 15.15 de uyandım :roflol:
Hala ayılmaya çalışıorum başım dönüo sanki sırnaşık şey

Babanımı kandırcan kız yemezz maşallah cin gbi babişin :lepi:

Ben geldim Şeyda'cım..
Sabahın köründe ayaktayım,kahvaltı hazırlıyorum,istemiyor uyanmamı istemiyor ama alkıyorum yine de..
8:30 gibi çıkıyor evden akşam da aynı saatlerde geliyor
nasılsınız tatlım,haberler var mı..?

Hoşgeldinnn Serapcımmmmmmmm Şeniz

Olsun olsun hazırlamak içinden geliosa hazırla sende..

Sonra sıkılırsın zaten sempatiksalakcinni

Ben iyiyim cnm bende haberler gelinliğimin siparişini verdim işte..
İlk provam oldu ikincisi martın 18nde..
Çeyizi tamamlamaya çalışıorum geçmişte okumuşsundur bitmek blmeyen eksik listem war sırnaşık şey
Benden başkaaa Denizimin babasından cvp geldi sonunda aileler tanışcak Allahın iznyle martta..
Reyhanında söz durumu vardı ama noldu bilmiorum daha girmedi nete..
Füsunda gelinliğinin siparişini verdi provasına gitti falan öyle aklıma gelenler bunlar cnm ayaklı gazete gbiym dimi sırnaşık şey

Denizin haberini özel mesajla almıştım,çok mutlu oldum.
Gelinliğini çok merak ettim Şeyda'cım..
var mı bir fotoğrafı,ya da benzerini bir fotoğrafı..?

off pilav yapıcam bende strese girdim sempatiksalakcinni
kavurarak değilde öteki türlü yapacağım evlilikten beri ilk pilavım olacak..
yemek mevzusu evliliğin sinir bozucu bir kısmıymış kızlar,yapmak değilde..
hergün ne yapayım diye düşünmek .. alsanaalsanasmile

yok be bebiş bugün o kadar yoğunduki bakamadım biii :)) olurmu öle şey burda sizle muhabbet etmek gibisi varmııı :)) kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Şaka yaptım cnmm neyse yoğun bi günün bitimine geldin mesain bitiomş bak ewe koş doğruca aşkınla görüşcekmsnz bugn sempatiksalakcinni

Asıl haberler sende balım yaa bide bize soruonn..
Resimlerini çook merk ediorummmm..

Valla bi benzeri fln yok olsa hemen eklicektim resmini ben anlattım kadın çizdi..
Provalrda bişeye benzemeye başladığnda eklicem hemen resmini Serapcım..

Ben kavurarak yapıorum pilavı..
Bekletiorum sıcak suda sonra kavuruorum pirinçleri soğuk su koyuyorum kavurdukdan snrada..
Güzel oluo valla kaydirigubbakcemile3
Ayyy evetttt biliorum o derdi bi ara annemler hbre karşıya gitmek zorunda kalıolardı kardeşim okuldan geldikden snra ayy bugn ne yapsam dio kafa patlatıodumm..
Allah sabır versn valla cnm sempatiksalakcinni

sağol cnm bnm..evden önce kursa gidicem ama gitmicem bugün canım istemiyo..aşkımda yoğun baya işleri ama akşam gelir büyük ihtimal balayı biletlerini bana getircek :)) görürüm inşş :))

sağol cnm bnm..evden önce kursa gidicem ama gitmicem bugün canım istemiyo..aşkımda yoğun baya işleri ama akşam gelir büyük ihtimal balayı biletlerini bana getircek :)) görürüm inşş :))

Ne kursu cnm?
Aaa balayını ayarladınızmı?
Nereye gidiceksnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…