"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

cnm tabiiki annenle git bencede büyükler tecrübeli oluyor o konularda...
ayaklı olanlarda güzel evet cnm o aynaların bu arada benim suan odamda müthiş derecede ayna koleksiyonum war çok sewerim dekoratif aynaları onlarıda söküp ewime götürücem şeydam ikeadan almıştım duvarlara dekor için...
makyaj malzemelerini bende severim cnm eh alsınlar bir zahmet biz onlar için süsleniyoruz.
..bayanssulusmile

Evet cnm onlara annemle gidicem diğerlerini kendim halledebilrm..
Ferhata bu hafta sonuda alışverişteyz dicem geberticek beni eyvahedigeldismile
Senin bunları bensiz halletmen gerekmiomu çeyizlerinle beni yorma dio beyfendi sırnaşık şey
Bende aynaları çok sewerim cnm..
Evett onlar için süsleniorus alsınlar onlarıda zaten çok uçuk fiyatları olan ürünler kullanmıorum :umursamaz:

Hee bu arada cnm ben hiç listeme yzmadım çnkü önceden wardı sölim sende almadysan weya yazmadysan listene yaz borcamlarını hallettinmi cnm?

şeydam benimki playstation oynuor biliyormusun strest atmak için bana diyorki yatak odamızda tw olması lazım olsun hayatım dedim ama tw üniteside lazım dedi hoppala dedim o niye playstationu nereye koyucam dedi dedim kusura bakma yatak odama öle ıvır zıvır sokmam bende salona koyarım dedi salonda olmaz dedim o zaman oturma odasına koyarım dedi bak orası olur dedim...
şeydam ben oturma odasını L şeklimde olan koltuklardan almak istiyorum şu köşe takımları oluyor ya hani malum sadece ben ve taylan otururuz orda tw izlemek için misafir gelince zaten salonu açarım...ama taylanla ben ewdeyken salonda oturmaya gerek yok ...birde ben ewde fazla eşyayı sewmiyorum ferah olmalı tıklım tıkış olmamalı...

Son düzenleme:

haklısın seydam söyle walla enişteye götürsün ...
bende cok ucuk kullanmam cnm makyaj malzemelerınde...

kuşum borcamlarımı annem çok önceden almıştı zaten oval, kare ,dikdörtgen fazladan var birde misafirler anneme hediye diye getiriyordu hep annemde bana kaldırmış onları saolsun aynı şekilde aneannemde almış onlardan karesinden falan...

Ayy sorma o dert bende de var bayılıo o oyuna bende sinir oluorum klava:
Hayır bide biz varken nasıl oynamayı düşünüolar onu hiç anlamıorum :umursamaz:

Bende öle düşünüodu oturma odasında otururz die ama beyfendi işten geldikden snra salonda oturucakmş öle istimş keyif yapcakmş..
Kendi oturmadıkdan snra sadece misafir için nie o koltukları alıcakmş mışmışta mışmış anlycan aman dedim otur tmm sırnaşık şey
Köşe takımı istiosun yani bitanem bende tam bu takıma bakıodum çok beğendim bak link ekliyim sende gör..

Alfemo - Corner Concept - Yinyang Corner Concept

Bende ferah ev sewiorm cnm tıkış pıkış olmamalı özelliklede oturma odası..
Hadi salon vitrindi fln biras kalabalık oldu diyelim ama oturma odasını ferah istiorm..

sabah kızlar topiği okuyunca şaşırıcaklar şeydam bu saatte eksik tamamlıyoruz halimize bak hahahahaha
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizinde wardır eksikleriniz okuyun şeydanın eksik listesini yazın bir kenara illaki bir şeyiniz eksiktir...

ben düşündümde benim şuan bişeyim eksik ama neyim kocammmmmmmmm hahahahaha kocam eksik oda olucak inşallahhhhhhhh

En önemli fondtn we rimel bnm için onlarda marka arıyorum..
Diğerlerinde çok marka aramam zaten uzuunnca bi zaman ruj almama gerk yok maşallah yığınla war sırnaşık şey
Hatta annem kendine almş bitane kırmızı hemen aldm elinden attım ötekilerin arasına kaydirigubbakcemile3

Bende teysem ev aldığnda hediye getirmişlerdi borcam bir sürü bana werdi hepsini bnm ihtiyacım yok die..
Onlar war almadık bizde..
Seninkilerde warmş ohh tamam neyse bunu eklemios hahhahha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hahahahhaahhahahah çok güldürdün Tuğçem beni yaa Allahta seni güldürsn sırnaşık şey sırnaşık şey :Saruboceq: Şeniz

Aaaaaaaaaaaaa eveeettt benmde ondan eksik 1 tane rica ediyim lütfen Ferhat olsun :roflol: :roflol: :roflol:

O eksiği 29 Mayısa kadar tamamlayamıcam malsf :çok üzgünüm: sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden

aynen aynennnn bayılıyor o oyuna...aşkım diyor yatağımızda uzanır oyun oynarız play satationda dıyor he olur dedim..
bak sen enişteye benimkide salona bar köşesi yaptırıcakmış bir köşeye bayılıyor öle içki şişelerine tamam dedim hevesini kırmamak için...

bu arada şeydam çok güzelmiş gösterdiğin linkteki koltuk takımı tarz en azından...

haklısın salon işte adı üstünde şeydam gümüşlük yok vitrin yok orta sehba yok yemek masası yok oydu yok buydu sağ sol hep eşya bu yüzden ben oturma odasında bır koltuk o L şeklinde olanlardan sehba tw ünitesi olsun istiyorum o kadar yeter

allah ağlatmasın şeydam hep gül...
inşallah kuşum ferhat enişteyle kavuşucaksınız 29 mayısta bişey kalmadı kız maaşallah allah nazardan saklasın maaşallah sübhanallah...

Ayy geçen gün Ferhatta bişiler diodu içkilerle ilgili evim olsun dizcem şişeleri mi dedi bişey ddide artık dinlemiom valla sırnaşık şey
Yapsın ne istiosa bıraktım :roflol:
Neee yatakta oyunmu oynıcakmışsınızz hahahahahah o değilde başka oyunlar oynyabilrsnz aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey
Eee bu saate muhbbtin sonuda başka yere gelemezdi zaten :lepi:

Evet cnm bende çok beğendim o koltğu ama köşe takımı almak için evinde müsait olması gerekio daha dğrusu odanın..
Kalarfren nerde oldğu önemli çnkü koltuk önüne gelirse ısıyı engeller tv nerde durcak fln..
Ben 2 tane kanepe almayı düşünüorum oturma odasına..
Kendi evim olmyca için köşe takımı almak istemiorum..
Kendi evim olursa düşünebilrm oturma odası için ama salona istemiorm köşe takımı..
Sewmiorum salonda çnkü..
Hee bide geniş olanlarından olması lazım dar olanlarda oturamıorum ahahahha :roflol:
Ne kaa sorunlym yaa :lepi:

aynen kuşum bende fondoten allık ve rimelde markaya önem veriyorum hatta sana buluştuğumuda fondotenini sormustum..çünkü bazı fondotenler parlama yapıyor yüzde sewmiyorum onları...
rujları bende genelde avondan alıyorum ama maybelline tercihimdir rujda...
war kuşum var borcamım çok şükür... hehehe
kaydirigubbakcemile3

allah ağlatmasın şeydam hep gül...
inşallah kuşum ferhat enişteyle kavuşucaksınız 29 mayısta bişey kalmadı kız maaşallah allah nazardan saklasın maaşallah sübhanallah...

Aminn Tuğçemmm hepbirikte gülelim inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Birbirimizn sewinçlerinden mutlu olabiliorus en azından olanları hissedebiliorus burda :lepi:

Ayy evet 29 mayıs ama bana hala daha çok varmş gbi gelio ve bunun sebebi uyuz Ferhat..

Ne sölesem daha war daha var dio adam yaaa onu 1 gnde hallederiz şunu 1 gnde hallederiz yaknda delirtcek beni kendisini 1 gnde halledicem sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hahahaha yapsınlar seydam bırak bızde kursaklarında bırakırız ...
haklısın walla cnm o benım yanımda unutur o oyunu benimle uğraşır walla bu saatte çıkıyor böle muhabbet ister istemez seydam hehehe

haklısın cnm kendı ewın olunca alırsın en güzeli

ewet şeydam ya salonda köşe takımı güzel olmuyor düşünsene misafirler oturucak sıra sıra ipe dizilmiş gibi hahahahahaha ay koptum...
bende geniş koltuk sewerim pofuduk gibi olcak bol yastıklı
sırnaşık şey

Cilt yapısylada alakalı cnm..
Parlamıomuydu bnm fondten beğendinmi bnmkini hahah kaydirigubbakcemile3
Valla bnm hemen hemen her marka wardır rujum sırnaşık şey
Lancome,goldnrose,avon,flormre ve hatrlayamdım bir sürü marka sırnaşık şey
En son aldığım allık,ruj ve farın markası pastel..
Annemle kuzende aldı aynısından annem kullanıo hafta sonu sürdüm 3 renk war allıkta ama mükemmel yaa bayıldım allığa..
Kolay kolay allık beğenmem goldnrosenki çok güzel baya allık belirgin sewiorum çnkü ben ama bu çok güzeldi cnm tavsiye ederm çok güzel duruo yerimseniben

amin cnm amin
ewet ufacık şeylerden bile mutlu olabiliyoruz bunada çok şükür ben açıkcası çok mutlu oluyorum etrafımdaki insanları mutlu görünce herşeyin en güzelini hakediyorsun şeydam seni yakındanda tanıdım ya daha bir arkadaş benimsedim seni bu yüzdençok istiyorum herşeyinin kusursuz olmasını...allah şansını bol etsin kuzum...
bu erkekelr böyle yaa herşeye çok var daha var derler...
taylanda perşembe yada cuma gelicek daha çok var diyor dedim çok mu var ne kaldı ki diyorum deli ediyor beni...
hakikaten şeydam korkuyorum enişteyi bir günde halledşcen sen heheheeh

kaydirigubbakcemile3

Valla dizsin içkileri bişey demem ama içtiğinde içkilerle birlikte uyusun bi zahmet ben içmedysem..
Kokusuna dayanamıorum çnkü öğğ midem bulanıo sempatiksalakcinni

Bencede bi süre oyun fln görmez gözleri aklinialirimsmile

Ayyy sorma balım yaa bende sewmiorum misafirler ip gbi dizilmiş harbiden yan yana güzel durmuo birbirinin yüzünü görmesi lazım insanların yaa..
Ama sewenlerde war tbi bişe diyemicem o konuda sempatiksalakcinni
Kocaman yastıklarıda sewmiom Tuğçem yaa popomu koyck yer bulamıom yastıklardan sırnaşık şey
Oturma konusunda biras problemim war sölemiştm ya mantıcıda da hahah hatırlamazsn şmdi bşver sırnaşık şey

yok kuşum walla parlamıodu seninki ondan sordum porselen gibi duruyordu kusursuz yani..
golden rose yı bende cok sewıyorum cok uygun fıyatları...
ojede flor mar dan vazgecmem bırde pastel ayrıca golden rosenın ojelerı cok guselmiş
bır aa gıdeyım golden roseye bakayım almam gerekenelrı ordan alayım...
kaydirigubbakcemile5

Bende etrafmdaki insanların mutlu oldğnu gördüğümde çok sewiniorum..

Ayy canım bnm yaa sende herşeyin en güzelini en kusursuzunu hakediosun Tuğçemm çook teşekkr edermm Şeniz
Allah gönlümüze göre versin inşallah Allah utandırmasınnn :Saruboceq:
Nasıl sewinçle başladysak bu işe öle bitrmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Neeeee perşembeye cumaya daha warmı dio yok artıkkk seninki bnmkinide geçmiş kuzum yaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bide diorumki aşkım bak bi pazr gnümz war zaten hesapladğnda pazr gnlerini azıcık zaman oluo..
Eee hafta içi oturmak yok iş çıkışı alcam seni gidices ( yalaaaaannnnnn sırnaşık şey )
Daha snra aslnda sen ayak altnda dolaşma mblyalar fln geldğnde ben ilgilenirm sen sölersn neyin nerde olcağnı..
Anammm ddm nee ayak altında dolaşmamı klava:
Çok takıosun askm takma bu kdr dedi snrada bi ara bayılcam zannettm :roflol:

alkol kokusunu bende sewmem kuzum ama gel gör ki bende taylanla ıcerm yemege cıktıgımızda sarap ıcerız genelde bu yuzden alısmama gerekıyor ıykkk hahaha
kocacıgıma eşlik etmem lazım...
ewet cnm o koltuk bence bıze uygun değil kulaktan kulağa oynamak ıcın yapılmıs bence huhauhauha ben almayayım salonuma mümkünse...
ben alsam kesın babam bu koltugu cok aradınızmı der babamda cok rahatına duskundur malum babacıgım ıstanbuldan adanaya gelecek kızına kalmaya annemle kesın bı komık laf soler o koltugu alırsam...

seydam hatırladım haha bende sert sandalyede oturamıorum ya benımd eole bır problemım war...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…