Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi haftasonlarııı dükkanı kimse acmamıssss
nerdesinizz huuuuuuu

mavicim valla anneler cok onemli hayatımızda.
kerata konussun artıkkk
yakında der annee merak etme
koşturmaca içinde vakit carcabuk geciyoooo
bizimde bugun perdelerimiz takıldı ev bişeye benzedi sonunda :)
bi kaldı dolap kapakları bakalım nezmna gelicek

semra tasınma işlerini naptı halletti mi acaba
kolay gelsin valla cok zormuş
üniversitede 4 senede 4 ev degiştirdim tabi boyle zor olmadıııı
uzunca bi zmn değişmesin evimizzzz inşşşş

bugun girdim cıktım durdum ne yazıcagımı bilemedim
çok sevinçliyim balımızın mutlu haberi havalara ucurdu resmen.
ama cok ta uzgunum sehitlerimiz için ne dicegimi bilemiyorum içimiz yana yana kalmadı artık ne olacak hiç bilmiyorum ne yapmalıyız onuda bilmiyorum.
bi evlat hasreti cekerken analar evlatlarını topraga veriyor sadece lanet eidyorum ama o da yetmiyor

canım elifcim banada süpriz oldu bebişim yanlız şehitlerimize çok üzüldüm.

çok üzgünüm Allah analara babalara sabır versin bugun denize sarıldıkça aklıma geldi
yemek yerken bi yandan da beddua ettim lanet köpeklere
elimizden hiçbirşey gelmiyor
çaresiz büyüklerimizin de elinden birşey gelmiyor

onlara bedduada etsek işlemiyor hayvanlara nereye kadar offf böyle

İyi akşamlar kızlar,topiğimize çok şükür güzel bir haber daha geldi.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gülserciğimin inşallah.Peşpeşe gelsin güzel haberler.Benim kuzum,sıradaki kuzuyu hemen sürükledi peşinden.Rabbim hepsine sağlık versin.Keşke hep güzel haberler alabilsek.Dün sabahtan beri ağlıyorum.Ciğerimiz yandı,çare var mı,elde var koca bir sıfır.Allahım ailelerine ve bizlere sabır versin.Artık farkkına varsın Türkiyem.Bilinçlensin ama nasıl bir gaflet uykusuysa,yarın herşey unutulacak.Hayat kaldığı yerden devam edecek,yazıklar olsun,Kahraman Türk Ordusunu ne hale getirdiler.Çok sinirliyim,kelimeler kifayetsiz...Allaha emanet oluın canlarım...

saol canım inşallah kucağımızada almayı nasip eder yüce rabbim haberleri her izlediğimde bir etek yaş döküyorum elden bişeyde gelmiyor sadece ağlamak

gülsercim senin adına çok mutluyum dünden beri en güzel haberdi bu
darısı isteyen herkesin başına

amin canım saol çok teşekkür ederim bizim miniklerde diğer kızların kelebeklerini getiricek inşallah

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin dün semra haber verdi aradım ama açmadın :(
sağlıklı güzel bir gebelik geçirmen dileğiyle .......:nazar:

teşekkür ederim özlemcim sen aradığında telim evdeydi sağlık ocağına koldan iğnemizi vurdurmaya gitmiştim canım

nihayet ben de geldiiimm
eşim 1 haftadır yoktu
sonra geldi gece çalıştı eve gelemedik bi türlü annemde de net yok yine hırsız girdi 1 ay kadar önce laptopu aldı gitti it:47:
kayınpederim felç olmuş:((yatıyo sadece tek kolunu hareket ettiriyo düzelmesi zor demiş doktor konuşamıyomuş
eşim çok üzgün biz de tabi
şehitler ayrı bi yaraladı efe nin asker olmasını isterdim hep ama çok kaygılıyım
haber maber izleyemez oldum

balcıııııııım çok sevindimAllah sağlıcakla kavuştursun darısı da diğer arkadaşlarımızın başına evham yapmamaya çalış mutlu ol sadece:54:
denizcim haber verdiğin için sağol canım

ela hanım konuşurmuş yerim onu
bizimkinde bi faliyet yok baba dede diyodu bilinçsizce o da kayboldu ara sıra anne ye benzer sesler çıkarıyo annem anne dedi diyo ama bence değil
ınneee gibi bi şi diyo o da bilinçsiz bence çocuğum anlayamadı heralde annesi kim???ben mi annem mi
koltuktan tutunup odaları dört dönüyo bazen ayağa kalkıp elini bırakıp alkışlayıp düşüyo
öyle işte anne demesini çok sitiyorum ama demiyooooo:(((((((
babacvı bizimki babası yokken duvarda ki resime baba baba dedik baba nerde diyoduk ona bakıp seviniyodu şimdi babasının kucağında bile baba nerde desek duvarda resim arıyo

uzun kalamıcam dedim de uzun oldu biraz
yarın da sınav var görevliyim akşama kadar annemde oluruz kuaföre ve dişçiye gidicem bi dişim çekildi bikaç ta ufal dolgu varmış
günler saatler nasıl geçiyo anlayamıyorum
yarın gelirim bu saatlerde hepinizi öpüyorum beni unutmayın haaa
ihmal ediyorum ama eve gelemiyorum ki bi türlü
Allah anneme sağlık versin başımızdan eksik etmesin iyi ki var
iyi geceleeerrr

mavicim çok geçmişler olsun canım benimde dişim ağrıyor oyulmuş içi sanırım çürümüş napıcam bilemiyorum bu halde doktora gidince danışıcam artık

iyi haftasonlarııı dükkanı kimse acmamıssss
nerdesinizz huuuuuuu

mavicim valla anneler cok onemli hayatımızda.
kerata konussun artıkkk
yakında der annee merak etme
koşturmaca içinde vakit carcabuk geciyoooo
bizimde bugun perdelerimiz takıldı ev bişeye benzedi sonunda :)
bi kaldı dolap kapakları bakalım nezmna gelicek

semra tasınma işlerini naptı halletti mi acaba
kolay gelsin valla cok zormuş
üniversitede 4 senede 4 ev degiştirdim tabi boyle zor olmadıııı
uzunca bi zmn değişmesin evimizzzz inşşşş

snada iyi hafta sonları bebingcim sen yeni evin hayırlı olsun tatlım

selam ben geldim ama kimse gelmemiş bugün
evimi temizledim tozdan pamuk pamuk olmuşuz:)))))
eşim gece çalışacak e okula girmem gereken tonlarca şey var bi kısmını giricem bi kısmının bilgieri okulda kaldı getirseydim hepsi biterdi şimdi yarın son ders okulda denerim belki
özleeem bu sene ridef denen bi zıkkım var gereksiz ayrıntı ve zaman alıyo çok gıcıkkk
öpüyorum hepiniziiii

günaydın herkese
güzel bir haftaya başlamak isterdim ama Van depremi üzüntüsüyle başladık
Allah yardımcıları olsun

bende 2 gündür üşütmüşüm galiba mide ağrısından kıvranıyorum
dr randevum yarındı bugüne aldım belki ilaç falan verir
gece 4 de istifra edip biraz rahatladım ama hala rahatsızım

haftasonu bebek şekeri siparişimizi de verdik
süslü sepetimizi de aldık doğumu da hayırlısıyla atlatırsam güzel olacak inşallah

Herkese iyi haftalar olsun.Türkiye'de yaşananlar malum.Allah daha beterinden saklasın diyelim.En yakın arkadaşım,1 ay önce van ercişte matematik öğretmeni olarak göreve başladı.Allaha şükür ki iyi,arabasının üstüne ev göçmüş.Ama Allahtan o anda dışarıdaymış.Evinde de hasar yok.Ama kızcağız çok korkmuş.Çok zor,bu kara kışta yaşananlar.Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.
Elanazcım geçmiş olsun sanada.Oh ne güzel süsler,şekerler alınmış,sağlıkla gelsin paşamızda şöyle keyifli .Az kaldı çok az kaldı inşallah...

Mavicim,hamile kalacağım derken,Efeyi büyüttün bile maşallah.Kocaman erkek oldu artık o.Kayınpederin için de çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.

herkese iyi haftalarrr
malesef van daki deprem hepimizi sarstı korkularımızı geri getirdi.Allah yardımcıları olsun
tuanayım arkadasın ucuz atlatmıs demekki
sana faceden yazdıklarımı gordun muuuuuu

elanazımm sekerlerinizin resmini paylas bizimle
merak ettim valla
hayırlı olsun dogumunda kolaylıkla olsun inşşşş

sıkıntılı günlerde yazmak gelmiyor elimden
Allah yardımcısı olsun hepsinin gece yatağa yatamadım onlar ne halde
bi arkadaşımda havaalanında yakalanmış depreme izmire geliyordu eşi de asker hakkariye göndermişler
küçük kızıyla kafalarına kapı düşmüş duvarlar yıkılmış
evi de hasarlı eşi kimbilir nerde
çok zor ama hep ilahi aalet mi dedim depremin hissedildiği illere bakıyorum da sanki Rabbim aklınızı başınıza toplayın der gibi

canlarımmmmmmmmmmmm herkeze yürekten selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra aslında 1 haftadır pc geldi ama ben bi türlü zamna bulamıyorum mercan hanım mız mız ateş öksürük diş hepsi bir arada nefes aldırmıyor ev gene kalabalık dandini memo yoktu bu sabah geldi amcasının oğlu vefat etti köye gittiler ben de her şey aynı yani her şey dandini sürekli koşturmaca geçmişi nasıl oluycam dünya kadar sayfa dolmuş

ballllllllllllllllll çok gücendim şimdi niye bana haber vermedin aşk olsun küstüm ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tatlım allah tamamını erdirsin kucağına sağlıkla al inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

denizim nasıllllllllllll düzeldimi kaka meselesi allahım denizime güç ver sağlık ver canım sen annenin yanından mı taşındın ne oldu
semrada taşınıyormuş hayırdır yenikliklermi yapmaya çalışıyorsunuz bide ben taşınsam diycemde ne kadar uzağa gidecemki sanki adam nasıl ay nasıl özlemişim ben sizi
mavim kayın pederine çok geçmiş olsun allah şifasını versin canım
elanazım şekerlerin sepetin hayırlı olsun sağlıkla gelsin şimdi rüzgar bebek rüzgar koycaksın dimi değişmedi fikrin
elifim canımmmmmmmmmmmmmm melek arkadaşım benim seni aramak çok istedim ama inan bana elim telden hep geri kaydı seni teselli edemezdim o duygunun ne kadar kötü olduğu çok iyi biliyorum ama inan bana ben sen den çok umutluyum bana öyle geliyıyorki kendiliğinden ceeeeee diycek paşamız paşamız diyorum çünkü senin oğlun olcak inş
tuanayyyyyyyy senin tickerini yerim ben oh anasını ne hale soktu miğde bulantıları bidaha kreker yemezsinn heralde olsun sağlıklı olsunda tuanay vallaha sanki seninkide erkek gibi eeeee erkek gibi kadının çoçuğuda erkek olur anam yerim ben onun pambuk ellerini kurban olsun teyzesi onaaaaaaaa

özlem burp melek bilge sizi unuttum sanmayın ama benim velet laptopun düğmesini şimdi mefta etti ve kucağımda zırlıyor yazamıyorum öpüldünüz

Herkese iyi haftalar olsun.Türkiye'de yaşananlar malum.Allah daha beterinden saklasın diyelim.En yakın arkadaşım,1 ay önce van ercişte matematik öğretmeni olarak göreve başladı.Allaha şükür ki iyi,arabasının üstüne ev göçmüş.Ama Allahtan o anda dışarıdaymış.Evinde de hasar yok.Ama kızcağız çok korkmuş.Çok zor,bu kara kışta yaşananlar.Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.
Elanazcım geçmiş olsun sanada.Oh ne güzel süsler,şekerler alınmış,sağlıkla gelsin paşamızda şöyle keyifli .Az kaldı çok az kaldı inşallah...

sağol canım sen nasılsın iyimisin

herkese iyi haftalarrr
malesef van daki deprem hepimizi sarstı korkularımızı geri getirdi.Allah yardımcıları olsun
tuanayım arkadasın ucuz atlatmıs demekki
sana faceden yazdıklarımı gordun muuuuuu

elanazımm sekerlerinizin resmini paylas bizimle
merak ettim valla
hayırlı olsun dogumunda kolaylıkla olsun inşşşş

canım şekerlerin siparişini verdik gelince paylaşırım
en kısa zamanda sizinde bebek şekerlerinizi görelim inşallah
inşallah doğumu da kolaylıkla atlatırım

hoşgeldin sevimcim özlemişiz seni
yine koşturmacalara devam ediyorsun kolay gelsin
mercana da geçmiş olsun canım

mavicim kayınpederine geçmiş olsun canım

bende dün dr a gittim mide ilacı verdi
kan tahlilim yapıldı kan değerlerim düşük çıktı
demir ilacını 2 ye çıkardı bir ara ishal yapıyor diye bırakmıştım
dr bana ishal geçene kadar bırak demiş ben yanlış anlayıp tamamen bırakmışım
dr böyle olursa burda doğuma alamam seni kan merkezi olan biryerde yapman lazım dedi
kendi kan grubundan da 2 kişiyi şimdiden bulun dedi
benim kan grubum da 0 negatif zor bulunan bir kan
hemen ilaca ve pekmeze başladım inşallah çabuk toparlanırım da problem olmaz
onun dışında bebiş iyi haftasıyla uyumluymuş:nazar:

elanazım benim kangurubumda aynı ben kan veririm sana bebişimiz sağlıkla gelsin ama kan ilacını kullandığın sürece isal devam ediyor ben doğuma kadar bi kabızlık bi isal gittim doğumdan sonrada 5gün kabızlık çektim sonra bi korkuyla anında çıktım mercanı sarılık yüzünden makinaya bağladılar durumu kötüleşti değeri düşcene yükseliyor dedi hemşire ben o korkuyla nasıl wc yetiştim bilmiyorum ama korkum bi o işe yaradı şimdi gülüyorum ama ozaman çok kötüydü allahım kimseye yaşatmasın

günaydın

hoşgeldin sevimcim iyiyiz canım aradada olsa devame diyor kan ama sağlığımız kilomuz yerinde maşalalh boyu da kilosu da türkiye ortalamasının çok üstünde 3.5 aylık olduk ama 6-9 aylık giydiriyorum paşayı..

taşınmıyoruz sevimcim biz annemin yanındayız değişiklik yok yani..
sizinde başınız sağ olsun eşine de sabır diliyorum
mercan da dişi sıkıntısız çıkartır umarım
kaybolma artık özledik çok

elanazcım geçmiş olsun çok dikkat et kendine zaten zayıfsın
annemim kan grubundan senin ki de
inşallah gerek kalmaz kana falan sen toparlarsın

az kaldı gerçekten heyecanlıyım çok geçen gün yeni doğmuş bebek gördüm ben yine doğurmak istiyorum dedim ya
Allah verirse neden olmasın 1 yaşını geçsin düşüncem değişmezse istiyorum inşallah Rabbim verir

Back
X