Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleğimi görüyoruuuuuuuuuuuuuuum canım benim emanetemi verdin bebişlerini sen bir toparla öylesi daha sağlıklı olacak bebişim
melegim seni çok seviyorum canım
iyisin di miiiii
kıyamam sana
bak birlikte haber vercez senle biz
sonra dogum günleri de yakın olcak
tuanayımı gördüm face de ama sobelemedim ayıp olmasın diye
hiç rahat bırakmıyom kızı
cok tatlısınız ne guzel yorumlar yapmıssınız
keşke kıymetimi bilseler
nerdeeeeeeeeeeeeee
bende o zaman küçük pet şişe içeri giderim dayanamam valla
ay geriliyorum giderek
hayırlısıyla bi hallolsa şu
kızlar fac.e resimlerimizi koydum,ada'nın yeni resimleride var.bakarsınız.öptümm..![]()
niyedelü sesin ince ve güzel seni ben bile çoçuk sandımkız sevim benim sesimmi güzel delüüüü sen güzel ses görmemişsin ama sesimden yaşımı küçük sanarlar o ayrı birde en güzeli kapıya gelen satıcılar evin reisi veya sahibi evdemi diye soruyorlar evin kızı sanıyorlar beni bende evin sahibide reiside benim ama size vakit ayırmak istemiyorum diyip yolluyorum o güzel oluyor
sağ salim gelsinler inş kazasız belasız canımgünaydın kızlar forum hala düzelmemiş ağzı bir yerde burnu bir yerde bugün benim internetimdede bir sorun var nane mollah çalışıyor
bugün annemler kuzuluk kaplıcalarından dönüyorlar yüreğim ağzımda hava buz gibi karlı babam artık eskisi gibi araba kullanamıyor her çıkışı vukuatlı o dümdüz gidiyor yolda viraj nereye denk gelirse artık geçen sene ona arabayla eskort etmiştimde ölüyordum heyecandan gözümün önünde kaç kaza atlattı abuk subuk rüyalarda gördüm annemde görmüş sağ salim bir gelseler annemi tembihledim en ufak bir sorunda kenara çekin ben hemen almaya gelecem sizi dedim
geçen senede oradayken babamın şekeri fırlamıştı komaya girmişti acile kaldırmışlardı bende tüp tedavisinde transfer yapılmış sonucu bekliyordum allahım gecenin bir yarısı sakaryaya bir gidişimiz vardı allahım yolda eniştemin lastiği patladı tırlar vızır vızır biri geldi saolsun ileride bir cep tarif etti orada değiştirdi lastiğimizi gecenin 3 ü karanlık izmit yolu
annemlere oturun oturduğunuz yerde yaz kış serseri gibi gezmeyin yeter endişeleniyoruz diyoruz bu seferde evde ölümümü bekleyelim diyorlar araba kullanmayın diyoruz keza gene öyle kızlar dua edin sağ sağlım gelsin şu serseriler