- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.601
şeydacım çok sağol cnm kafama yatmamıştı kafam iice karışmıştı.Kese takıları koymak için değil mi? Salona girerken elimde sadece çiçek olsa yeterli yani???Nikahlı olacak cnm düğün
Tamam canım çok sağol tam olarak oturdu kafama çoook sağol vallaGirerken çiçek olacak sadece elimde.Kese odada kalır çanta da içine birşeyler koymak için ihtiyacım olursa alırım :) şimdilik aciliyeti yok
Tamam canım benim valla çok yardımcı oldun siyah var nişandan kalma gri var kına için..Onları kullanırım
tskr ederım tatlım.mutfak halısını aldık.aynı desenden korıdorlara da ıstedım ama 750 tl tuttu sadece korıdorlar alsammı almasammı dıe sormustum ama hallettık alcaz:))
korıdor ıcın cok fazla ama baskasını da begenemıcem sımdı yerlestıreyım koyucam fotolarını
ama beklıcez mayısa kadr:) burası aksamcoşuyor heralde
Selam canım hoşgeldin nasılsın?opuyorumnanaktan
tuğçecim çok geçmiş olsun canımmm
Oyşş canım benim yaa kıyamam sanaaa..
Kaç gündür denk gelemiyorus msnde de..
Şimdi iyiymişsin çok sevindim bitanem..
Bugün doktora gittm bnde provadan snra..
Dediki adet dönemindeki ağrılar için hastalanmadan bikaç gün önce ağrı kesici iç dedi..
İyiyim canım,sen?
Dün koltuklarımızı da aldık çok mutluyum:)
sorma balım ya denk gelemiyoruz walla...iyim canım çok şükür vallahi aynı şeyi banada dr söylede adet olmadan önce al ağrı kesici dedi dedim advil kullanıyorum dedim tamam dedi devam et onu kullanmaya dedi...
şeydam nasıldı prova ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?