Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim canım benim..bebek çok hareket ediyor,hiç durmuyor özellikle dinlendiğimde çok daha fazla hareketli.bunları sizlerle paylaşmak tabikide istiyorum ama insan bazen düşünüyor arkadaşlarım üzülürmü diye o yüzden pek konu açmak içimden gelmiyor.ben sizlerin hep yanındayım,inşallah sırasıyla önce sen olmak üzere hepiniz hamiş kalırsınızda,,bana danışırsınızz o zaman konuşucaz bol bol..
özlem ve mavii oooooooooo sohbetler süper.sanırım özlemimiz maviyi takp etmiş
bu arada be diğer bölüme giremiyorum..sorun çıktı yine.senem hallediyor sanırım ama uğraşmakdan yoruldum.sanki eskisi gibi diğiliz.birazx bölündük gibi.sanırım diğer bölüme geçenler geçti bizlerde burda kaldıkkk..off yaa...
bebing yazdım canım özelden.....
Kızlar,slm.Nasılsınız bakalım???Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Sınavı kazanamadım.Dün büyük bir kaza atlattım.Virajlı ve yokuş bir yolda karşı taraftan gelen belediye otobüsü kaymaya başladı.Az kalsın bizi altına alıyordu.Kurtulabildim ama boynum çok hasar gördü.Boyunluk takıyorum.İlaç alıyorum.Bu gece annem ve babam da Hollandaya gidiyor.Kardeşimin yanına.Tam bunalımlardayım.
Kızlar,slm.Nasılsınız bakalım???Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Sınavı kazanamadım.Dün büyük bir kaza atlattım.Virajlı ve yokuş bir yolda karşı taraftan gelen belediye otobüsü kaymaya başladı.Az kalsın bizi altına alıyordu.Kurtulabildim ama boynum çok hasar gördü.Boyunluk takıyorum.İlaç alıyorum.Bu gece annem ve babam da Hollandaya gidiyor.Kardeşimin yanına.Tam bunalımlardayım.
yarın akşam biniyorum kızlar pazartesi sabahı istanbul dayım inşallah
bebing cim hemen hamile kalıp yüzümü göstericem size inşallah:)))
hapım son bugün:)))))
dişim felaket kızlar ağrı kesicilerle duruyorum yarın yolda da ağrırsa yandım
annemin bi dişçisi var gidince ona bi gidiym orda başlar burda devam ederim artık
evi temizledim kendimi temizledim:)))) çamaşır yıkadım yolculuğa hazırım
face i açmıcam arada kk ya girmeye çalışıcam inşallah girebilirim
tel.nomu verebilirim ama
deniiiiiiizzzzz özellikle sana bana msj atarsın sonucu ya da özlem öğrt.hattı dır onla konuşuruz öyle idare etsek olmazmı????????
denizim hemen alınganlık baslamış
face adresi şekerim senden ayrı olunmaz
yormasaydın kendini bu soğukta keşke bebiş üşücek
özlem hanım ne avına gidiyorsun bugun sennnn