Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meleğimi görüyoruuuuuuuuuuuuuuum canım benim emanetemi verdin bebişlerini sen bir toparla öylesi daha sağlıklı olacak bebişim

ay ne yazcaktım şimdi

heee

özlem eve gelince salata yapcak vakit olmıyiii
hem çürüyor aldıklarım benim

burpum maceralı hatunsun sen vesselam

istanbul a gidemezsen
ben sana fiyatlarını yollıyım yarın istersen

meleğimi görüyoruuuuuuuuuuuuuuum canım benim emanetemi verdin bebişlerini sen bir toparla öylesi daha sağlıklı olacak bebişim

melegim seni çok seviyorum canım
iyisin di miiiii
kıyamam sana
bak birlikte haber vercez senle biz
sonra dogum günleri de yakın olcak

tuanayımı gördüm face de ama sobelemedim ayıp olmasın diye
hiç rahat bırakmıyom kızı

cok tatlısınız ne guzel yorumlar yapmıssınız
keşke kıymetimi bilseler
nerdeeeeeeeeeeeeee

bende o zaman küçük pet şişe içeri giderim dayanamam valla
ay geriliyorum giderek
hayırlısıyla bi hallolsa şu

melegim seni çok seviyorum canım
iyisin di miiiii
kıyamam sana
bak birlikte haber vercez senle biz
sonra dogum günleri de yakın olcak

tuanayımı gördüm face de ama sobelemedim ayıp olmasın diye
hiç rahat bırakmıyom kızı

cok tatlısınız ne guzel yorumlar yapmıssınız
keşke kıymetimi bilseler
nerdeeeeeeeeeeeeee

bende o zaman küçük pet şişe içeri giderim dayanamam valla
ay geriliyorum giderek
hayırlısıyla bi hallolsa şu

gulimussssss bak yazabiliyorum ben hem seni de görüyorummmmm

ay keske azcık zayıflasaydım ben yaaaaaa

sen kilolu değilsinki aşk olsun ya

ayrıca dükkanın çok güzek titizlikle dizilmiş çok güzel ya rabbim bol kazançlar nasip etsin tatlım

okuyamadım daha geçmişi ama sanırım melek gelmiş kıyamam ya üzülme sakın tatlım bebimle 2 nizin hopereyini birlikte yapıcaz inşallah hayırlısıyla

kızlar fac.e resimlerimizi koydum,ada'nın yeni resimleride var.bakarsınız.öptümm..:nazar::nazar::nazar:

yağmurlu soğuk bir günün başlangıcından günaydınlar dileyerek açıyorum bu gün topingimizi

zasacım kız nazar değmesin tatlı kızımıza annesi maşallah hastaenede face yok akşam ilk işim resimlere bakmak olucak zasacım

özlemcim canım hamdolsun grip öksürük geçti bu regli ağrısıydı. majezik le oda geçti sonunda tabi sen rafa kaldırdın 9 ay regliyi

buarada okullar tatil edilebilirmiş haberiniz olsun

günaydın..hayırlı cumalar
anlaşılan her yer yağmurlu ve kötü
sitede düzelmemiş daha en azından böyle bir çözüm var yazmak için

günaydın kızlar forum hala düzelmemiş ağzı bir yerde burnu bir yerde bugün benim internetimdede bir sorun var nane mollah çalışıyor
bugün annemler kuzuluk kaplıcalarından dönüyorlar yüreğim ağzımda hava buz gibi karlı babam artık eskisi gibi araba kullanamıyor her çıkışı vukuatlı o dümdüz gidiyor yolda viraj nereye denk gelirse artık geçen sene ona arabayla eskort etmiştimde ölüyordum heyecandan gözümün önünde kaç kaza atlattı abuk subuk rüyalarda gördüm annemde görmüş sağ salim bir gelseler annemi tembihledim en ufak bir sorunda kenara çekin ben hemen almaya gelecem sizi dedim
geçen senede oradayken babamın şekeri fırlamıştı komaya girmişti acile kaldırmışlardı bende tüp tedavisinde transfer yapılmış sonucu bekliyordum allahım gecenin bir yarısı sakaryaya bir gidişimiz vardı allahım yolda eniştemin lastiği patladı tırlar vızır vızır biri geldi saolsun ileride bir cep tarif etti orada değiştirdi lastiğimizi gecenin 3 ü karanlık izmit yolu
annemlere oturun oturduğunuz yerde yaz kış serseri gibi gezmeyin yeter endişeleniyoruz diyoruz bu seferde evde ölümümü bekleyelim diyorlar araba kullanmayın diyoruz keza gene öyle kızlar dua edin sağ sağlım gelsin şu serseriler

gulimus hiç olur mu senle muhabbet etmek istememek
facede demiştim ya biraz cıkıyım diye sonra baktım sen yazmamısın herhalde yazamıyor diye cıktım bende zaten 22 de sızmısım sabah 7 de annemleri garaja almaya gittim

burp um serserilerin sagsalim gelsin canım inş
hatırlıyorum gecenseneyi
burda daha hava sogumamıs gibi sanki

kız sevim benim sesimmi güzel delüüüü sen güzel ses görmemişsin ama sesimden yaşımı küçük sanarlar o ayrı birde en güzeli kapıya gelen satıcılar evin reisi veya sahibi evdemi diye soruyorlar evin kızı sanıyorlar beni bende evin sahibide reiside benim ama size vakit ayırmak istemiyorum diyip yolluyorum o güzel oluyor
niyedelü sesin ince ve güzel seni ben bile çoçuk sandım :9:
günaydın kızlar forum hala düzelmemiş ağzı bir yerde burnu bir yerde bugün benim internetimdede bir sorun var nane mollah çalışıyor
bugün annemler kuzuluk kaplıcalarından dönüyorlar yüreğim ağzımda hava buz gibi karlı babam artık eskisi gibi araba kullanamıyor her çıkışı vukuatlı o dümdüz gidiyor yolda viraj nereye denk gelirse artık geçen sene ona arabayla eskort etmiştimde ölüyordum heyecandan gözümün önünde kaç kaza atlattı abuk subuk rüyalarda gördüm annemde görmüş sağ salim bir gelseler annemi tembihledim en ufak bir sorunda kenara çekin ben hemen almaya gelecem sizi dedim
geçen senede oradayken babamın şekeri fırlamıştı komaya girmişti acile kaldırmışlardı bende tüp tedavisinde transfer yapılmış sonucu bekliyordum allahım gecenin bir yarısı sakaryaya bir gidişimiz vardı allahım yolda eniştemin lastiği patladı tırlar vızır vızır biri geldi saolsun ileride bir cep tarif etti orada değiştirdi lastiğimizi gecenin 3 ü karanlık izmit yolu
annemlere oturun oturduğunuz yerde yaz kış serseri gibi gezmeyin yeter endişeleniyoruz diyoruz bu seferde evde ölümümü bekleyelim diyorlar araba kullanmayın diyoruz keza gene öyle kızlar dua edin sağ sağlım gelsin şu serseriler
sağ salim gelsinler inş kazasız belasız canım
ya gene site kafayı yemiş
bi insana süt ve süt ürünleri bu kadar dokunur bebğime yarasın diye biir küçük bardak süt birazda peynir yedim sen misin yiyen midem öldürdü bu ne ya uykum var yağmurlu havalarda hiç yataktan kalkmak istemiyorum kimse yok sayfada zatı sinir ben yatar

şimdi de kırmızı kocaman konuya cevap ver yazmışlar iyice sapıttılar
ama bizi hiçbirşey yıldıramaz :16:

mavicim iyi haberle gel inşallah
efe annesini üzmedi hiç
annesi de onu güzel besliyor kilo da almıştır

ben iyi beslenemiyorum
isteyerek yediğim bol meyve ve yaşil salata roka maydanoz marul
ayrıca havuç turp salatası
dün et yedim mesela bugunde balık var menüde
ama içim hep bulanık süt içemiyorum ayarn içiyorum öğleden sonra akşam da yoğurt sabahları peynire dikkat ediyorum ama yinede yeterli değilmiş gibi geliyor
süt içmek istemiyorum:(((

Back
X