Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bal kisti takma canım kafana bende de oldu kürtajdan sonra
1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti
ama ben 1 ayda kilo aldım:37:

ay tek gözle sular seller içinde geçmişi okuyacagım diye haşadım cıktı okudum valla bravo
kuzularım giremedim merak etmişiniz ama seneyi kapatırken sayısını unuttugum hastalıklarımın en tavan yapmısını yasadgımdan yataktan cıkmayı bırakın gözümü acamıyorum günlerdir
bogazla basladık üstüne grip eklendi o yetmedi beni en cok yamultan illet göz nezlesi ilave oldu
burnum bogazım hep tıkandı gözlerim şişti davul oldu acılmıyor yagmur gibi ikisinden yaslar bosanıyor yataktan cıkamadım gözümde mendil tülbent bütün perdeleri ısıkları kapattırdım evdekilere de karartma uyguladım yarasa gibi bir damla ısıga bakamadım ki net acıp nasıl girip yazayım bi dünya bitkisel karısımlar uygula c vitaminlerini kilo kilo götür nafile nasıl yamulmusum bu sefer mahvoldum bittim resmen hala da kötüyüm yatıyorum da gene düne göre daha iyi diyeyim halime simdi de sürekli ter bosanıyor sırtımdan yorganın altındayım hep en azından artık tek gözüm kapalı korsan gibiyim :)
gözün görmemsi ne korkunc bişey yarabbim ne büyük nimet görmek sükredelim halimize valla

Son düzenleme:
burpum azarı yimişim senden beslenme konusunda haklısın ama benim bünyem solunum yollarından yana hep düşkün zaten ezelden yılda birkac kez düşerim yataga böyle antibyotik penisilinlerle büyüdüm ben igne yemezsem iyileşemem asla bu sefer bu kadar sık ve agır hasta düşmemin nedeni içimden mikrobu tam anlamıyla atamamam oldu ilaçsız malsef gecmiyor böyle tekrarlıyor canım
yoksa sirkeden zencefile baldan limona greyfuttan sarımsaga pastilinden siyah turpun bilmem nesine kadar akla gelen tüm bitkisel destekler illa ki hafifletirdi biraz olsun beni ama nafile valla bu sefer hiçbişey kar etmedi salıdan beri yatıyom düşün halimi

bebim de kayıpmıs hayırdır bensizlige dayanamadı yavrum terki diyar mı etti:)
bu arada tedaviye start verıcek olmana cok sevındım canım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin

melegim üzülmüşün bitanem kıyamam sana hislerin taze daha hazrdın heyecanlıydın gün saymaya o yüzden bocaladın sasırdın üzüntün bundan hiçbişey bıtmedı ki tatlım sadece uygun zamanı beklıyoruz ben asılama tedavısındeyken bı bayan vardı o da transfer olacakken ohss olmus ıkı ay sonra yapıldı transferı dondurulmuslarıyla gayet de güzel gitti herseyi
sen sakın umudunu düşürme sabırla sınıyor seni RAbbim sen sabret o mükaftını verıcek emınım ben

özlemim mavisim güzel haberler almıs yavrularından masallah kuzulara
nursimim gününüz yaklsıtıkca ben heyecanlanıyorum Rabbim hayırla kavusturusn kuzuna
deniizim merak etmişin beni kuzum yerim seni miden mı rahtsız oluyor kıyamam eşin de gitmiyormus hadı gözün aydın ola
elanazım ovulasyonda gördügün cift kırmızlar testte cıkıcak insallah hadi hayrılsı RAbbimden
sevimcim sen ne alemdesn sekerın cıktı mı cıkmadı mı anlamadım orasını ınsallah cıkmamıstır tatlım hayırlısı olsun hakkınızda sizin de
tuanayımı da göremedim kayıplarda çiçeğim bu ara hayrola
ballı lokum kist cıkmıs sanırım üzülme hiç engel değil ilerlemeden yok edersiniz mereti bebişin yerı hazır olur hem
semracım sizde durumlar iyi herhalde adamın resımlerıne gözüm acılır acılmaz bakıcam kısmetse
bu arada göbüşü cıkmayan kadın örneginin bir ikincisi ben olcam sanırım :=)

daha fazla kalamıyorum malesef ekran basında cok bile dayandım basladı gene cesmeler akmaya
kimseye de denk gelemedım zaten dua edin iyileşeyim yarına kadar yoksa halim harap benim
hepinizi uzaktan öpüyom aman sizi hasta etmyeyim
dikkat edin kendinize kuzular Allahım kimseleri hasta düşürmesin

ay tek gözle sular seller içinde geçmişi okuyacagım diye haşadım cıktı okudum valla bravo
kuzularım giremedim merak etmişiniz ama seneyi kapatırken sayısını unuttugum hastalıklarımın en tavan yapmısını yasadgımdan yataktan cıkmayı bırakın gözümü acamıyorum günlerdir
bogazla basladık üstüne grip eklendi o yetmedi beni en cok yamultan illet göz nezlesi ilave oldu
burnum bogazım hep tıkandı gözlerim şişti davul oldu acılmıyor yagmur gibi ikisinden yaslar bosanıyor yataktan cıkamadım gözümde mendil tülbent bütün perdeleri ısıkları kapattırdım evdekilere de karartma uyguladım yarasa gibi bir damla ısıga bakamadım ki net acıp nasıl girip yazayım bi dünya bitkisel karısımlar uygula c vitaminlerini kilo kilo götür nafile nasıl yamulmusum bu sefer mahvoldum bittim resmen hala da kötüyüm yatıyorum da gene düne göre daha iyi diyeyim halime simdi de sürekli ter bosanıyor sırtımdan yorganın altındayım hep en azından artık tek gözüm kapalı korsan gibiyim :)
gözün görmemsi ne korkunc bişey yarabbim ne büyük nimet görmek sükredelim halimize valla
yarasa korsanları :))))
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ...
burpum azarı yimişim senden beslenme konusunda haklısın ama benim bünyem solunum yollarından yana hep düşkün zaten ezelden yılda birkac kez düşerim yataga böyle antibyotik penisilinlerle büyüdüm ben igne yemezsem iyileşemem asla bu sefer bu kadar sık ve agır hasta düşmemin nedeni içimden mikrobu tam anlamıyla atamamam oldu ilaçsız malsef gecmiyor böyle tekrarlıyor canım
yoksa sirkeden zencefile baldan limona greyfuttan sarımsaga pastilinden siyah turpun bilmem nesine kadar akla gelen tüm bitkisel destekler illa ki hafifletirdi biraz olsun beni ama nafile valla bu sefer hiçbişey kar etmedi salıdan beri yatıyom düşün halimi

bebim de kayıpmıs hayırdır bensizlige dayanamadı yavrum terki diyar mı etti:)
bu arada tedaviye start verıcek olmana cok sevındım canım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin

melegim üzülmüşün bitanem kıyamam sana hislerin taze daha hazrdın heyecanlıydın gün saymaya o yüzden bocaladın sasırdın üzüntün bundan hiçbişey bıtmedı ki tatlım sadece uygun zamanı beklıyoruz ben asılama tedavısındeyken bı bayan vardı o da transfer olacakken ohss olmus ıkı ay sonra yapıldı transferı dondurulmuslarıyla gayet de güzel gitti herseyi
sen sakın umudunu düşürme sabırla sınıyor seni RAbbim sen sabret o mükaftını verıcek emınım ben

özlemim mavisim güzel haberler almıs yavrularından masallah kuzulara
nursimim gününüz yaklsıtıkca ben heyecanlanıyorum Rabbim hayırla kavusturusn kuzuna
deniizim merak etmişin beni kuzum yerim seni miden mı rahtsız oluyor kıyamam eşin de gitmiyormus hadı gözün aydın ola
elanazım ovulasyonda gördügün cift kırmızlar testte cıkıcak insallah hadi hayrılsı RAbbimden
sevimcim sen ne alemdesn sekerın cıktı mı cıkmadı mı anlamadım orasını ınsallah cıkmamıstır tatlım hayırlısı olsun hakkınızda sizin de
tuanayımı da göremedim kayıplarda çiçeğim bu ara hayrola
ballı lokum kist cıkmıs sanırım üzülme hiç engel değil ilerlemeden yok edersiniz mereti bebişin yerı hazır olur hem
semracım sizde durumlar iyi herhalde adamın resımlerıne gözüm acılır acılmaz bakıcam kısmetse
bu arada göbüşü cıkmayan kadın örneginin bir ikincisi ben olcam sanırım :=)

sağol teyzesi :nazar:

iyi hafta sonları güzellerim
soğuk karla karışık bir izmir havası var bugun deli gibi soğuk
zor ısınıyoruz Allah dışarda olanlara kolaylık versin

sermestim gelmiş ama iyileşememiş ağız burun hepsi akıyor maşallah zaten bünye zayıfmış hastalığa birde bebiş olunca daha da zayıf düşürdü vucudunu
iyi ki farkedip raporunu almışsın ..en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
son sayfaya baktım tek bakalım neler olmuş bebing gelmemiş mi daha..

Son düzenleme:
denizim sanki senin deniz bebek de bi prenses olacak bende hiç tatlı yemezdim....:16::16::16:
:nazar:istatistiklere göre öyle olacak galiba
mavide özlemde tatlı yiyor sen yememişsin bende yemiyorum bilemiyorum artık hayırlısı olsun ne olursa olsun:))
denizcim senin hamile haberini alınca bende kız gibi hissetmiştim
bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı
canım Ankaraya gidecekmişsiniz herhalde
bence de bu karda kışta sen yola çıkma
eşin gitsin gelsin
:emir_bebek:
göreceğiz bakalım prens mi olacak prenses mi.))
yok canım gitmiyoruz o da gitmiyor
az önce markete gittik donduk iyi ki ankarada değiliz dedim hemen çamur atma diyor ama öyle soğuuuuk:18:
denizcim bencedeee senin kızın olucak banada öyle geliyor. elanazcımm gibi tahmin ediyorum. sakın canım yola filan çıkma pazara daha fena olucakmış hava şartları sen bilirsin ama iyi düşün senin ve bebişin hayatı söz konusuu ağzımızı hayırlı açalımda allahım bebişinide senide korusun

kızlar gözlerim kapanıyorrrrrrrrrrrr çok yoruldum iştebana müsade
hayırlısı canım ya sende üzme artık kendini
herşeyi zaman ve oluruna bırakmak bazen daha iyi geliyor
malesef bizim bütün hayellerimiz alt üst oldu hic beklemedigimiz bir durumla karsilastik sok olduk birden neye ugradigimiz sasirdik ve ben o an bayilip düsmüsüm uyandigimda yumurtalar toplanmis esim onlari labora götürüp gelmisti bile yanima uzun bir süre kendimi toparlayacagimi sanmiyorum 19tane yumurta toplanmis bunlarinda 9zu donduruldu digerleride ölmüs transfer ne zaman olacak hic bir bilgimiz yok daha olacagi bile belli degil hormonlar ne zaman düsecegide belirsiz malesf dondurucudan cikardiklarinda ölme ihtimalleride olabiliyormus malesef artik hic hevesim ümitim kalmadi kafam karma karisik vardirda binda bir hayir diyorum allahin takdir ilahisi buymus diye kendimi teselli ediyorum iste daha yazak cok seyler varda kafanizi sisirmek istemiyorum eger topinge fazla giremezsemde beni merak etmeyin hepinizi cok seviyorum ve öpüyorum:58::58::58:
canım benim kıyamam haklısın hayal kırıklığı oldu senin için
ama bunda da varsa bir hayır ki vardır
böyle düşün lütfen ne desek boş ama lütfen hırpalamak kendini çözüm olmayacak
topiğe girmemezlik yok bunu çıkar kafandan
melekkk... tesadüfen baktım buraya...
ohss riskinden dolayı transferin iptal edilmiş diye anladım...
bak arkadaşım beni hatırluyormusun bilmem ama bebk sahibi olabilmem içn tüp bebkten baska yol yok dedi doktor ilk gittiğimiz günden beri... bayağı bilgi sahibiyim bu konularda bana güvenirsen eger... doktorun en güzel kararı vermiş ertelemekle... dondurulmuşlardan hiç korkma sakın bozulacaklar bişey olacak diye... bizim topicte bi arkadaş daha yeni dondurulmuş iile hamile kaldı... hem 1-2 tane dğeilki 9 tane koymuşlar bak...bi kaçı bozularak cözülse bile geri kalan sana yeter Melekcim....

kıyamam sana.. cok haklısın üzülmekle ben de gün saymanın ne demek olduugnu cok iyi biliyorum.. ama sen zorları gecmişin...şükür bol bol da yumurtan oluşmuş... 1-2 ay dinlensin vücudun suyu atsın.. hormonlatın normale dönsün al bebegini inş... üzül amasadece şimdilik.. çünkü sonu iyi olacak inş...

yazmadan edemedim düşüncelerimi...
:46::13:
sağol canım benim 5 aylık olduk valla:)
inşallah hep öyle başarılı ve önde olurlar canım inşallah:nazar:
canım benim ben süt ve türevlerini çok ama çok severim bu hamilelikte oldu böyle
hele ayrana bayılırım ama midemi ekştiyor valla:(((
canın tatlı mı istiyor senin, bende hep tatlı yedim zaten tatlıyı da çok severdim :)

ayy şeker kız candy :9::9::9::9::9:

ne oldu canım ya merak ettim
inşallah kötü birşey yoktur
burayada hala lapa lapa yağıyor kar

bana iyi gibi geldi ama bilemedim ki 4 hafta sonrada bana yüklenecek:27:

aaa sakın üzülme buradaki hemen hemen tüm hamişler kistten sonra hamiş kaldılar
bende dahil :))))
herşeyin hayırlısı olsun öyle düşün

hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhh

sağol teyzesi allah razı olsun

öyle düşünme ne olur herşeyde vardır bir hayır
bence çok az kaldı azcık sabret ve sakın isyan etme
belkide rabbim hala senin sabrını ölçüyor ne dersin
hem çözünenler ölecek diye birşey yok tüp bebek bölümünde çözünmüşlerle hamile kalan o kadar çok insan var k
hem benim 1 tane senin 9 tane var hepside ölecek değil ya
ben bunu doğurayım sonraki planım diğer yavrumu büyütmek
hayallerimi yıkma lütfen :(((
buraya girmemek ne demek valla zopalarım ha

bak ne güzel rüyalar inşallah 1-2 aya gerçek olacak sen inan
benimde dualarım seninle canım benim

ayyy senden bunları duymak ne güzelllllllllllllll
aman boşver resimleri arabayı bana göre en güzel haber bu :64::64::64::64::64::64::64::64:
canım tatlı istemiyor özlem hele çukulatalı şeylere bayılırdım
yemiyorum ya elim hep çubuk kraker gibi tuzlu ya da ekşili mandalina portakala gidiyor
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bitmiyor bu hayat,
ve sonu gelmiyor bu sonsuzluk acısının,
sonu gelmiyor insan acısının...
yoksa ben ister miydim
ÖYKÜlerde saklanarak yaşamak...
sonsuzluğu
senin o kısacık ömrüne çevirmek istemez miydim...
ÖYKÜler DENİZinin en dibinde
saklanmak ister miydim...
ama ne zaman soluk almak için çıksam,
bitmiyor, bitmiyor bu hayat...
yoksa bu karanlık sonsuzluğu
senin o kısacık ömrünle değiştirmek
istemez miydim...

tamam şiir biraz karamsar ama kitap okurken buna rastladım içide deniz ve öykü geçincede siz aklıma geldiniz :))):16::16::16::16::16:
teşekkür ederim canım karamsar olmuş ama yine de anlamlı:nazar:
,aaayyyy
kızlaaarr
şubat annelerinden biri doğum yapmış
32+3 te
1400 gr
Allah sağlıklı uzun ömür versin
çok etkilendim sanırım
sağlıcakla dönerler inşallah evlerine
Allah sağlık versin mavicim
çok erken doğmuş ama inşallah sağlıkla büyür bebeği

burpcum canım benim yine duygusalsın hele ki eşinin gözlerinde isteği gördükçe daha da üzüyorsun kendini..Hep dua ediyorum Rabbime n ksıa zamanda sizi anne baba
sevgili anne babanızı da dede nine yapsın inşallah..

bebinggggggggggggggggggggggggggg nerdesinnnnnnnnnnnnnn?
merak etmeye başladım ama ya inşallah birşey yoktur

denizcim tatlıyla çikolatayı ayıralım ama çünkü çikolata isteyenlerin genelde kızı oluyormuş :)
benim gibi çikolata hariç her türlü tatlıyı yersende sanırım erkek :)
senin gönlünden geçen kız sanırım rabbim gönlüne göre versin canım....
şiir karamsar ama sizinkilerin adı geçince yazayım dedim :):43::43::43:

sermest geçmiş olsun canım inşallah yarına kadar daha iyi olursun
olmazsan da tekrar rapor al hasta hasta nasıl çalışacaksın

bizde alışverişe gittik gelirken arabamız bozuldu
zor geldik eve pazartesi servise gidicek bakalım

deniz benim gibi her türlü tatlıyı
çikolata da dahil ne varsa yersen de oğlan:)))))
oldumolası severdim zaten
bi de ben ekşi yiyememiştim
yazın aannemler limonata yaptı kokusu bile midemi ekşitiyodu
ben oğlun olacak sanardım ama kız gibi sanki:)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bitmiyor bu hayat,
ve sonu gelmiyor bu sonsuzluk acısının,
sonu gelmiyor insan acısının...
yoksa ben ister miydim
ÖYKÜlerde saklanarak yaşamak...
sonsuzluğu
senin o kısacık ömrüne çevirmek istemez miydim...
ÖYKÜler DENİZinin en dibinde
saklanmak ister miydim...
ama ne zaman soluk almak için çıksam,
bitmiyor, bitmiyor bu hayat...
yoksa bu karanlık sonsuzluğu
senin o kısacık ömrünle değiştirmek
istemez miydim...

tamam şiir biraz karamsar ama kitap okurken buna rastladım içide deniz ve öykü geçincede siz aklıma geldiniz :))):16::16::16::16::16:
teşekür ederiz teyzesi karamsar olsun ama güzel
geçmiş olsun inş sabaha bişeyin kalmasın canım dualrım seninle greyfutu fazla tüketme karın ağrısı yapıyor ona göre
daha fazla kalamıyorum malesef ekran basında cok bile dayandım basladı gene cesmeler akmaya
kimseye de denk gelemedım zaten dua edin iyileşeyim yarına kadar yoksa halim harap benim
hepinizi uzaktan öpüyom aman sizi hasta etmyeyim
dikkat edin kendinize kuzular Allahım kimseleri hasta düşürmesin
dikkat et kendine
denizcim tatlıyla çikolatayı ayıralım ama çünkü çikolata isteyenlerin genelde kızı oluyormuş :)
benim gibi çikolata hariç her türlü tatlıyı yersende sanırım erkek :)
senin gönlünden geçen kız sanırım rabbim gönlüne göre versin canım....
şiir karamsar ama sizinkilerin adı geçince yazayım dedim :):43::43::43:
benim canım hiç birini istemedi benimki ne olcak şincik
bizde alışverişe gittik gelirken arabamız bozuldu
zor geldik eve pazartesi servise gidicek bakalım
geçmiş olsun canım silik milik sen çalış bak çoğu silik çizgiyle hamile kaldı unutma
deniz benim gibi her türlü tatlıyı
çikolata da dahil ne varsa yersen de oğlan:)))))
oldumolası severdim zaten
bi de ben ekşi yiyememiştim
yazın aannemler limonata yaptı kokusu bile midemi ekşitiyodu
ben oğlun olacak sanardım ama kız gibi sanki:)))
sağlıklı olsunda badana boya bitti galiba

ya sevimcim aslında pek ilişkisi de yok gibi geliyor ya bana ama neyse
eskiler denemiş bir kere deyip inanıyorum :)
çünkü ben salatada limonu acayip seviyorum yani ekşide tüketiyorum
bir arkadaşım hatta dün gittiğim:)))
kızı var onun ona hamileyken yemediğim kadar tatlı yedim dedi
hani tatlı yiyenin hep oğlu olurdu ahanda kocaman oldu fıstığım
dün annesine diyor ki: ben öslemi çok seviyoyum
oyyy dedim kurban olurum sana bende seni çok seviyoyum
birde şu kayu,pepe,öcük ile böcük, manun mu neyse onları izlemesek :))))
ayy çocuk olunca tv izlemek bile lüksmüş bunu gördüm ya :52::52::52::52:
hayırlısı, sağlıklısı olsunda gerisi önemli değil
her kadının aklından br kızı, canyoldaşı olsun ister
ama rabbim bize neyi layık görürse hakkımız odur
oğlu olmayana da ee hani erkek çocuk derler
biz ne millete ne ailelerimize yaranamayız:1:
rabbim neyi nasip ettiyse o gerisi boşşşşşşşşşşşşşşşş

ya sevimcim aslında pek ilişkisi de yok gibi geliyor ya bana ama neyse
eskiler denemiş bir kere deyip inanıyorum :)
çünkü ben salatada limonu acayip seviyorum yani ekşide tüketiyorum
bir arkadaşım hatta dün gittiğim:)))
kızı var onun ona hamileyken yemediğim kadar tatlı yedim dedi
hani tatlı yiyenin hep oğlu olurdu ahanda kocaman oldu fıstığım
dün annesine diyor ki: ben öslemi çok seviyoyum
oyyy dedim kurban olurum sana bende seni çok seviyoyum
birde şu kayu,pepe,öcük ile böcük, manun mu neyse onları izlemesek :))))
ayy çocuk olunca tv izlemek bile lüksmüş bunu gördüm ya :52::52::52::52:
hayırlısı, sağlıklısı olsunda gerisi önemli değil
her kadının aklından br kızı, canyoldaşı olsun ister
ama rabbim bize neyi layık görürse hakkımız odur
oğlu olmayana da ee hani erkek çocuk derler
biz ne millete ne ailelerimize yaranamayız:1:
rabbim neyi nasip ettiyse o gerisi boşşşşşşşşşşşşşşşş

sağlıklı olsunlarda gülüm gerisi boş bana şimdiden ee bundan sonraki erkek olur diyorlar ulan ben bunu bi doğursaydım sağ salim bide erkek düşüncekmişim sanki erkek olunca boyum uzayacak ben damat alınca oğlum zatı olcak :24:

Back
X