çukulata kisti endometriosiz siz olmayınca saldırdım başka yerlere..
canım ya ne işin var orada senin?:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çukulata kisti endometriosiz siz olmayınca saldırdım başka yerlere..
aynen ya burpcumda kk da biryerlere saldırmış benim gibi ama onun ki haklı sebep herhalde baştan girdiği topikten biri hamile kalmış ona yorum yazmış ama bende çok sevindim kız hamileyim diye yazmış ya içim gitti...iyi anlamda yani
ben çok acılar çektim ... bundan 1 yıl önce bebeğimi kaybettim sonra da bu uzun çetrefilli yola girdik ve bir türlü çıkıpta başarıya ulaşamadık(
özlemilkercim bizde çok zor yollardan gectik hala daha basaramadık ama yılmadık savasa devam ediyoruz
niye için gitti ki nasılsa birkaç gün sonra sende yazacaksın nasılsa:):CüvCüv:
allah sabır versin canım ya bizimde aramızda var 2 arkadaşımız senin gibi bebeğini kaybeden sen doğmadan kaybettin anladığım kadarıyla yani iki türlüde çok kötü..hangi aşamalardan geçtin kaybettiğin bebeğin tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi?tüp bebek aşılama oldu mu hiç?
denizcim baska yerlere cok takılmak yok ama haaaa
kıskanırız biz seni
burp u de bildigimiz iyi oldu gelmezse hemen takılırız onada
inşallah canım ya sende okudun galiba:)
ben niye oradaydım
çünkü illet bir şekilde endo hastasıyım ve tüp bebek transferin 4. günündeyim nasipse 29 ocak tahlil günüm...
canım doğal yönden hamile kalmıştım 12 haftalıkken bozulmuş gebelik teşhisi kondu va kürtaj oldum ardından aşılama falan oldum ama tutmadı... tüpü olmazsa yaza düşünüyoruz.. ben öğretmenim izin almam problem o nedenle bekleyeceğiz![]()
özlem ilkercim yaza kalmadan kendiliğinden gelir inşallah bebişim
cok az kaldı sen bu topiğin ilk hediyesi olacaksın bizlere umutlanacaz seninle arkandan gelicez sonra
birazdan meryem suremi okuyacam 3 olacak bugun
Heyhat ben geldim,nasılsınız bakalım???
peki sorun ne sadece kürtaj olman mı yani kendiliğinden olmuş sonra neden aşılama dediler züpper bir örtmenimiz daha oldu...
Heyhat ben geldim,nasılsınız bakalım???