Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya bizim iş kalite kontrol olduğu için sürekli koşuşturmaca ve ayakta..olmaz yani masa başı olsa hadi düşünülebilir ama özel sektörde zor..
acele etme bence ya... yani bu benim fikrim tabi sen bilirsin ama....
ben burdayım bebingim yoğunmu işler canım...
ağzımın suyu aktı yine özlemcim.
afiyet seker olsun
yılın aşçı ödülünü özleme veriyorum.süpersin ya sen sürekli menü olarak cıkarıyorsun hemde calısan hanım olmana ragmen hakkaten harikasın.anne olunca bebişe neler yapcan kimbilir...
utanma utanma de inşallah tutar bu ay... benim umudum yok nasıl olsasizin bari güzel haberlerinizi alayım ya..
deniz alemdi ya facesi çok sonra farketmiş canım benim beni de ayırmamış bir tane daha vardı diye ne güzel anlatıyor yerim ben onu ya........ itiraf etmem gerekirse bende senin gibi şaka yapıyorlar sandım ama yok denizim aymamış:)))
içirme adamı heder etmişsin ya:))))
ıhlamur ne güne duruyor aşkım .......
anaaaaa ben boşa çıktım gelsem mi yardıma?
evet burp taşıyıver ne olur sanki tatlım .... bu arada hayırlı olsun burpum güzel haberler yazmak kısmet olsun:))
bu sene kız senesi tutturmam lazımmm:)))))))))))) allah sağlıklı hayırlı nasip etsinde gerisi boş ama istediğim gibi olur kalbime göre verirsede tam züpper olur yani...
çözersin sen ya şahsen sana çok güveniyorum nedense.... yüzümü kara çıkarmazsın .....
9. gün idrar testi yapayım mı?mirmirmirmir
canım ya asker olmak çok zor iş gerçekten allah yardımcısı olsun biz kocişlerimizin 16 ya yapmasına dayanamadık heleki ben mezun olur olmaz aman git aradan çıksın diye çocuğun beynini yedim taa sarıkamışlarda yaptı askerliğini o geldikten sonra da kısaldı askerlik. Senin kocişinin işi cidden çok zor dolayısıyla senin işinde zor allah kolaylık versin
o çizgide çoğu kişide olmuyor gerçektende yada hamileliğin geç dönemlerinde oluyor kafaya takılcak bir şey değil en iyi semra bilir varmı canım sende :)
yiğeninede kızma canım öyle olacağını bilse yaparmıydı büyüklerin bir laffı vardır çocukla deli birdir diye bazen yaptıklarına akıl sır ermez çocukların ama emin ol sana bir zararı olmamıştır o düşmenin içini ferah tut haftaya güzel haberlerini mutlaka alacağız
ya sorma canım ya mantığın bittiği yerde başlıyor diyorlar ya gerçektn öyle sinir ettiler insanı yatak bozulacak diye yatırmayan biz zihniyet var mı ya benimki de hayatta gelemez öyle şeylere sicil bozuk gene önüne gelenle kavga ediyor..bir gün atacaklar diyorum o olacak:)))
çekilecek dert değil ama napalım eniyisi rahat olup kafaya takmamak..allah hepsine ve tabiki bizede kolaylık versin..
alışmışsın dır gerçi sen ama birde insanın içini parçalıyor dimi kocasının zor şartlarda kalması kıyamıyor insan gerçekten allah yardımcısı olsun
bizde senden tarifleri alır alır yaparız şekerim...
düşünceli eş kıyamaz koçişine..