- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.621
Bende iyiyim Allaha şükür cnmm..
Aaaa çok sewindim güzelim güle güle kullan koltuklarınııı..
Varmı resimleri ekle bizde görelim opuyorumnanaktan
Buda güzelmiş canımm.
Resmi aldığında eklersin o zaman daha net yorum yapabilirmm..
Ama içine sinmiş en önemlisi o güzelimmmmm..
Allah iyi günlerde eskitmenizi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
Evet bu da güzel,zaten artık bu tarz mobilyalar moda olan.
Siz ne tarz düşünüyorsunuz canım?
Bu arada çok teşekkürler güzel düşüncelerin içinopuyorumnanaktan
Şimdi bu takım ile ilgili perde konusunda kararsızım kızlar ne dersiniz?
Biz aldık mobilyalarımızı koltuklarımızı kanepmzi falan cnm geçen hafta sonu hallettik onları..
Hımm ne güzel yaa.Sizin var mı pekii resimleri canım?
Renkleri,modelleri nasıl?
Hı hı var resimleri güzelim bekle yükliyim ama alıntı yapma sonra silicem malummm nazarr
Bende advil içiorum ddm doktora oda tmm devam et dedi sırnaşık şey
Bakalım bundan snra bi kaç gn önceden içeriz ilacı artık Tuğçem :lepi:
Valla prova normaldi Tuğçem yine gelinlik namına pek bişey yoktu sadece kumaş halindeydi gelnlik hem üst kısmı hem alt kısmı üst kısmının nası durucağını net bi şekilde göstrdi etek boyunu gösterdi kabarıklığını onaylattı bana kuyruğuna karar verdik..
İşlemelerine başlanıcak şmdide..
29 Nisana verdi bidahaki prova gününü o zamana kdr bitmiş gbi olur ayakabınla gel provaya ddi..
Daha net görürüs nisandaki provada da saçını falan konuşurz ddi..
Öle işte Tuğçem..
ooo şeydam kız bitmiş gelinliğin hemen hemen zaten 3cü provada belli olur herşey oh allah işini rast getirsin şeydam....
evet ayakkabıyla denersin birde gelinlik havada kalmasın diye ayakkabıyla boyunu ölçecek bir dahaki provada.geçen annemle capıtolde geziyorduk senin gelin ayakkabını gördüm anneme gösterdim çok kibar çok güzelmiş dedi yakından gördüm çok şık duruyordu...
Evet canım gelinlikçim demişti zaten 3. provada çıkar ortaya net bişeyler diye..
Evet zaten ayaklarımı yukarı kaldırdım ölede baktık etek boyuna zaten çok topuklu değil ayakkabımm..
Görmüşsünde öle abartı bi topuğu yok dmi Tuğçemm..
Teşekkür ederim annene bitanemm..
Gösterdiğimde de demiştim topuğuna bittim o yüzden aldım :lepi:
Evet canım gelinlikçim demişti zaten 3. provada çıkar ortaya net bişeyler diye..
Evet zaten ayaklarımı yukarı kaldırdım ölede baktık etek boyuna zaten çok topuklu değil ayakkabımm..
Görmüşsünde öle abartı bi topuğu yok dmi Tuğçemm..
Teşekkür ederim annene bitanemm..
Gösterdiğimde de demiştim topuğuna bittim o yüzden aldım :lepi:
esrant canım koltukların güzelmiş allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...
şeydam ben zaten görmüştüm mobilyalarınızı çok beğenmiştim rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin tekrardan canım...
ah ahhhhhhhhhhhhhhh bende görebilsem şu mobilya alma işlemlerini daha çok var emme yaw...
esrant canım koltukların güzelmiş allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...
şeydam ben zaten görmüştüm mobilyalarınızı çok beğenmiştim rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin tekrardan canım...
ah ahhhhhhhhhhhhhhh bende görebilsem şu mobilya alma işlemlerini daha çok var emme yaw...
Canım çok beğendim mobilyalarını.Tek tek yorum yapayım:)
Yatak odan çok hoş,özellikle yatağını çok beğendim.
Yemek odası tercih meselesi,genel olarak güzel ama ben sadece masa-sandalye alacağım.
Koltuk takımın benimki gibi,renkleri değişik tabi:)
Bazalı ve yataklı mı bunlar canım?Ben o şekilde tercih ettim.Bir de bizim salonumuz geniş ve kare.Ben böyle klasik takım yerine 3'lü koltukları tercih ettim.
Kanepelerin de çok cici,çok beğendim:)
Hepsi net olarak ne kadar tuttu canım?
Çok çok mutlu günlerde oturursunuz inşallah.
ewet canım topuk kısmının dore olması benimde çok hoşuma gitti...
yok cnm topuk gayet şık ve rahat bence abartı değil canımcım...
annem dediki bana sende bu tarz bişey al hanım hanımcık dedi dedim ben converse giycem bööle bakıyor bana:1shok:
sen dalgamı geçiyorsun dedi yuuuoooo dedim kızım evlenirken conversemi giyilir, dedim ben giyerim !!! hasbinllaaaaaaah dedi hahahasırnaşık şey
Yorumların için çok teşekkür ederim canım..
Bazalı aldım yatağı yani yatak o yatak değil güzelim..
Evet bende önceden sewmiodum yemek odalarını hatta eski ağır yemek odası modellerini hala sewmiorum.. Ama bunu çok beğendimm.. Anca çeyizlerim sığar bunlara kaydirigubbakcemile3
Fiyatı özelden sölim sana ben güzelim ok yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?