"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydacım çok sağol cnm kafama yatmamıştı kafam iice karışmıştı.Kese takıları koymak için değil mi? Salona girerken elimde sadece çiçek olsa yeterli yani???Nikahlı olacak cnm düğün

şeydacım çok sağol cnm kafama yatmamıştı kafam iice karışmıştı.Kese takıları koymak için değil mi? Salona girerken elimde sadece çiçek olsa yeterli yani???Nikahlı olacak cnm düğün

Benim bildiğim kese takılar için..
Nikahlı olucaksa gelin odasnda bırak keseyi..
Takı bölümünde getirir biri yanına..
Veya getirmesinede gerek yk zaten kurdele asılıyo ya küçük altın orta altın falan oraya takılıyo ordan çıkarıp keseye konuluyo..
İster takı merasiminde elnde tutarsın keseni ister tutmazsın o sana kalmış..
Ama girerken keseni bencede elinde tutma sadece çiçek olsun canım..

Tamam canım çok sağol tam olarak oturdu kafama çoook sağol valla Girerken çiçek olacak sadece elimde.Kese odada kalır çanta da içine birşeyler koymak için ihtiyacım olursa alırım :) şimdilik aciliyeti yok

Bişey değil canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
Çantayı o kadar kafana takma illa beyaz olmasına falan gerek yok..
Veya yeni çanta almana gerek yok..
Nasılsa elinde taşımıycaksın gelinliğine cebelleşiceksin o sırada yanında sana yardımcı olcak insanlardan biri taşır o çantayıda güzelim yerimseniben

Tamam canım benim valla çok yardımcı oldun siyah var nişandan kalma gri var kına için..Onları kullanırım

Tamam canım benim valla çok yardımcı oldun siyah var nişandan kalma gri var kına için..Onları kullanırım

Heh tamam o zaman daha almana gerek yok..
Zaten düğüne giderken arabaya koyarsınız indiğinizdede biri getirir onu gelin odasına.. yerimseniben

kızlarr gunaydınlarr dun perde ve halılarımızı aldık

yatak odam sıyah beyaz mobılyalı idi perdeyı sıyah beyaz aldım duvar pembeydı halısını pembe aldım

mor odam var koyu mor perdesının tülü beyaz ustu mor desenlı fonu mor halısını duz renk aldımkremmı beyazmı öle bısı

mutfak takımımı ben mavı kumaşa gecırttırdım perdesındede mavıyı sectım halısıda krem ust pembelı mavılı cok tatlı

perdeler 1200 halılar 900 tl tuttu
benım korıdoruma 8 m halı gıdıcek ve mutfagın halısından almak ıstıyorum ama 750 tl tutuyor evkendımın deıl ama halılar cok cix.sizce almalımıyım yoksa daha ucuzuna mı bakmalıyım

Mervecim Allah iyi günlerde kullanmanı nasip kısmet etsin aldıklarınızı güle güle kullan..
Ama anlamadım cnm mutfak halısı konusunda fikir istedin sanırım.. :uhm:

tskr ederım tatlım.mutfak halısını aldık.aynı desenden korıdorlara da ıstedım ama 750 tl tuttu sadece korıdorlar alsammı almasammı dıe sormustum ama hallettık alcaz:))
korıdor ıcın cok fazla ama baskasını da begenemıcem sımdı yerlestıreyım koyucam fotolarını

Canım onu erkek tarafı almıyo mu :uhm:
O yüzden anlamamışım demekki..
Mutfak halısı olarak anlamıştım ben..
Eğer beğendiysen içine sindiyse bütcnize uygunsa al Mervecim yaa 1 kere düzüyoruz içimize sine sine yapmalıyız herşeyimzii şartlarımız el verdiğince..
Aaaaa ekle tabi resimlerini güzelimmm merak ettm bak şmdi :lepi:

tuğçecim çok geçmiş olsun canımmm

teşekkür ederim tatlım saolasın...

sorma balım ya denk gelemiyoruz walla...iyim canım çok şükür vallahi aynı şeyi banada dr söylede adet olmadan önce al ağrı kesici dedi dedim advil kullanıyorum dedim tamam dedi devam et onu kullanmaya dedi...
şeydam nasıldı prova ???

Bende advil içiorum ddm doktora oda tmm devam et dedi sırnaşık şey
Bakalım bundan snra bi kaç gn önceden içeriz ilacı artık Tuğçem :lepi:
Valla prova normaldi Tuğçem yine gelinlik namına pek bişey yoktu sadece kumaş halindeydi gelnlik hem üst kısmı hem alt kısmı üst kısmının nası durucağını net bi şekilde göstrdi etek boyunu gösterdi kabarıklığını onaylattı bana kuyruğuna karar verdik..
İşlemelerine başlanıcak şmdide..
29 Nisana verdi bidahaki prova gününü o zamana kdr bitmiş gbi olur ayakabınla gel provaya ddi..
Daha net görürüs nisandaki provada da saçını falan konuşurz ddi..
Öle işte Tuğçem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…