"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

tamam cnm bi ara ekleyeceğim
şeyda sen eminönünü az çok biliyorsun
biev nerde orda biliyor musun

Canım hiç gitmedim biev'e o yüzden yardımcı olamıycam sana..
Ama sitesine girip ordan adresini öğrenebilrsin. Krokiside vardır yoksa bile mapsdan adresi yazıp tam olarak nerde oldğunu öğrenebilrsin..

gunaydın kızlar ben bayadır upuzun oldu gırmıodum.gecmısı okuyup gelışmelere bakıcam.ben 2.gelınlıkprovasına gıttımgelınlıkcımkılo almıssın dıyınce moralım bozuldu tabı hala da bozuk haftaya 3.provaya cagrıyo ben gtmıyorum zayıflaynca gelırım dedım:)

bu arada bu hafta evımızı tuttuk bıya felan yapılıyor öleişte hazırlıklar tam gaz

tesekkur ederım ya ben antalyadayım ıste evı gıttım tuttuk ıstanbuldan sımdı boyası felan yapılıyo nısanlım calıstıgı ıcın kayınpederle kayınvalıde ılgılenıo arıyrumorası şöle olsun burası böle olsun dıorum cok tuhafıma gıdıo:)dur gelınlıgımıde eklıyım cok kötu durmuyo dıyınde ıcım rahatlasın:)

Selam kızlarr..
Kilo konusunda verirsin cnm sıkıntı yapma..
Gelinliğinin resmine baktım işlemeleri çok hoş duruyo..
Allah giyiceğin günleride göstersin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

Selam kızlarr..
Kilo konusunda verirsin cnm sıkıntı yapma..
Gelinliğinin resmine baktım işlemeleri çok hoş duruyo..
Allah giyiceğin günleride göstersin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

saol cnm ya işlemelerı daha parlak olucak ama provaya gtmıom:) zayıflayınca ben sızı ararım dedım:)
allah daha guzellerını sana nasıp etsın

saol cnm ya işlemelerı daha parlak olucak ama provaya gtmıom:) zayıflayınca ben sızı ararım dedım:)
allah daha guzellerını sana nasıp etsın

Kaç kilo almışsınki?
Teşekkür ederim cnm benim gelinliğimde de incilerle ve taşlarla işlemeler olucakk..
Allah hepimizin giyceği günleri görmemizi nasip kısmet etsin İNŞALLAHHHH :Saruboceq:

ya 4 kılo almısım ve 3 aydır adet olamıyrum hoş boğazımıda tutmuyorum.kendımı acıl frenlemem lazım bıber hapı alıcam onu kullanıcam bakalım faydası olucak mı senınkının fotosu da varmı

4kilo bişey değil canım ya verirsin sıkıntı yapma kendine..
Adet düzensizliğin varsa doktora git mutlaka.. İnsanın düzeni bozuluyo gerçekten hastalanamadığında..
Biber hapı hiç duymadımm ama zayıflamak için ilaç alma bence sonra yan etkileri olabilio..
Benimkinin fotosu yok malsf mervecim ilk provamda bi kumaştan ölçülerimi net aldılar bakalım perşembe 2. provam war bişiler çıkmşmı ortaya görücem o zmn..
Ben anlattım gelinlikçim çizdi tek bi model değil yani bnmki.. sempatiksalakcinni

Teşekkür ederim kızlar beyenmenize sevindimm
Bizim matbaada işler yoğun oluyo o yüzden şimdiden verdim grafiker arkadaşa basıma gidicek cuma günü.

Mervecm ben görmedim senin gelinliğini:sinifsinif:

diğer topıcede yazmıstım sızde fıkır verın nolur

ada ınanmıyorum ya tam zamanında yolladın topici.bızımde ev boyanıyor ben antalyadayımonlar ıstanbulda halledıyolar.her oda kum bejı yatak odası koyu pembe olsun dedım koyu karanlık olurmus seker pembesıne boyamıslar sankı onlar uyucak ya:)) neyse nısanlım guzeldıor.

sonra temızlıkcı tutun temızlesın dedım öle yapcaklar.yarın bız annemle halı perde bakıcaz.salonuda ordan alcaklar benım annemın yuzunden tabı.sız alın bıldıgınız gıbı dıo ya:)onlarda sen begen dıolar annem de sen karısma dıo:))

bende yatak ıdamı dusunuyordum nolur bırı bısı desın mobılyası beyaz agırlıklı sıyah beyaz duvar acık pembe perdem ne renk olsun ? ve tabı halım? bı canlandıramadımgözumde nolur söleyın:)

Selam canım..
Öncelikle ev sizin mi yoksa kira mı?
Bide nası istiosun perdelerini katlamalı incikli boncuklu falanmı yoksa düz tül mü?
Bana sorarsan eğer kiraysa katlamalı falan yaptırma..
Boşuna gidio perdeler çnkü Allah nasip kısmet ederde ev aldığınızda istediğin gbi yaptırrsın..
Ama eğer kendi evinizde o zaman bir sürü model var tek renk yerine bir sürü rengi içerisinde barındıran güneşlikleriyle çok güzel kombine yaptıkları modeller var perdecilerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…