- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.561
tamam cnm bi ara ekleyeceğim
şeyda sen eminönünü az çok biliyorsun
biev nerde orda biliyor musun
gunaydın kızlar ben bayadır upuzun oldu gırmıodum.gecmısı okuyup gelışmelere bakıcam.ben 2.gelınlıkprovasına gıttımgelınlıkcımkılo almıssın dıyınce moralım bozuldu tabı hala da bozuk haftaya 3.provaya cagrıyo ben gtmıyorum zayıflaynca gelırım dedım:)
bu arada bu hafta evımızı tuttuk bıya felan yapılıyor öleişte hazırlıklar tam gaz
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ek-yemeyi-cok-seven-tombis-gelinleri-382.html
bızım dıger topıce eklemıstımde burdan görebılırsınız.
annemde bugun pikocuya gıdıyo mutfak takımını yaptırmak ıcın mutfak takımım çaydanlık motıflerınde beyaza degıl mavıye gecırttırıyorum guzel olur ınsallah.
Selam kızlarr..
Kilo konusunda verirsin cnm sıkıntı yapma..
Gelinliğinin resmine baktım işlemeleri çok hoş duruyo..
Allah giyiceğin günleride göstersin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
saol cnm ya işlemelerı daha parlak olucak ama provaya gtmıom:) zayıflayınca ben sızı ararım dedım:)
allah daha guzellerını sana nasıp etsın
ya 4 kılo almısım ve 3 aydır adet olamıyrum hoş boğazımıda tutmuyorum.kendımı acıl frenlemem lazım bıber hapı alıcam onu kullanıcam bakalım faydası olucak mı senınkının fotosu da varmı
diğer topıcede yazmıstım sızde fıkır verın nolur
ada ınanmıyorum ya tam zamanında yolladın topici.bızımde ev boyanıyor ben antalyadayımonlar ıstanbulda halledıyolar.her oda kum bejı yatak odası koyu pembe olsun dedım koyu karanlık olurmus seker pembesıne boyamıslar sankı onlar uyucak ya:)) neyse nısanlım guzeldıor.
sonra temızlıkcı tutun temızlesın dedım öle yapcaklar.yarın bız annemle halı perde bakıcaz.salonuda ordan alcaklar benım annemın yuzunden tabı.sız alın bıldıgınız gıbı dıo ya:)onlarda sen begen dıolar annem de sen karısma dıo:))
bende yatak ıdamı dusunuyordum nolur bırı bısı desın mobılyası beyaz agırlıklı sıyah beyaz duvar acık pembe perdem ne renk olsun ? ve tabı halım? bı canlandıramadımgözumde nolur söleyın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?