- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.581
yok cnm katlamalıyla ugrasamam zaten ben tülyaptırıcam:) ama perdede sıyahı mı kullansam yoksa renklımı yanı yeşil mı kullansam bılemedım.ve halı tabıkı duvarlamı olsun yanı pembelı
mobılyaylamı
yoksa perdeylemı neyle uyumlu olsun cıldırcam:)
en ıyısı perdeyı yesıllı pembellı yaptrmak halıyıda ona uygun secmek heralde.
siyah-beyaz tutkunu olan nişanlımasuprız olsun enklı yatakodamız:)
evt ya bıde perdeye yesılı karıstırırsam fena olcak:)
aman ne bılım bı sıtedesormustum adam bana duvar pembe olursa perdeyı yesıl yap demıstı ordan aklımda kalmıs:)
saol ya eger demeseydın ben yesılı alır gelırdım yarın:) kendı yazdıklarımı gözumde canlandıramamıstım ama senın yazdıgın canlanabıldı helesukur:) patronum gelebılır heran anıden cıkarsamkusura bakma:)
Bişey değil canım umarım yardımcı olabilmişimdir..
İstediğin gbi çok şık şeyler bulursun inşallah..
Önemli değil Mervecim..
Bende yemeğe gidiorum şimdii geldiğimde burda olursan devam ederizz..
Şimdiden bol şans sana a.s.
evt ya bıde degıstırememde umdugum gıbı olmazsa o yuzden fazla cesur davranmıyım bıraz toplıyım kafamı:)senın dugun 29 mayısta mıydı
Selam canım,geçmiş olsun,neden böyle oldu,çok üzüldüm
afıyet olsun tatlım cuma gunu gelıp yazarım herseyı iyibakkendıne öpuyrum
selam bayanlar çok fena regl dönemi geçiriyorum hastanede geçirdim dün gecemi ne berbat bişey yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff
Tuğçemmmmmm bitanemmm geçmiş olsun canımmm çok üzüldüm yaa :gitme:
Advil falanda iyi gelmedi demekk..
Şimdi nasılsın?
Günaydınnn
geçmiş olsun tuti.
güzel gelinler nasılsınız..Uzun zamandır görüşmedik ya..Bugün yanınıza uğrayım dedim gelmişken bir şey sorsam size..benim gelin kesem var ama çanta da olması gerekiyor mu ayrıca..bir türlü kafama yatıramadım...Ben salona kese ve çiçekle mi gircem??Nasıl tutcam ikisini birden??Bi de kese varken çanta da almalı mıyım??
teşekkür ederim tatlım bu ay bir garip oldum ya ne olduğunu anlayamadım kendimi hastanede buldum ağrıdan iğne yaptılar eve yolladılar o iğne çok iyi geldi...saol tatlışım daha iyiyim dr ayaklarını sıcak tutmalısın ve yediklerine dikkat et yediklerinde tetikler adet sancısını dedi ben bu ay çok karıştırdım şeydam tatlı,tuzlu nebulursam yedim...şimdi iyiyim çok şükür tatlım...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?