günaydinlarrrrrrrrrrrr...... sonunda gelebildim tekrardan cooook yogun tempolu geciyor hayatim hicte sikayetci degilim kafam rahat en azindan
brupcugum inan cok üzlüdüm keske sonucu böyle olmasaydi canim keske malesef bu durumlar inasanin elinde olmayan seyler biz neyapsak etsekde allah vermeyince vermiyor iste bende senin gibi esimde bir cocugum olmasini istiyordum ama malesef
(( bu durumu kabullenmekten baska bisey yok suan piskolojik tedavi görüyorum inan cokta faydasini görüyorum tatlim iyki baslamisim diyorum seninde toparlanma zaman alcak herseyi unutmak okadar kolay degil bu hayata eger istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur canim zaman zaman düsünmeden isyan ediyoruzda belkide olmamasi daha hayirlisi belkide oldugunda özürlü olacak belkide hayirsiz olacak burasini hic düsünmüyoruz anacak istiyoruz insallah kendini ve esini fazla yipratmadan bu yükün altindan kalkarsin tatlim....
denizcigim cok büyük gecmis olsun tatlim allahtan acil sifalar dilerim minik pasamiza allah beterinden korusun canim.
tuanayim tedavin hayirli uguru olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz tatlim hadi sen artik güldür bizim yüzümüzü:)))
mavicim tayinin ve yeni eviniz hayirli ugur olsun canim allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin.
özlemcigim sen nasilsin canim? Batucuk keyifi yerindemi güzelim?
semracigim senin tatilin bitsin artik özledim seniiii kuzum...
bebing canim senin moraller nasil tatlim?
bilgecigim sen tahminen sicaklarla bogusuyorsun bide cimcimenin pesinden kosturma.. Sen tedaviye basladinmi canim?
balcigim sen nasilsin tatil?
sevimin pc ne zaman yapilacak artik ya özlediiikkk iyice
sermest senin tayinin nereye cikti? prensesin yemesi düzeldimi? doktora gidecektiniz ne oldu ne dedi tatlim?
Elenazcigim son kez cocuksuz tatilde canim keyfini cikar tatlim..
nursim artik neden girmiyor bilen varmi???
brupcugum inan cok üzlüdüm keske sonucu böyle olmasaydi canim keske malesef bu durumlar inasanin elinde olmayan seyler biz neyapsak etsekde allah vermeyince vermiyor iste bende senin gibi esimde bir cocugum olmasini istiyordum ama malesef

denizcigim cok büyük gecmis olsun tatlim allahtan acil sifalar dilerim minik pasamiza allah beterinden korusun canim.
tuanayim tedavin hayirli uguru olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz tatlim hadi sen artik güldür bizim yüzümüzü:)))
mavicim tayinin ve yeni eviniz hayirli ugur olsun canim allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin.
özlemcigim sen nasilsin canim? Batucuk keyifi yerindemi güzelim?
semracigim senin tatilin bitsin artik özledim seniiii kuzum...
bebing canim senin moraller nasil tatlim?
bilgecigim sen tahminen sicaklarla bogusuyorsun bide cimcimenin pesinden kosturma.. Sen tedaviye basladinmi canim?
balcigim sen nasilsin tatil?
sevimin pc ne zaman yapilacak artik ya özlediiikkk iyice
sermest senin tayinin nereye cikti? prensesin yemesi düzeldimi? doktora gidecektiniz ne oldu ne dedi tatlim?
Elenazcigim son kez cocuksuz tatilde canim keyfini cikar tatlim..
nursim artik neden girmiyor bilen varmi???