"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

amin cnm amin cümlemizi

enişteye bak hele ohhhh... diyor ama icraat yok uykucu enişte ne olcek...
sen ne yap et bu hafta cıkar götür onu ikeaya arabada warsa zaten cok kolay olur gitmeniz.
haha ayak altında dolasmamı dıyor mobılya gelınce ay seydam koptum adamcagız bı alem ya hahahahahaahah...

sorma kuzum taylanın aşkı başına vurdu
1 gün kalmış hadi bırak 2 gün kalmış çok var diyor sen iyimisin diyorum sen ne anlarsın diyor özlemimden peeeeeh diyor ...
kıyamam ya ona...

Sölemiştm markasını cnm ıd kullanıorum fondtende ama cildiyecim onu söledi diye..
Memnunumda..
Ama vchyin fontenini al pudralı olanı çok güzel..
Pürssüz yapıo cildi..
ıd de öle..
Tabi ıd daha iyidir bitkisel sonuçta cildin nefes almasını fln sağlıo..

Flormar evet oje bende onu kullanıorum..
Goldnrosedn daha iyi ojede..
Bak cnm resmini ekliorum annem kusen ben bundan aldık indirime girmişti rujla birlikte böle çantada satılıodu..

Ahh ahh bende önceden ne içerdim ama midem yüzünden artık içemiorum..
Feci içerdim hemde o kendi birasını açana kdr ben benimkini bitirrdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Evet cnm bize uygun değil oturma odasına alırsın sende öle bi koltuk evin uygun olursa..

Hahaha hatırladnmı Tuğçemm ayy napalım bzde birasck problemlyz demek sırnaşık şey

anladım cnm cildiyecinin dediğini kullan tabiiki ben bakayım su vich ye..
tamam seydam cok saolasın bu pastelın allıgınada bakacagım en kısa zamanda rengıde cok güselmiş...
:lepi:

İkeaya götüremessem bile koçtaşa mutlaka götrmeye çalşcam annemle halledemezsek bunları bu hafta içi..
Ki hepsini kesn halledemeyz sırnaşık şey
Beni evlenmeden boşycak en sonunda herif :lepi:
Alemki ne alem yaa bide millet bana sen alemsin der bilmiolarki onun içini bi ben biliorm bi beeeennn sırnaşık şey sırnaşık şey

Kız sende deseydnki bizde özlem çekiorus heralde ne zannettn o yzden bana az gelio hemencck geçmesini istiorm die sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Baksana adanalının gözünde büyüyo zaman :lepi:

Yaktın adamı Tuğçe yaa kaydirigubbakcemile3

walla kuzum benımde mıdem rahatsız normalde ama alkol konusuna gelınce taylanla beraber olunca sewıyorum içmeyi onunla.

wow sende hızlısın benım gıbı bırde kuzum benım bunyem alısık alkole kolay sarhoş olmam ben sanırım babamın yapısından gelen bısey genetik mi denir bilmiyorum ama kolay kolay sarhoş olmuyorum taylan bile şaşırıyor...
bakalım kuşum ewe bakıp ona göre kara wereceğiz artık koltuklara...
hakikaten problemliyiz şeydam....hehehehe
kaydirigubbakcemile3

anladım cnm cildiyecinin dediğini kullan tabiiki ben bakayım su vich ye..
tamam seydam cok saolasın bu pastelın allıgınada bakacagım en kısa zamanda rengıde cok güselmiş...
:lepi:

Evet cnm sen ıd ye ve vchye bak ikiside eczanede satılıo zaten..
Allığın rengi mükemmel Tuğçem kesinlikle tavsiye ediorum mutlaka al bulursan yerimseniben
Şüpheyle almştk ama çok güzel..
İkisi 16 mydı neydi allıkla ruj..

yok kuşum sen hakkaten alemsinnn hehehehehe
yok cnm ne boşasın seni enişte bulmuş senin gibi fıstığı walla alacak tabe götürecekte işi ne hem...
diom şeydam anlarmı benim halimden
yakmışım şeydam farkında olmadan oda beni yaktı.bugün ewde bağırıyorum özledim ülennnnnnnnnnnnnnnn diye annem deli dana gibi ne bağırıyorsun diyor aşığım ülennnnnnnnn diyorum allahım sabır wer diyor....

kaydirigubbakcemile3

Yavaş içmeyi sewmem ben hızlı içmeyi sewiorum ne zorum warsa sırnaşık şey
Bende kolay kolay sarhoş olmazdım ama şmdi kesin olurum..
Oturrken problem yokta ayağaa kalktımı dünya dönüo kafamçokkarıştı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Napalım kızı bizi alanda böle kabul etsn :lepi:

tamam kuşum benim tawsiyene uyup bakacağımın hemen aşkım gelsin beraber bakarız onunla hem
bu arada gerçekten çok uygunmuş fiyatı şeydacım güle güle iyi günlerde kullann inşallah cnm...

kaydirigubbakcemile5

Onun kadar olamam Tuğçem markettyz uzun mutfak çakmaklarndan warya onlardan al çeyzne dio ddm ne gerek warya ocak kendiliğinden yanıo zaten yanmasada sgra içioz herlde çakmamız war sırnaşık şey
Allahtn kız doğmamış ne war ne yok eklerdi çeyze bide bana dio kaydirigubbakcemile3

Sizin aile bomba zaten Tuğçem yaa :lepi:

Eee adanalıyı yakmışın bi söndürmek lazım geldiğinde bi su dök sen ona sırnaşık şey sırnaşık şey aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile

hehhehehee hakikaten elamsin şeydam ay koptum
ayağa kalakrken dünya dönüyor diyor hahahahaah
walla he bizi alan böle kabul etmeli artık

Evet cnm kampanyaya girmiş 22mymiş neymiş 16ya düşmüş parlacyla birlikte..

Saolasın bitanemm Şeniz

ay seydam walla sızde benım annemla babam gıbı alem bır cıft olcaksınız ferhatla...
40 yıl dusunsem o mutfak cakmagı aklım agelemzdı yanı brawo enısteye hehehehe
tamam seydam dokerım bır kowa su kafasından aşşaya...
aklinialirimsmile

hehhehehee hakikaten elamsin şeydam ay koptum
ayağa kalakrken dünya dönüyor diyor hahahahaah
walla he bizi alan böle kabul etmeli artık

Yine sabah ettik valla hee snra diom bnm msjlar ne zmn bu kdr çoğaldı muhbbt akıp gidio çoğalr tebi sırnaşık şey
Öle kız ayağa kalktımı dünya dönüo sna olmuomu?
Artık ettiler valla geri dönüşleri yok malfs iademiz yok hahahah sırnaşık şey

O alem ben alem napsın bizi elalem sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

İşte ondan çıkıo böle cins fikirler ben gerekli olanlrı alıorm :lepi:

Ayy valla bilemem 1 kova su adanalının yangınını söndürrmü kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…