Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydinlarrrrrrrrrrrr...... sonunda gelebildim tekrardan cooook yogun tempolu geciyor hayatim hicte sikayetci degilim kafam rahat en azindan

brupcugum inan cok üzlüdüm keske sonucu böyle olmasaydi canim keske malesef bu durumlar inasanin elinde olmayan seyler biz neyapsak etsekde allah vermeyince vermiyor iste bende senin gibi esimde bir cocugum olmasini istiyordum ama malesef:((( bu durumu kabullenmekten baska bisey yok suan piskolojik tedavi görüyorum inan cokta faydasini görüyorum tatlim iyki baslamisim diyorum seninde toparlanma zaman alcak herseyi unutmak okadar kolay degil bu hayata eger istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur canim zaman zaman düsünmeden isyan ediyoruzda belkide olmamasi daha hayirlisi belkide oldugunda özürlü olacak belkide hayirsiz olacak burasini hic düsünmüyoruz anacak istiyoruz insallah kendini ve esini fazla yipratmadan bu yükün altindan kalkarsin tatlim....

denizcigim cok büyük gecmis olsun tatlim allahtan acil sifalar dilerim minik pasamiza allah beterinden korusun canim.

tuanayim tedavin hayirli uguru olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz tatlim hadi sen artik güldür bizim yüzümüzü:)))

mavicim tayinin ve yeni eviniz hayirli ugur olsun canim allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin.

özlemcigim sen nasilsin canim? Batucuk keyifi yerindemi güzelim?

semracigim senin tatilin bitsin artik özledim seniiii kuzum...

bebing canim senin moraller nasil tatlim?

bilgecigim sen tahminen sicaklarla bogusuyorsun bide cimcimenin pesinden kosturma.. Sen tedaviye basladinmi canim?

balcigim sen nasilsin tatil?

sevimin pc ne zaman yapilacak artik ya özlediiikkk iyice

sermest senin tayinin nereye cikti? prensesin yemesi düzeldimi? doktora gidecektiniz ne oldu ne dedi tatlim?

Elenazcigim son kez cocuksuz tatilde canim keyfini cikar tatlim..

nursim artik neden girmiyor bilen varmi???

bense kosusturmalarla günüm geciyor hafta sonu kisa bir tatil yaptik esimle memlekete gittik cok eglenceli ve cokta güzel gecti tadi damagimda kaldi:)))) esim 02.08 benim isyerime basladi oda bende cok memunuz simdilik bir sorun yok insallah olmazda. Aile dostumuzu kaybetik malesef kalb kirizinden vefat etti hic beklemedigimiz bir andi ve kendisi 39 yasindaydi cok üzülüp agladim:((( hatirlasaniz esimde bir topak cikmis demistim o kistmis sperimleri etkilemiyormus kendiligindende gecermis onun durumu iyi ama benimkisi pek ic acisi degil kazandan dolayi omurga kemigimde catlik vardi 7mm sabit durdugu icinde sansliydim ama bu catlaklik 8mm oldu ve cocuk yapmam tamamen yasaklandi tekerleklik sandalyeye bile mahkum kalabilirmissin ameliyatta edemiyorlar cok riskli oldugu icin bir ömür boyu terapi görmek zorundayim iste böyle vallah artik kafama eskisi gibi takmiyorum hersey olacagina variyor zaten vardir bundada bir hayir...

topiğimiz yine sessizliğe gömüldü.
cok üzgünüm uykum kacıyor gece düşünüyorum duruyorum.
isyan etmememiz gerekli biliyorum.

burpum Allah sana bu sıkıntının sabrını versin.baska ne diyebilirim ki

melekcim seni gördügüme cok sevindim.iyi ol eşinin işi hayırlı olsun

mavicim tayinin hayırlı olsun seninde 1. bölgede calısmak ne demek.

denizcim innş sadece alerjidir.bi arkadasımın basına geldi kendi emzirdigi için süt ürünleri tüketmiyordu oyle gecmişti sanırım kırmızılık kakada tabi bide ona uygun mamayla.ama 1 yasında bazen 2 yasında gecermiş o tür alerjiler.Allah biran önce şifasını versin.

günaydinlarrrrrrrrrrrr...... sonunda gelebildim tekrardan cooook yogun tempolu geciyor hayatim hicte sikayetci degilim kafam rahat en azindan

brupcugum inan cok üzlüdüm keske sonucu böyle olmasaydi canim keske malesef bu durumlar inasanin elinde olmayan seyler biz neyapsak etsekde allah vermeyince vermiyor iste bende senin gibi esimde bir cocugum olmasini istiyordum ama malesef:((( bu durumu kabullenmekten baska bisey yok suan piskolojik tedavi görüyorum inan cokta faydasini görüyorum tatlim iyki baslamisim diyorum seninde toparlanma zaman alcak herseyi unutmak okadar kolay degil bu hayata eger istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur canim zaman zaman düsünmeden isyan ediyoruzda belkide olmamasi daha hayirlisi belkide oldugunda özürlü olacak belkide hayirsiz olacak burasini hic düsünmüyoruz anacak istiyoruz insallah kendini ve esini fazla yipratmadan bu yükün altindan kalkarsin tatlim....

denizcigim cok büyük gecmis olsun tatlim allahtan acil sifalar dilerim minik pasamiza allah beterinden korusun canim.

tuanayim tedavin hayirli uguru olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz tatlim hadi sen artik güldür bizim yüzümüzü:)))

mavicim tayinin ve yeni eviniz hayirli ugur olsun canim allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin.

bilgecigim sen tahminen sicaklarla bogusuyorsun bide cimcimenin pesinden kosturma.. Sen tedaviye basladinmi canim?

sermest senin tayinin nereye cikti? prensesin yemesi düzeldimi? doktora gidecektiniz ne oldu ne dedi tatlim?

Melekcim buralar gerçekten çok sıcak ve bazen dayanılmaz oluyor. sana da çok geçmiş olsun. o çatlağa dikkat et. yaşlılığımızı düşün. önce sağlık. tedavi de yok ise sen ömür boyu dikkat edeceksin. ağır kaldırmayacaksın, kendini yormayacaksın.

bana gelince dün doğumgünümdü. burpun üzüntüsü, üzerine kızımın iletişimekapalı olarak yaramazlığın limitini zorlaması beni cok yordu. anne düşkünü kızım gitti yerine sürekli beni cırmalayan bağıra bağıra ağlayan bir çocuk geldi. laftan anlamıyor. dayak tarzım ve onayladığım bir şey değil. ama mahvoldum. akşam eşimle kardeşim yemeğe çıkardılar beni ama yorgunluktan çatalı saplayamadım. hemen geldik. yatıp uyudum. kız da ağlamaktan helak vaziyette uyudu. şu an hangi koltuğa otursam kalıyorum. annem tatilde, kayınvalidem tatilde. bana tatil de yaramaz çünkü o da bir koşturmaca demek :))) hayat işte. böyle böyle geçip gidiyor anlamıyorsun.

biz prof. bir doktora gittik. o da dedi ki eşinizin sperm sayısı doğal olmasını güçleştiriyor. iğneyle aşılama sonç verir klomen de yaramaz dedi. zaten ilk iki aşılamamız klomenle olmuştu. onlar da zaten negatif. neyse döndük yine eski doktoruma. antibiyotiğim bitti reglinde ara dedi. iğne yazdı onu da devlet karşılamıyormuş 3. kez olduğu için. bayrama denk gelirse bu ay iptal. gelmezse bakalım artık hayırlısı. benim diğer topikte bir arkadaşım kayseride 2900 e aptırdı tüp bebeği biz burada 4000-5000 den aşağı bulamadık :((( son çare o ama bakacağız.

ah canım bu günleri bir atlatsam her geçen gün daha acı veriyor allahtan artık çocuk dilemiyorum tek dileğim çocuksuzluğu kabullenme gücü

ah o can sıkılmaktan merdaneye döndü okadar moralim bozukki hani yabancı filmlerde şok geçirdikleri bir durumda kusarlar ya benim mide aynen sürekli o vaziyette midem bulanıyor sürekli üzüntüden flashbackler halinde yaşadıklarım geliyor aklıma tam 18 gün sürdü yumurta geliştirme ne için bir hiç için

insanoğlu sevdiğinin acısına, yoksulluğa, açlığa ve daha nelere katlanırmış. sen de atlatacaksın. hayat dolu ve çalışkan bir insansın. sosyalsiniz eşinle. şükredecek harika bir hayatın var. Allah sabrını verir. herşey şu an cok taze. zaman lazım. ama ben atlatacağına inanıyorum. Allahtan hayırlısını dileyelim. inşallah tanışırız da bir gün. çok renkli bir insan olduğuna eminim. o yuzden kendini biraz rahat bırak. ben kendimi sinema salonuna kapatırdım ya da evde dvd lere hapsederdim. düşünmeni engelleyecek herşeyi dene. eşine de gözkulak ol erkeklerde bu durumlar gözyaşı olarak değil hastalık olarak başgösterir. sizden önemli ne var şu hayatta?

yasadıgımız mutsuzlukla arada kaynadı ozur dilerim özlemcim evlilik yıldonümünüz kutlu olsun Allah nice yıllar nasip etsin mutlu saglıklı

bilgecim seninde dogum gunun kutlu olsun canım

anlamadıgım klomenle iğnenin aşılama sansını artırmasıyla ilgili fark bana pek mantıklı gelmedi cunki ikiside yumurta geliştiriyor senin yumurtalıgın hangisi cevap verirse o ilaç kullanılır.sonuccta asılama da sansı belirleyebilmesi ni pek mantıklı bulmadım.prof olmuş adam lafım yokta.o kadar cok doktor gördüm o kadar cok sey biliyorum ki aartık yorum yapmadan duramıyorum.

yasadıgımız mutsuzlukla arada kaynadı ozur dilerim özlemcim evlilik yıldonümünüz kutlu olsun Allah nice yıllar nasip etsin mutlu saglıklı

anlamadıgım klomenle iğnenin aşılama sansını artırmasıyla ilgili fark bana pek mantıklı gelmedi cunki ikiside yumurta geliştiriyor senin yumurtalıgın hangisi cevap verirse o ilaç kullanılır.sonuccta asılama da sansı belirleyebilmesi ni pek mantıklı bulmadım.prof olmuş adam lafım yokta.o kadar cok doktor gördüm o kadar cok sey biliyorum ki aartık yorum yapmadan duramıyorum.

yazdıklarım ustuste cıkmıs hayret.
yine sapıtıyor sayfa sanırım
gecen gun hizmet dısı diyodu gene neyseki uzun surmedi

bana gelince kistim 5.5 cm den 2.5 a gerilemiş dogum kontrol bile yetmemiş yani
ilaca basladım vucudun tepkisine gore devam edicez şimdilik bişey belli degil yani.

kıyamam ben sana ,sen benim canımsın canım arkadaşımsın, yaşadıkların çok ama çokzor gerçekten ,rabbim sana güç versin canım ve hiç beklemediğin bir anda tatmadığın her mutluluğu tattırsın sana inşallah, sen herşeyi hak ediyorsun canım benim,her zaman yanındayım ne zaman istersen tamam mı?

canım benim birtanem allah razı olsun
evlilik yıldönümünüüzüde tebrik ediyorum batu ve kardeşleri ile nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum ailenizle

çok zor gerçektende melek artık benim için tıp bitti tedavilerimin hepsi aynı sonuç birdaha tedaviye girmeyecceğim anlamı yok hani 9-10 yumurtam çıkar 8 e bölünür ama tutunmaması kısmet değildir ben böyle olsa defalarca tedavi olayım tüm servetimi dökeyim ama böyle değilki başarılı 1 yumurta oda 4 e anca bölünüyor 18 gün ağır hormon ilaçları yanıma kar kalıyor benim için bittiği nokta önemli olan bunu kabullenip yola devam edebilmek ben mesleki hayatımı çok sekteye uğrattım şu an doçent olmuştum çoktan ben uluslararası makale tarayacakken kırkkanat hayıt aslanpençesi çivanperçimi peşinde koştum eee bununda bir haddi olmalı artık yeter demesini bilip yolumuza bakmalıyız işte bende bunun için güç diliyorum allahtan bu kışı mesleki çalışmalara adamayı düşünüyorum eşimde yüksek lisansa başladı oda iş ve okulla çok yoğun bir kış geçirecek allah sağlık versin inşallah yıllarca harika devam etti böyle mutluyduk bundan sonrada oluruz
aynen dediğin gibi böylesi belki daha iyi canım

bense kosusturmalarla günüm geciyor hafta sonu kisa bir tatil yaptik esimle memlekete gittik cok eglenceli ve cokta güzel gecti tadi damagimda kaldi:)))) esim 02.08 benim isyerime basladi oda bende cok memunuz simdilik bir sorun yok insallah olmazda. Aile dostumuzu kaybetik malesef kalb kirizinden vefat etti hic beklemedigimiz bir andi ve kendisi 39 yasindaydi cok üzülüp agladim:((( hatirlasaniz esimde bir topak cikmis demistim o kistmis sperimleri etkilemiyormus kendiligindende gecermis onun durumu iyi ama benimkisi pek ic acisi degil kazandan dolayi omurga kemigimde catlik vardi 7mm sabit durdugu icinde sansliydim ama bu catlaklik 8mm oldu ve cocuk yapmam tamamen yasaklandi tekerleklik sandalyeye bile mahkum kalabilirmissin ameliyatta edemiyorlar cok riskli oldugu icin bir ömür boyu terapi görmek zorundayim iste böyle vallah artik kafama eskisi gibi takmiyorum hersey olacagina variyor zaten vardir bundada bir hayir...

çok sevindim canım benim eşimin en büyük hayali birlikte çalışmamız :))) annesi babası emekli olduktan sonra sigorta şirketi kurmuşlar onlar çok hoşuna gidermiş birlikte işe gider gelirlermiş :))) hayırı olsun eşine herşey yolunda gider inşallah sizin için
eşinin kisti çabucak geçer umarım
senin kazanı hatırladım canım farklı doktor görüşleri al tatlım gerçekten çok farklı yorum yapabiliyor doktorlar inşallah bir çözümü vardır tatlım ama herşeyden daha önemlisi senin sağlığın tekerlekli sandalyeye mahkum olmaktansa hiç çocuğun olmamasını tercih edersin tabi yaşın ilerledikçe çocuğun tötünü gezdirirken allah korusun sen sandalyeye mahkum kalırsan zor tabi ama içimden bir ses bebişinde olacak sağlığında bozulmayacak diyor çünkü senin için bunu diliyorum yürekten
ama seni çok güçlü gördüm maşallah harikasın

topiğimiz yine sessizliğe gömüldü.
cok üzgünüm uykum kacıyor gece düşünüyorum duruyorum.
isyan etmememiz gerekli biliyorum.

burpum Allah sana bu sıkıntının sabrını versin.baska ne diyebilirim ki

melekcim seni gördügüme cok sevindim.iyi ol eşinin işi hayırlı olsun

mavicim tayinin hayırlı olsun seninde 1. bölgede calısmak ne demek.

denizcim innş sadece alerjidir.bi arkadasımın basına geldi kendi emzirdigi için süt ürünleri tüketmiyordu oyle gecmişti sanırım kırmızılık kakada tabi bide ona uygun mamayla.ama 1 yasında bazen 2 yasında gecermiş o tür alerjiler.Allah biran önce şifasını versin.

bende sabır diliyorum bebing her geçen saniye daha çok koyuyor daha çok sinirleniyorum mutsuz hissediyorum bu duygu beni şaşırtıyor ben böyle bir insan değildim

ilaca basladım vucudun tepkisine gore devam edicez şimdilik bişey belli degil yani.

o kist defolup yerini bebişine yumuşacık bir yatağa bıraksın inşallah canım benim

Melekcim buralar gerçekten çok sıcak ve bazen dayanılmaz oluyor. sana da çok geçmiş olsun. o çatlağa dikkat et. yaşlılığımızı düşün. önce sağlık. tedavi de yok ise sen ömür boyu dikkat edeceksin. ağır kaldırmayacaksın, kendini yormayacaksın.

bana gelince dün doğumgünümdü. burpun üzüntüsü, üzerine kızımın iletişimekapalı olarak yaramazlığın limitini zorlaması beni cok yordu. anne düşkünü kızım gitti yerine sürekli beni cırmalayan bağıra bağıra ağlayan bir çocuk geldi. laftan anlamıyor. dayak tarzım ve onayladığım bir şey değil. ama mahvoldum. akşam eşimle kardeşim yemeğe çıkardılar beni ama yorgunluktan çatalı saplayamadım. hemen geldik. yatıp uyudum. kız da ağlamaktan helak vaziyette uyudu. şu an hangi koltuğa otursam kalıyorum. annem tatilde, kayınvalidem tatilde. bana tatil de yaramaz çünkü o da bir koşturmaca demek :))) hayat işte. böyle böyle geçip gidiyor anlamıyorsun.

biz prof. bir doktora gittik. o da dedi ki eşinizin sperm sayısı doğal olmasını güçleştiriyor. iğneyle aşılama sonç verir klomen de yaramaz dedi. zaten ilk iki aşılamamız klomenle olmuştu. onlar da zaten negatif. neyse döndük yine eski doktoruma. antibiyotiğim bitti reglinde ara dedi. iğne yazdı onu da devlet karşılamıyormuş 3. kez olduğu için. bayrama denk gelirse bu ay iptal. gelmezse bakalım artık hayırlısı. benim diğer topikte bir arkadaşım kayseride 2900 e aptırdı tüp bebeği biz burada 4000-5000 den aşağı bulamadık :((( son çare o ama bakacağız.

insanoğlu sevdiğinin acısına, yoksulluğa, açlığa ve daha nelere katlanırmış. sen de atlatacaksın. hayat dolu ve çalışkan bir insansın. sosyalsiniz eşinle. şükredecek harika bir hayatın var. Allah sabrını verir. herşey şu an cok taze. zaman lazım. ama ben atlatacağına inanıyorum. Allahtan hayırlısını dileyelim. inşallah tanışırız da bir gün. çok renkli bir insan olduğuna eminim. o yuzden kendini biraz rahat bırak. ben kendimi sinema salonuna kapatırdım ya da evde dvd lere hapsederdim. düşünmeni engelleyecek herşeyi dene. eşine de gözkulak ol erkeklerde bu durumlar gözyaşı olarak değil hastalık olarak başgösterir. sizden önemli ne var şu hayatta?

bizde öyle yapmaya çalıştık tatlım önceki gün denize gittik ağlayarak yüzdüm dün yemeğe çıktık daha kötü oldum artık öyle bir aşamaya geldikki kafamız dağılmıyor yarın izin alabilirsem gelecek hafta bir haftalık tatile çıkalım diyoruz bakalım alabilecekmiyim
eşimde dediğin gibi çok üzgün yarın spermiyogram yaptıracak hani insan inanamaz ya değerler okadar çok nasıl dibi boylar onca çabaya rağmen anlamış değiliz birde geçen gün ilişki sonrası çok ağrısı oldu oda bizi kıllandırdı acaba varikosel ameliyatında yanlış birşeylermi yaptılar diye
Bende seninle tanışmak çok isterim topikteki rekor bende ençok ben tanıştım kızlarla :))) en büyük keyfim 40 yıldır tanışıyor gibi oluyor ve keyifli geçiyor vakit inşallah birgün biryerde neden olmasın renkli kişiliğe gelince eskiden eşimde bende cıvıl cıvıldık ama şimdi o renklerimizin solduğunu hayat ışığımızı yitirdiğimizi hissediyoruz bir an önce sirkelenip kendimize gelmeliyiz tabi bunun için öncelikle tedavi faslını kapatmalı ve bebek çalışmalarına bir son vermeliyiz böyle kendimize çok zarar verdik
canım benim doğum günün kutlu olsun buarada nice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim evlatlarınla ve kocanla
kızının yaramazlığı da tamamen enerjisini deşarj edememekten kaynaklıdır canım arkadaşları ile koşup oynayabilse evde yaramazlık edecek enerjisi kalmazdı

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım pc geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama çok yavaş soluğu burda aldım biraz geç oldu ama öykü mercan hanım uyuyunca bütün gün ayakta pış pış gecede biraz iyi sabah 4 48 çalar sat gibi ayakta öğlen 12 ye kadar 12 de bir uyuyor sadece 1saat bide akşam 9da uyuyor okadar cadı bu cadı aynı anasına çekmiş geçmişi okumadım ama ayşenim burpum tedeviye başladığını söylemişti daha önce balı arayıp sonucunu ondan ögrenmek çok zor olduğundan burpu aramadım iyikide aramamışım oturur ağlardım canım benim talihsizlikler ne zaman peşimizi bırakcak rabbim burpum inş kendilliiğinden gelir küçük osman bir mucize olur ki sen kendiliğinden hamile kalmıştın inş gene kalırsın ama bu sefer tutunur miniğimiz
diğer kızlar ne alemde özlem batu beyle neler yapıyor
efemiz büyümüştür koca delikanlı olmuştur
sermest hala benim gibi cebelleşiyormu inş iyidir eslem hanım düzelmiştir
semra kızıyla tatildeydi ada kocaman bir abla oldu
bebingim dondurmaların seni bekliyor tatlım o kist gidecek sen merak etme
tuanayım bütün dualarım seninle şuanda memo ve annemi bile kattım dua kervanına
elanaz canım doğum sıarası şimdi sende inş ağrısız sızısız sorunsuz geçer
denizim deniz bebekle aran nasıl bol bol emsin annesini kocamn delikanlı olsun paşam
bilgecim yeni dr hayırlı olsun inş çok güzel sonuç alırsın kucağında bir çif gözle
meleğimmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesin neler yapıyorsun biraz olsun moreller düzledimi tatil işe yaradımı
nursimden ses varmı en son taşınacaktı
hepinizin hayatı çok güzelliklerle dolsun mevlam hepinizin kucağına bir çif göz versin unuttuğum varsa kusura bakmasın hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmm

bunada sükür canim en azindan daha fazla büyümemis kücülmüs canim insallah biran önce gecer tatlim cok gecmis olsun

canım çok teşekkür ederim sana da:9:

oooooooo benim dünür gelmiş nerelerdesin kız sen özlettin kendini, demek mercan tam cadı oldu ha yerim ben onu

Back
X