"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yok cnm katlamalıyla ugrasamam zaten ben tülyaptırıcam:) ama perdede sıyahı mı kullansam yoksa renklımı yanı yeşil mı kullansam bılemedım.ve halı tabıkı duvarlamı olsun yanı pembelı

mobılyaylamı

yoksa perdeylemı neyle uyumlu olsun cıldırcam:)

en ıyısı perdeyı yesıllı pembellı yaptrmak halıyıda ona uygun secmek heralde.

siyah-beyaz tutkunu olan nişanlımasuprız olsun enklı yatakodamız:)

Hepsi bi bütünlük içinde olsun canım..
Özellikle tülünü seçerken ütü problemi olmayan cinsinden seç..
Makinadan çıkarttığın gbi asabilceğin bişey olsun..
Yeşil neden düşündüğünü anlamadım_?
Yeşil olmaz bence..

Benim fikrim mobilyaların madem beyazmış beyaz tül pembe güneşlikler..
Veya kendiliğinden desenli tüller oluo ya öyle pembeli beyazlı bir tül ve yine pembe güneşlik..
Halınıda pembeli beyazlı seç..
Çok göz yormayan girdimi huzur vericek renkler olsun..

evt ya bıde perdeye yesılı karıstırırsam fena olcak:)
aman ne bılım bı sıtedesormustum adam bana duvar pembe olursa perdeyı yesıl yap demıstı ordan aklımda kalmıs:)

saol ya eger demeseydın ben yesılı alır gelırdım yarın:) kendı yazdıklarımı gözumde canlandıramamıstım ama senın yazdıgın canlanabıldı helesukur:) patronum gelebılır heran anıden cıkarsamkusura bakma:)

evt ya bıde perdeye yesılı karıstırırsam fena olcak:)
aman ne bılım bı sıtedesormustum adam bana duvar pembe olursa perdeyı yesıl yap demıstı ordan aklımda kalmıs:)

Yok canım yaa siyah,beyaz,pembe,yeşil çok karışık olur göz yorar bide umduğun gbi bişey çıkmazsa hayal kırıklığı olur..
Mobilyalarının ve duvarlarının renginin üzerinde ilerle perde ve halı seçerken bence..
Bütün gbi dursunlar birbirinden bağımsız olmasın yatak odan yerimseniben

Bişey değil canım umarım yardımcı olabilmişimdir..
İstediğin gbi çok şık şeyler bulursun inşallah..
Önemli değil Mervecim..
Bende yemeğe gidiorum şimdii geldiğimde burda olursan devam ederizz..
Şimdiden bol şans sana a.s.

evt ya bıde degıstırememde umdugum gıbı olmazsa o yuzden fazla cesur davranmıyım bıraz toplıyım kafamı:)senın dugun 29 mayısta mıydı

afıyet olsun tatlım cuma gunu gelıp yazarım herseyı iyibakkendıne öpuyrum

evt ya bıde degıstırememde umdugum gıbı olmazsa o yuzden fazla cesur davranmıyım bıraz toplıyım kafamı:)senın dugun 29 mayısta mıydı

Evet canım benimki 29 Mayısta..
Mobilyalarının resimleri varsa sende telefonuna yükle onlar yanında bulunsun bitane kağıt al eline odanı çiz duvarları pembe kalemle boya gözünde canlandır perde seçerken..
Daha kolay olur yerimseniben

selam bayanlar çok fena regl dönemi geçiriyorum hastanede geçirdim dün gecemi ne berbat bişey yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff

selam bayanlar çok fena regl dönemi geçiriyorum hastanede geçirdim dün gecemi ne berbat bişey yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff

Tuğçemmmmmm bitanemmm geçmiş olsun canımmm çok üzüldüm yaa :gitme:
Advil falanda iyi gelmedi demekk..
Şimdi nasılsın?

Tuğçemmmmmm bitanemmm geçmiş olsun canımmm çok üzüldüm yaa :gitme:
Advil falanda iyi gelmedi demekk..
Şimdi nasılsın?

teşekkür ederim tatlım bu ay bir garip oldum ya ne olduğunu anlayamadım kendimi hastanede buldum ağrıdan iğne yaptılar eve yolladılar o iğne çok iyi geldi...saol tatlışım daha iyiyim dr ayaklarını sıcak tutmalısın ve yediklerine dikkat et yediklerinde tetikler adet sancısını dedi ben bu ay çok karıştırdım şeydam tatlı,tuzlu nebulursam yedim...şimdi iyiyim çok şükür tatlım...opuyorumnanaktan

Günaydınnn
geçmiş olsun tuti.

teşekkür ederim tatlım saollopuyorumnanaktan

güzel gelinler nasılsınız..Uzun zamandır görüşmedik ya..Bugün yanınıza uğrayım dedim gelmişken bir şey sorsam size..benim gelin kesem var ama çanta da olması gerekiyor mu ayrıca..bir türlü kafama yatıramadım...Ben salona kese ve çiçekle mi gircem??Nasıl tutcam ikisini birden??Bi de kese varken çanta da almalı mıyım??

Selam canım hoşgeldin..
Kese oluyo evet takılanlar ona konulsun diye..
Ben çantada alıcam yanıma ama tutmıycam elimde..
Düğün yapıosan sende gelin odasına koyarsın..
Makyajlarını,rujunu falan alırsın çantana tazelersn..
Ayakkabını ilerleyen saatlerde değiştirceksen ayakkabı alırsın..
Keseyide eğer nikahlı düğün olucaksa elinde tutmana gerek yok girerken snradan alabilrsin biri getirir yanına..
Eğer nikahlı olmycaksa we sen yine keseyi elinde tutmak istemiosan arkadaşına falan ver tutsun takı töreninde verirler sana..
Öteki türlüde bileğine geçirirsin kesenin ipini elindede çiçek olur..

Oyşş canım benim yaa kıyamam sanaaa..
Kaç gündür denk gelemiyorus msnde de..
Şimdi iyiymişsin çok sevindim bitanem..
Bugün doktora gittm bnde provadan snra..
Dediki adet dönemindeki ağrılar için hastalanmadan bikaç gün önce ağrı kesici iç dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…