Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemilkercim bizde çok zor yollardan gectik hala daha basaramadık ama yılmadık savasa devam ediyoruz

aynen ya burpcumda kk da biryerlere saldırmış benim gibi ama onun ki haklı sebep herhalde baştan girdiği topikten biri hamile kalmış ona yorum yazmış ama bende çok sevindim kız hamileyim diye yazmış ya içim gitti...iyi anlamda yani

niye için gitti ki nasılsa birkaç gün sonra sende yazacaksın nasılsa:):CüvCüv:

ben çok acılar çektim ... bundan 1 yıl önce bebeğimi kaybettim sonra da bu uzun çetrefilli yola girdik ve bir türlü çıkıpta başarıya ulaşamadık:((

allah sabır versin canım ya bizimde aramızda var 2 arkadaşımız senin gibi bebeğini kaybeden sen doğmadan kaybettin anladığım kadarıyla yani iki türlüde çok kötü..hangi aşamalardan geçtin kaybettiğin bebeğin tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi?tüp bebek aşılama oldu mu hiç?

denizcim baska yerlere cok takılmak yok ama haaaa
kıskanırız biz seni
burp u de bildigimiz iyi oldu gelmezse hemen takılırız onada

niye için gitti ki nasılsa birkaç gün sonra sende yazacaksın nasılsa:):CüvCüv:

inşallah canım ya sende okudun galiba:)
ben niye oradaydım
çünkü illet bir şekilde endo hastasıyım ve tüp bebek transferin 4. günündeyim nasipse 29 ocak tahlil günüm...

allah sabır versin canım ya bizimde aramızda var 2 arkadaşımız senin gibi bebeğini kaybeden sen doğmadan kaybettin anladığım kadarıyla yani iki türlüde çok kötü..hangi aşamalardan geçtin kaybettiğin bebeğin tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi?tüp bebek aşılama oldu mu hiç?

canım doğal yönden hamile kalmıştım 12 haftalıkken bozulmuş gebelik teşhisi kondu va kürtaj oldum ardından aşılama falan oldum ama tutmadı... tüpü olmazsa yaza düşünüyoruz.. ben öğretmenim izin almam problem o nedenle bekleyeceğiz:(

cok az kaldı sen bu topiğin ilk hediyesi olacaksın bizlere umutlanacaz seninle arkandan gelicez sonra
birazdan meryem suremi okuyacam 3 olacak bugun

denizcim baska yerlere cok takılmak yok ama haaaa
kıskanırız biz seni
burp u de bildigimiz iyi oldu gelmezse hemen takılırız onada

yok be bugünd eğil dün girmiş amam dedikodu yaptık valla.
ya bende işte moral bulmak için endolu olupta olumlu sonuç okumak moral bulmak için
çünkü şaka maka benim durumum zor
embriyolar kaliteli olmadığı için normal olarak bakamıyorum tüp bebek tedavisine aslında yanlış yapıyorum bakmamam lazım sadece sizinle moral bulmam lazım...

inşallah canım ya sende okudun galiba:)
ben niye oradaydım
çünkü illet bir şekilde endo hastasıyım ve tüp bebek transferin 4. günündeyim nasipse 29 ocak tahlil günüm...

canım geçmiş olsun haberim yoktu:) inşallah tutunacak bebişin içimden öyle geçti valla... güzel haberlerini bekliyorum.. valla ben bu bölümün adını ve sizi sevdim ayrılmam dahada...kaydirigubbakcemile

canım doğal yönden hamile kalmıştım 12 haftalıkken bozulmuş gebelik teşhisi kondu va kürtaj oldum ardından aşılama falan oldum ama tutmadı... tüpü olmazsa yaza düşünüyoruz.. ben öğretmenim izin almam problem o nedenle bekleyeceğiz:(

peki sorun ne sadece kürtaj olman mı yani kendiliğinden olmuş sonra neden aşılama dediler züpper bir örtmenimiz daha oldu...

cok az kaldı sen bu topiğin ilk hediyesi olacaksın bizlere umutlanacaz seninle arkandan gelicez sonra
birazdan meryem suremi okuyacam 3 olacak bugun

allah kabul etsin canım ya benim 8 oldu bugün daha okumadım
inşallah benim uğurumla beraber ilerleyecek burası..

peki sorun ne sadece kürtaj olman mı yani kendiliğinden olmuş sonra neden aşılama dediler züpper bir örtmenimiz daha oldu...

yumurtalar gelişmiyor dediler iğne falan oldum ama sonra eşimde ameliyat oldu o nedenle bekliyoruz...

canım ya bütün öğretmenler züpperrrrrrdirrrrrrrr

Back
X